Ivermektin kao lek protiv korone

Danas čita kolega na nekom Francuskom sajtu da je Britanska Vlada priznala da ko god je dva puta vakcinisan "protiv" korone zauvek je izgubio prirodni imunitet.
А ја сам пре десет-петнаест година на неком америчком сајту прочитао да је Елвис жив и да је виђен да пазари у неком маркету.

Људи, је л' после искуства свих нас на Нету, још увек пале форе са "неким сајтовима"? Пидиканац, да л' је тај твој колега, после прочитане вести, покушао то да провери на сајтовима британске владе или неког од њених министарстава, просто да сазна из прве руке, да ли је то тако како пише "неки француски сајт" или су лоше превели или чак избаронисали? Ако је то урадио или је погледао, али није нашао, онда је то што преноси "неки француски сајт" само још једно Интернет пресеравање.

И ја, ал' у детињству. И то су ме моји намерно заразили, да прележим док сам још дете.

А како ако смо сви вакцинисани као бебе? По речима педијатара не би смели да добијемо богиње кад примимо вакцине, а 95% људи их је добило до кретања у основну школу. Тако да ни једна вакцина не штити 100% али свака особа која је примила вакцину против богиња је имао лакше облике. А сви знамо колика је смртност од богиња некада била, тако и ове вакцине од ковида на некоме делују 100%,а неки више нису међу нама и после бустер дозе. И можемо ми овде да водимо расправу колико год хоћемо вакцина је некоме лек, некоме лажна нада, а некоме и окидач за оно најгоре.

"...dajemo na vaznosti ovom virusu i nista vise .. " ? :)
Pa Željko ti je dosta toga napisao,da se ne bih ponavljao.Mogu samo da nešto dodam:
-Pandemija se pre proglašavala na 40% zaraženih i 12% umrlih a sada?
-Bio bi manje opterećen zdravstveni sistem jer se veliki deo ne bi javljao lekaru kada se zakašlje i naravno samim tim koči onoga kome je pomoć potrebna (upala pluća...a da ostale teže bolesti ni ne pominjem),Mogle bi se raditi dijagnostike a ne samo hitni slučajevi.Zbog toga imamo povećanu smrtnost a ne od korone.I do sada se čekalo na snimanja a sada,da ni ne pričam.Znate koliko nekom znači dan a ne meseci.Dotle ko živ,ko mrtav.
-Sigurno bi bilo mnogo manje vakcinisanih.I ovako se dosta njih vakcinisalo da bi moglo da putuje,zbog posla (naročito po manjim firmama (primorani),članovi SNS-a
-Obično se javiš na svaki moj post a na pitanje da li ste ili imate u planu da vakcinišete maloletnu decu-tajac.Zašto.

А како ако смо сви вакцинисани као бебе? По речима педијатара не би смели да добијемо богиње кад примимо вакцине, а 95% људи их је добило до кретања у основну школу. Тако да ни једна вакцина не штити 100% али свака особа која је примила вакцину против богиња је имао лакше облике. А сви знамо колика је смртност од богиња некада била, тако и ове вакцине од ковида на некоме делују 100%,а неки више нису међу нама и после бустер дозе. И можемо ми овде да водимо расправу колико год хоћемо вакцина је некоме лек, некоме лажна нада, а некоме и окидач за оно најгоре.
Te boginje smo svi dobili a sad da li smo bili vakcinisani od njih,ne znam.Ako jesmo-onda su čist promašaj.

Od jednih smo vakcinisani a od jednih nismo ,ako sam dobro razumeo .Od onih što izlaze kao plikovi ,valjda ovčije boginje,nismo vakcinisani.

-Pandemija se pre proglašavala na 40% zaraženih i 12% umrlih a sada?
Кад пре? Ја сад прочитао ово твоје и на упит "критеријуми за проглашење епидемије", у пар извора која сам погледао (Британика, ВебМД, амерички Национали центар за Ботехнологију....) не налазим те твоје цифре. Своје критиеријуме за проглашење пандемије базирају на којечему другом, а не тако банално на процентима које наводиш.

Ти врлог нам преШједника не вадиш из уста.

Да ти није мазн'о и изврн'о рибу око које си обиграв'о годинама? ;)

Кад пре? Ја сад прочитао ово твоје и на упит "критеријуми за проглашење епидемије", у пар извора која сам погледао (Британика, ВебМД, амерички Национали центар за Ботехнологију....) не налазим те твоје цифре. Своје критиеријуме за проглашење пандемије базирају на којечему другом, а не тако банално на процентима које наводиш.
Prevideo si ono PRE.Sada su oni napravili sebi da mogu da proglase kada hoće.U slučaju korona virusa je zbog geografskog širenja.

Kako se ovi zdravi busaju kako ne treba slusati struku, a kada bi se ozbiljno razboleli odmah bi otisli u bolnicu. Ne bi sigurno u pekaru otisli. Zasto onda ne sejete kukuruz u januaru kada struka nema pojma?
Kad sam oboleo mene je lečio brat veterinar,sam sam se testirao i nisam išao da se prijavim da me šetaju ko budalu (tako je prošla moja tašta).Da su mnogi bili pod pravom terapijom od prvih simptoma ne bi zaglavili teške oblike.( U početku su lečili ljude sedi kući pij C vitamin i paracetamol) e to nije terapija za koronu.

Zar nije i nevakcinisanje jedan vid dezeterstva?
E sad si ga preterao prijatelju,kakve veze ima lična odluka o vakcinaciji sa dezertiranjem!
Kaži mi kako to da svugde divlja korona samo u Srbiji su sad cifre oko 1000 obolelih? I kako to da je eksplozija korone u V.Britaniji kad su oni procenatualno daleko ispred nas?

Prirodni imunitet posle prelezane korone je prava stvar .Lični primer,sin mi je zakačio koronu avgust 2020. Blagi simptomi. Septembra 2021 godine bio u kontaktu sa nama i sa svima na svadbi gde sam i ja i žena zakačili koronu.On krajem septembra radi test na antitela (Elisa-test) ima 1187 xxx dok ja sveže preležao sa srednjim simptomima imam 38 xxx. Dakle organizam prepozna virus i odmah ima "šifru" da proizvede antitela......koliko ja kapiram.

Dakle organizam prepozna virus i odmah ima "šifru" da proizvede antitela......koliko ja kapiram.
А колико ја капирам, главни проблем јесте што сваки организам има различиту брзину и јачину одговора на вирус.То је оношто нас мало 'ебе. И приликом првог сусрета и приликом сваког следећег сусрета са вирусом. Неко имам среће, попут твог престолонаследника, а неко баш среће и нема.

Kaži mi kako to da svugde divlja korona samo u Srbiji su sad cifre oko 1000 obolelih? I kako to da je eksplozija korone u V.Britaniji kad su oni procenatualno daleko ispred nas?
Ја ценим да је у питању већа флуктуација људи тамо него код нас - Хитроу, Гетвик и Лутон имају немерљиво већи саобраћај од Сурчина, a и густина насељености у УК је скоро три пута већа од оне у Србији.

Nazad
Vrh