Ne postoji pravilo sto se korone tice, mozes biti fizicki kao od brega odvaljen ako je organizam podlozan virusu onda su konplikacije neizbezne, Ja sam imao virus, moja deca takodje, to je bila novina za mene i porodicu, nismo bili u bolnici ali kada imas decu od 4,9 i 11 godina i vidis ih da imaju temperaturu, imaju koronu, otac i majka takodje,zena takodje.Tast u bolnici, tasta bolestna sve u tri dana a ovamo na tv, uveliko italijanski scenario, svi cemo umreti, kako treba da se oscea covek? meni nije bilo vazno sta ce biti samnom! Deca su mi najvaznija, srecom preziveli smo svi bez bolnice za desetak dana ali i da je bilo nesto gore, nebih otrcao odmah po vakcinu u to sam siguran, umrli su mi bliski ljudi posle vakcine, i to puno njih njima nije pomogla.Moj stric preko puta moje kuce, sretnem ga u apoteci, kaze bio sam na testu negativan sam, inace vozac autobusa u KG. vidim nije mu dobro, posle dva dana eto ga u krusevac, posle pet dana, kao bolje mu je, javlja se na telefon, posle ga dva dana nema na telefon, onda zovu iz krusevca, kazu umro pre dva dana! Mars bre u picku materinu,pa ko koga ovde jebe!? traze da se plati sto je lezao dva dana mrtav a to niko nije znao!Ovo je dno dna! To sto se radi je velika sramota, ko jos moze verovati ovakvim ljudima.Ja sam gledao smrt vise puta u oci, sada mi vise nije vazno, zelim da zivim bez pritiska jos koju godinu.Pre 4-5 godina u sumi,otkine se grana u bukvalno mi ubije oca, mislio sam da je mrtav, samo pena na usta, ne dise, drvo ga udarilo tako u glavu da mu je iseklo kozu i zabacilo kozu i kosu zajedno iza a lobanja gola, sta da radim, uzmem i vratim mu sve kako je bilo, vezem sa krpom zategnem, posle dva minuta se osvestio nekako, krv na sve strane jedva sam ga odvezo to glavnog puta, za mene je to bio stres koji me je unistio posle nekog vremena tada nisam osetio nista, samo sam mu spasio zivot.To je zivot, svi mi najbemo nekako.