MONTOYA
Član
Jeste, procitao si me...Ти врлог нам преШједника не вадиш из уста.
Да ти није мазн'о и изврн'о рибу око које си обиграв'о годинама?
Katarinu Š......vić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste, procitao si me...Ти врлог нам преШједника не вадиш из уста.
Да ти није мазн'о и изврн'о рибу око које си обиграв'о годинама?
Jeste, procitao si me...
Katarinu Š......vić
I poseta stadionima je nemerljivo veća . .Ја ценим да је у питању већа флуктуација људи тамо него код нас - Хитроу, Гетвик и Лутон имају немерљиво већи саобраћај од Сурчина,
To bi trebali da plate oni koji su učestvovali u kampanji,širenja straha.Očigledno je da je cilj svega ovoga cirkusa bila propast ekonomija.A sada i mi treba sve to da finansiramo-ni krivi ni dužni.Sve cene su otišle u PM zbog plačipički koje su od ovog virusa napravili senzaciju.Ovo je postala ludnica odavno, treba se samo iskljuciti iz svega i ne pratiti vesti o koroni , koliko god nosila zrtve to je neizbezno i neizbezno i sa time se mora ziveti jer lek ne postoji a evo vec imamo soj koji kako kazu lekari, zaobilazi sve i stigao je iz afrike.Pa znaci svi su gotovi.Opasno je sto od najpodmuklije bolesti u srbiji oboli 20-3000 ljudi godisnje to su 70% buduci grobovi, i nedaj boze nikom, svima nama moze da se desi a da neznamo i to je bolest za koju kada saznas ti znas da si hodajuci mrtvac i da ce zivot postati agonija i da moras imati mnogo srece i novca da bi se izlecio.Svakog dana u svetu umre oko 50000 ljudi od kancera, pa onda od gladi i ostalih uzroka, srcani udari i td Mi smo se zakucali za koronu kao da je jedini problem.znaci imamo, Kovid,vakcine, maske,propusnice i raspravu i to je nas zivot? ma teraj to vise u ku..c! Iskljucicu se sa ove teme i ako je sasvim na mestu ali jos od samog pocetka sa teme je skrenuto na temu, ja sam u pravu sto se nisam vakcinisao ili sto jesam i to nevodi nikud osim u besomucnu raspravu u kojoj pobednika nema i na kraju ce ispasti da jedni drugima zelimo zlo a to jeste zapravo cilj ove globalne prevare koja ja nametnuta ljudima.Dok je cena gasa u evropi skocila 15 puta za dve godine a 10 puta za godinu mi raspravljamo o glupostima a kada to dodje na naplatu umiracemo od gladi kao ljudi u nekim delovima afrike e tamo nas vode ova ova govna.
Ko bude ziv na prolece neka baca ureju od 120din kg pa i vise i neka peva kako nam je lepo!
Страх.Sad stavi listu sta sjebe covid kod coveka.Da znamo za oba slucaja.
Ne znaju koliko doza je primjenjeno na ljudima a znaju da ima 5819 nezeljenih reakcija , daj link kao za ono prije.Za ivermektin samo 5819 neželjenih reakcija. Ne znam koliko doza ivermektina je primenjeno kod ljudi, ali verujem da je mnogo
Na koliko doza vakcina , 1, 2, 3 milijarde vakcinaBroj i vrsta neželjenih reakcija na vakcine protiv korone.
Ovi sto su na groblju vise se nestrecaju.Страх.
Колико је мени познато у мом окружењу трагично настрадали нису настрадали због вируса него због непримерног лечења, па и вакцине.Ovi sto su na groblju vise se nestrecaju.
Kasno čuješ.Ne znam da li ti je rođak ali je vest objavljena odavno.Danas cujem , ima rodjaka u Sloveniji , kaze ufatili jednog isao se za novac cijepiti od kovida , da bi ovi sto nece da se cijepe dobili papire, oni mu placali , utvrdili najmanje 27 puta se cijepio sa raznim cjepivima od kovida , i nije mu nista , jedimo mozda antivakserima pozli ako mu se previse priblize , zraci u okolinu imunitet