sova
Član
Protiv toga cu se boriti ako treba i oruzjem.Da li ćete vakcinisati i Vašu maloletnu decu protiv kovida.I to nalažu i sprovode struke razvijenih zemalja.Kod nas je isto počela ali je odziv......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Protiv toga cu se boriti ako treba i oruzjem.Da li ćete vakcinisati i Vašu maloletnu decu protiv kovida.I to nalažu i sprovode struke razvijenih zemalja.Kod nas je isto počela ali je odziv......
Лично сам слушао човека како прича јер га је та жена пуштала на вибер. Ето ако ти је лакше нека буде да лажем измислио сам ту причу да вас све застрашим и наведем да се вакцинише. Добио сам задатак од вође да ширим неистине и да уносим страх међу народ.Za Nemačku šta prenosi priču od neke gospodnje DRALE TD, nije istina, tamo sam skoro svaki 2 dan, posao, u određene radnje mogu svi, takodje ići po ulicama do 20 sati mogu svi, a u pojedine firme za ući traże ili vakcinu, ili da si preležao koronu do 180 dana unazad, ili test, ne stariji od 48 sati, a u pojedine firme za ući netraže od pomenutog ništa.
Naravno da hoće , biće formirane posebne anti-vakser brigade.................... Шта у случају не дај Боже рата?
Хоће ли се одазвати ти исти које прозивају сваки дан на свим телевизијама?
Ti stvarno verujes da bi sve bilo normalno da su vakcinisani 80 posto stanovnistvaDraleTD je iskreno napisao svoje iskustvo, promenu stavova iz prvog lica.
Ko može realnije pričati o muci od onog kroz koju je sam prošao?
To da li neke zemlje, kompanije formalno traže obaveznu vakcinaciju se menja iz dana u dan.
Za sad je još tako da je ponegde dovoljno samo testiranje.
Bitan je moralni aspekt u svemu.
Negiranje, nečinjenje u smislu odbijanja vakcinacije i nepridržavanje počev od najosnovnijih mera su po meni amoralni i štetni za društvo kao celinu.
Suština svega je strah od nepoznatog, nedovoljna ili pogrešna obaveštenost, cvikanje od šprica, a kao pokrivka na to dolazi 101 glupost ili ko zna koja dosad ispričana.
Malo ko će priznati ja se bojim. Svi se plašimo, ali treba meriti šta je strašnije pa tako i odlučivati.
Za to treba i hrabrosti.
Da se u kratkom periodu od recimo 3 meseca vakcinisalo bar 80% populacije mi bi sad živeli normalnim životom.
Ne mislim samo na našu zemlju već uopšte okruženje i šire.
Ovako sad imamo novi soj, novu mutaciju.
Za nastavak epidemije krivica može biti jedino neodgovorno ponašanje i razmišljanje uz pripadajuće nečinjenje.
Imamo alat ali ga ne koristimo da se ne bi ogrebali, to je to.
Ovo je pitanje za pobornike vakcine.Ali odgovora nema.Da li ćete vakcinisati i Vašu maloletnu decu protiv kovida.I to nalažu i sprovode struke razvijenih zemalja.Kod nas je isto počela ali je odziv......
Немој тако напреко.Ниси много погрешио ал није све сто посто тачно.Ал није ни колега из Падине сто посто у праву.Укратко без вакцине или потврде о прележаном заборави улазак у све радње осим маркета.И од марта фирме смеју да траже на увид папир од вакцинацији ако не доставиш могу да те пријаве министарству и удаље са посла и без отпремнине.Л
Лично сам слушао човека како прича јер га је та жена пуштала на вибер. Ето ако ти је лакше нека буде да лажем измислио сам ту причу да вас све застрашим и наведем да се вакцинише. Добио сам задатак од вође да ширим неистине и да уносим страх међу народ.
Нас невакцинисане ће катапултирати у непријатељске редове да им пренесемо најновији сој...Naravno da hoće , biće formirane posebne anti-vakser brigade......
Šta ste mislili da se izvučete od vojne obaveze samo zato što se niste bockali !
Ni mnogo bolje fore nisu upalile......