Kao od pocetka sto sam imao stav , tako i dalje . Strucan nisam pa slusam struku , ima ih vise pa onu zvanicnu , vecinsku . Ovde je prvo bila sprdnja , poredjenje sa gripom , pa vakcine nisu odlezale par godine , nemoze tako , pa ovo pa ono .
Tri fajzera zasad , pa cemo vidjeti sta kazu dalje . Sta ja mogu , sta bude bice . Mozda me sklepa pa nepomogne ,... mojima isto preporucim , uglavnom razmisljaju kao i ja , al i da misle drukcije ..
Jasno da je komlikovano i nejasno , ali szo su tako i rekli od pocetka , a protivnici su rekli prvo nema nista , obicni grip , vamo tamo , pa sad druga prica .
Nove mutacije , ..nazalost moguce je da nece za neke i ove vakcine biti dovoljne , al ko je kriv? Nazalost , zajebano pa eto ti . Mozda ce morati nove modifikovane vakcine , ili cemo morati odustati od vakcina , sta ces visa sila , ali do sad su definitivno bile prilicno od pomoci , to je samo dal hocemo priznati ili ne , statist8ka je jasna.
Sa druge strane , ceka se istrazivanje , model koji bi pokazao kakva bi bila situacija da se odradila masovna vakcinacija odmah u startu , maksimalno brzo kolko se moglo fizicki ? Mozda bi bilo prilicno drugacije .