Ivermektin kao lek protiv korone

Ne postoji pravilo sto se korone tice, mozes biti fizicki kao od brega odvaljen ako je organizam podlozan virusu onda su konplikacije neizbezne, Ja sam imao virus, moja deca takodje, to je bila novina za mene i porodicu, nismo bili u bolnici ali kada imas decu od 4,9 i 11 godina i vidis ih da imaju temperaturu, imaju koronu, otac i majka takodje,zena takodje.Tast u bolnici, tasta bolestna sve u tri dana a ovamo na tv, uveliko italijanski scenario, svi cemo umreti, kako treba da se oscea covek? meni nije bilo vazno sta ce biti samnom! Deca su mi najvaznija, srecom preziveli smo svi bez bolnice za desetak dana ali i da je bilo nesto gore, nebih otrcao odmah po vakcinu u to sam siguran, umrli su mi bliski ljudi posle vakcine, i to puno njih njima nije pomogla.Moj stric preko puta moje kuce, sretnem ga u apoteci, kaze bio sam na testu negativan sam, inace vozac autobusa u KG. vidim nije mu dobro, posle dva dana eto ga u krusevac, posle pet dana, kao bolje mu je, javlja se na telefon, posle ga dva dana nema na telefon, onda zovu iz krusevca, kazu umro pre dva dana! Mars bre u picku materinu,pa ko koga ovde jebe!? traze da se plati sto je lezao dva dana mrtav a to niko nije znao!Ovo je dno dna! To sto se radi je velika sramota, ko jos moze verovati ovakvim ljudima.Ja sam gledao smrt vise puta u oci, sada mi vise nije vazno, zelim da zivim bez pritiska jos koju godinu.Pre 4-5 godina u sumi,otkine se grana u bukvalno mi ubije oca, mislio sam da je mrtav, samo pena na usta, ne dise, drvo ga udarilo tako u glavu da mu je iseklo kozu i zabacilo kozu i kosu zajedno iza a lobanja gola, sta da radim, uzmem i vratim mu sve kako je bilo, vezem sa krpom zategnem, posle dva minuta se osvestio nekako, krv na sve strane jedva sam ga odvezo to glavnog puta, za mene je to bio stres koji me je unistio posle nekog vremena tada nisam osetio nista, samo sam mu spasio zivot.To je zivot, svi mi najbemo nekako.

Juče došao drugar po rakiju,pre nekog vremena stari doneo kominu a on pod korone nije mogao pa sam mu ispekao,priča svi u kući fasovali svi blage simptome a svi nekako kilavi,on najjači a njega sastavilo za sve njih,baš mu teško bilo dugo se oporavljao.

Шта ја да кажем супруга лежала на Бетанији на одржавању трудноће и тамо после две недеље фасује корону, ја завршим на Мишелуку. Од троје деце двоје добије корону најстарија ћерка 13г и млађа од 7г, син или је стекао имунитет или шта он није добио, а био је са њима по цео дан. Децу баба и деда чувају мени због свега тога и због короне притисак крене да прави проблем. Срећа на разумевању доктора и приче са њима мени буде мало лакше јер су звали Бетанију да провере како ми је супруга. Сада смо опет сви кући на окупу што ми много психички значи. Супруга строго мировање ја сад кувам, перем, рибам (срећа па не пушим😂) испраћам децу у школу, дочекукем их тако радим домаће са њима што ми теже пало него корона. 😁

Драле, то је за први пут, а јеси ли до сада негативан после овог другог пута? Спремаш се за орање?
Па полако хватам залет али видећу сада сам био до НС-а возио кола већ видим да сам много спремнији и да ми је лакше да поднесем тај пут. Како ћу у трактору издржати, пробаћу бар јутро, два оа ако будем могао наравно ораћу јер ме сада то гризе што није узорано. Идем из НС, а људи ору све пршти.

Drale jesi li pio invermektin
Нисам ја баш од тих што имају храбрости тако нешто да пробају и пију. Знам да су код нас у болници пробали лечењем ивермектином и знам да су скоро сви ветеринари у вет. станици га користили али исходе не знам какви су били. Мислим да је то исто као и ове вакцине против короне некоме помогну некоме одмогну, тако исто и тај ивермектин.

Како ћу у трактору издржати, пробаћу бар јутро, два
Што ти Боки каже, немој да силиш себе ако ниси 100% фит. Имаш форе и месец, месец и по да узореш и да измрзне како ваља. Више ће теби то време да значи да се опоравиш, него што ће сметати њивама што ће касније бити изоране.

Па полако хватам залет али видећу сада сам био до НС-а возио кола већ видим да сам много спремнији и да ми је лакше да поднесем тај пут. Како ћу у трактору издржати, пробаћу бар јутро, два оа ако будем могао наравно ораћу јер ме сада то гризе што није узорано. Идем из НС, а људи ору све пршти.
Dobro je sto ste kao porodica OK. Pisao sam o svom iskustvu sa ovom bolescu pa je tu i krenula sprdnja i sa mnom i sa ovom bolescu. Naj vise mi smeta to sto se pojavljuju isti ljudi koji su bolest potcenjivali i ti isti sada takav stav imaju i prema vakcini. Novembra je bilo tacno godinu dana kako sam fasovao virus i obostranu upalu pluca, a sredinom maja sam bio na zadnje snimanje pluca kada su mi samo javili da je sve OK i da ne moram vise da se javljam. Sto se tice posledica. Kada sam prelezao i kada sam isao na kontrolu nisam mogao 10 stepenika da predjem, a da ne osetim da nemam dovoljno vazduha. Par meseci kasnije kad nesto radim znojim se i zaduvam. Danas posle vise od godinu dana mogu da radim, mada primecujem da to vise nisam onaj covek od pre. Mada moram priznati da me i moji malo cuvaju.:) Da dodam da u kuci niko nije bio bolestan ni pre ni posle mene.

Док се не осети на својој кожи нико не зна каква је то мука, мене зову да питају када почињем да радим. Као па и ја сам имао корону ево ме радим,реко јесте али ти си је прележао кући лакши облик, а мене су рени мобилом одвезли на мишелук под ротацијом и у пратњи три доктора. Ако мислиш да је то ништа онда ти желим да то окусиш на својој кожи па ми се јави. Многи су то прележали као редовни сезонски грип и ти људи исто не схватају ситуацију. Управник ме тове пре неки дан и каже друже лези кући каксв посао ко их јебе бре, ја ћу те заменити ништа се не секирај ти одмарај, имаш право на два месеца боловања без комисије, а после тога узми годишњи и кући какав посао. Јбг човек прележао лакши облик док му је супруга као и ја завршила на Мишелуку. Каже ево и после 6 месеци још није дошла себи зато зајеби посао кад дођеш себи дођи да радиш. Ето има и разумних људи док ми председник и секретар ни да ме назову да питају како сам као они су сада љути што сам ја на боловању, а има се посла мада како је кренуло ако се све заврши како сам испланирао и пазарим други комбајн мислим да ћу их обрадовати једним отказом па нека се јебу.

Чек' бре Врбашанин, јесам ја нешто презупчио ил' шта?

Си ти тај који је фасовао два пута - раније и ево сад јесенас поново?

Или је то био неко други са форума?... :unsure:

Први пут ми нису констатовали ковид него само упалу плућа и то је било у исто време прошле године 11.11.2020, ове године само дан касније 12.11.2021. али сада ми је ковид потврђен и на брзом антигенском тесту и у крви стимњ што ми је овај пут пресело за цео живот.

Само да додам то што је неко имао ковид не значи да не може да га поново добије, самном је лежао човек из Инђије три пута је имао ковид. Прва два пута их је прележао за воланом хитњака где ради као возач, а трећи пут је завршио у мишелуку 14 дана исто као и ја са тњшком клиничком сликом.

238 zaraženih koji su bili vakcinisani u odnosu na 19 reinfekcija, kod iste veličine uzorka. 10 puta veća zaraza kod onih koji su primili vakcinu.
640 kod vakcinisanih u odnosu na 108 reinfekcija na uzorku od 46.000. Što bi rekli 6 puta više.
I naravno najmanje zaraze kada porediš prirodni imunitet sa prirodnim imunitetom pojačanim vakcinom. Gde izmedju ostalog nema statistički značajne razlike.
Sve to je analizirano pre trećeg talasa u Izraelu.
Koliko od ovih sto su dobili prirodni imunitet umrli , to ne pise ali bez toga nije proslo , pa sad na 80000 sto je prelezalo je sigurno bilo umrlih , a od tih 80000 ili koliko je testirano vakcinisanih od 900 zarazenih koliko je bilo mrtvih sigurno manje od prve nevakcinisane grupe.

Prije vakcinacije sam dobio koronu sa vrlo slabim simptomima koja je zavrsila upalom pluca i ostecenjem pluca , a takvih ima dosta , da sam vakcinisan prije tesko da bi je dobio i sta je bolje u mom slucaju prirodni imunitet sa posledicama na plucima ili vakcinisani.

A ovim statistickim istrazivanjem su pokazali kako fajzer radi bolje nego sto tvrde , od 80000 pozitivno oko 900. Vakcina efikasnija od 99%.

Jos da dodam , juce slusao Dikica , kaze ovako , svi koji su prelezali deltu i ostale mutacije prije delte nemaju nikakav prirodni imunitet na omikron , cijepite se.

Jos da dodam , juce slusao Dikica , kaze ovako , svi koji su prelezali deltu i ostale mutacije prije delte nemaju nikakav prirodni imunitet na omikron , cijepite se.
A vakcina kao daje. Najdebilnija izjava koju sam do sada pročitao. Pa vakcine su pravljenje za prvobitni virus. Tek vakcina onda ne daje imunitet na omikron. Ne znam kako uopšte imaju hrabrosti tako nešto da izjave.

Na osnovu ličnih iskustava, svejedno dali pozitivnih ili negativnih, ne možemo donositi odluku šta da uradimo kod ove boljke jer smo svi različiti i različito reagujemo. Oni koji bi trebali znati ne znaju vjerovatno jer je i za njh sve to novo. Doktori mogu da liječe uobičajene bolesti tijela i na taj način pomognu oboljelom da to lakše preboli. Mogu da smanje temperaturu, poboljšaju oslobađenje otrova iz tijela, olakšaju disanje i sl. Ne mogu da izliječe od kovida jer ne znaju protiv čega se bore. Možda im malo otupe te kukice pa ne mogu da se zakače, kao gusari da se prebacuju na brod koji osvajaju, ali kad se jednom prime onda virus radi ono šta mu tijelo dozvoli. Tu doktor više ne može ništa.
Ono što ide na nerv je reklama.
Idu putem rak i korona. Kaže rak:
Mene se više niko ne boji a kad tebe ugledaju svi se razbježe. Zašto?
Slaba ti je reklama. Odgovori korona.

Први пут ми нису констатовали ковид
Ид' у красни, ја се погубио: сећам се да си недавно написао да си фасов'о по други пут и нисам скапир'о да си то сада леж'о на Мишелуку. Баш лудо - један дан пишеш да си баксуз и да нећеш моћи да ореш јер џеџиш кући са короном, а неки дан касније си већ за болницу!

Za ovaj novi soj jedna kompanija sto pravi vakcine je potvrdila da njihova stiti 30% od zaraze i 70% od hospitalizacije.Koja bese nmg se setim.

Valjda se dosta lakse siri ali je i dosta slabiji.Ovo ce ostatai za uvek ima kao grip da se vraca.

Nazad
Vrh