Ivermektin kao lek protiv korone

Хтели ми или не догодине у ови доба сви ћемо морати бити вакцинисани. У Немачкој не можеш нигде да се крећеш ако ниси вакцинисан, док сам лежао у болници била нека жена син јој ради у Немачкој и прво је било сваки дан када дође на посао раде им брис из носа и то је важило само док је у фирми. После су их послали на боловање, а после тога или вакцина или отказ, лик се противио и опирао али на крају је примио вакцину. Каже нигде их нису пуштали ни у трговине ни у банке са посла у стан и нема изласка. Тако ће и код нас бити једноставно неће нам дати да се игде крећемо не вакцинисани.

Хтели ми или не догодине у ови доба сви ћемо морати бити вакцинисани. У Немачкој не можеш нигде да се крећеш ако ниси вакцинисан, док сам лежао у болници била нека жена син јој ради у Немачкој и прво је било сваки дан када дође на посао раде им брис из носа и то је важило само док је у фирми. После су их послали на боловање, а после тога или вакцина или отказ, лик се противио и опирао али на крају је примио вакцину. Каже нигде их нису пуштали ни у трговине ни у банке са посла у стан и нема изласка. Тако ће и код нас бити једноставно неће нам дати да се игде крећемо не вакцинисани.

Тако је било приче и за Аустрију а онда је испало да невакцинисани могу једном дневно у шетњу, да оду у мале продавнице, да прошетају љубимца, да оду на посао, да оду у цркву... Тестирање је два пута недељно али је и ту било проблема јер су лабораторије биле пребукиране...
У Хрватској држава плаћа тестове. Претпостављам да је то нека донација ЕУ. Када сами буду плаћали тестове престаће и узорковање.
Има једна ствар овде о којој се не прича... Када држава која проглашава један део својих држављана да су антиваксери, неодговорни и ко зна каквим епитетима да ли има права да тај исти део популације сутра позове да нешто уради на добровољној бази.... Не дај Боже неког земљотреса или поплаве да ли невакцинисани требају да се одазову или само ови као одговорни... Шта у случају не дај Боже рата?
Хоће ли се одазвати ти исти које прозивају сваки дан на свим телевизијама?

Jedna malo starija vest, vezana za Ivermektin, objavljena početkom novembra

A tu je i jedna vest objavljena pre par dana.

Nemojte biti naivni i lečiti se prema uputsvima sa interneta (to podrazumeva i ono što piše o lečenju na ovom forumu) jer je to opasno, obratite se lekarima koji rade i koji su stručni da pomognu.

Ma pustite drkona i ovu sisatu.Gledajte sta se radi po razvijenim zemljama.Sta ste se uvatili za ove vuciceve debile?

Tako je gazda, samo struku slusajte...dr loncara, dr kona, dr dariju kisic....
Ili mozda nekog ovakvog a slicong mnogima
Jer vase zdravlje je na prvom mestu odmah iza para
Ma daj Dragane, ovo si ti garant izmislio, pa nije ljekarska struka takva, to su ljudi od znanja, struke i nauke, nebi oni pali tako nisko da izvlace lovu od djece oboljele od raka, ipak su oni doktori.

Za Nemačku šta prenosi priču od neke gospodnje DRALE TD, nije istina, tamo sam skoro svaki 2 dan, posao, u određene radnje mogu svi, takodje ići po ulicama do 20 sati mogu svi, a u pojedine firme za ući traże ili vakcinu, ili da si preležao koronu do 180 dana unazad, ili test, ne stariji od 48 sati, a u pojedine firme za ući netraže od pomenutog ništa.

21 vek je svi imate net.Gledaj sta struka iz razvijenih zemalja preporucuje.
Sta da gledam, ne znam ni jedan strani jezik, google translate ne prevodi takve textove precizno gdje jedan prilog u recenici mijenja njenu samu koncepciju i znacenje, tv slabo gledam, a i kada gledam pratim iskljucivo stanice iz Srbije. I sta sad to znaci,razvijene i ne razvijene zemlje, znaci imamo i dvije struke, ispratio sam ja sta struka preporucuje, bar ova nasa srpska, ispolitizovana, i nekako mi ta prica suplja, neka hvala. Evo recimo na zadnjoj kontroli ocu kaze doktorka, da se za 2 mjeseca po prelezanom covidu obavezno vakcinise, dok supruzi od mog rodjaka rekao doktor u bolnici (posto je ozbiljnije zaglavila) da je bezbjedna najmanje 6 mjeseci. Eto jedan obican primjer da oni nemaju pojma (ili imaju ali svjesno lazu) o tom covidu, ono na kraju sta ima da zna o virusu nesto temeljnije najobicniji ljekar opste prakse? Nisam protiv vakc. ni medicine, struke, ali ne pada mi na pamet da trpam u sebe nesto sto je u experimentalnoj fazi, pogotovu ne gensku terapiju, imam ja i ozbiljnijih zdrav. problema nego sto je covid pa se ne strecam nesto narocito.

Nazad
Vrh