Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ivermektin se pije sa prvim simptomima zaraze ili uz redovnu terapiju ko je vec oboleoI Ivermektin treba ponoviti , dok god vuces guzicu po podu ili zemlji ili ceses uz drvo znaci da treba ponoviti
Хтели ми или не догодине у ови доба сви ћемо морати бити вакцинисани. У Немачкој не можеш нигде да се крећеш ако ниси вакцинисан, док сам лежао у болници била нека жена син јој ради у Немачкој и прво је било сваки дан када дође на посао раде им брис из носа и то је важило само док је у фирми. После су их послали на боловање, а после тога или вакцина или отказ, лик се противио и опирао али на крају је примио вакцину. Каже нигде их нису пуштали ни у трговине ни у банке са посла у стан и нема изласка. Тако ће и код нас бити једноставно неће нам дати да се игде крећемо не вакцинисани.
Ово је вест из 2010?Tako je gazda, samo struku slusajte...dr loncara, dr kona, dr dariju kisic....
Ili mozda nekog ovakvog a slicong mnogima
Jer vase zdravlje je na prvom mestu odmah iza para
Ma daj Dragane, ovo si ti garant izmislio, pa nije ljekarska struka takva, to su ljudi od znanja, struke i nauke, nebi oni pali tako nisko da izvlace lovu od djece oboljele od raka, ipak su oni doktori.Tako je gazda, samo struku slusajte...dr loncara, dr kona, dr dariju kisic....
Ili mozda nekog ovakvog a slicong mnogima
Jer vase zdravlje je na prvom mestu odmah iza para
21 vek je svi imate net.Gledaj sta struka iz razvijenih zemalja preporucuje.Nego za koga se uhvatiti? Za tuki? Pa oni su struka, drkon najkopetentniji od svih, tako bar tvrde jehovini svjedoci na ovom forumu.
Sta da gledam, ne znam ni jedan strani jezik, google translate ne prevodi takve textove precizno gdje jedan prilog u recenici mijenja njenu samu koncepciju i znacenje, tv slabo gledam, a i kada gledam pratim iskljucivo stanice iz Srbije. I sta sad to znaci,razvijene i ne razvijene zemlje, znaci imamo i dvije struke, ispratio sam ja sta struka preporucuje, bar ova nasa srpska, ispolitizovana, i nekako mi ta prica suplja, neka hvala. Evo recimo na zadnjoj kontroli ocu kaze doktorka, da se za 2 mjeseca po prelezanom covidu obavezno vakcinise, dok supruzi od mog rodjaka rekao doktor u bolnici (posto je ozbiljnije zaglavila) da je bezbjedna najmanje 6 mjeseci. Eto jedan obican primjer da oni nemaju pojma (ili imaju ali svjesno lazu) o tom covidu, ono na kraju sta ima da zna o virusu nesto temeljnije najobicniji ljekar opste prakse? Nisam protiv vakc. ni medicine, struke, ali ne pada mi na pamet da trpam u sebe nesto sto je u experimentalnoj fazi, pogotovu ne gensku terapiju, imam ja i ozbiljnijih zdrav. problema nego sto je covid pa se ne strecam nesto narocito.21 vek je svi imate net.Gledaj sta struka iz razvijenih zemalja preporucuje.