Ivermektin kao lek protiv korone

Jel se ti ozbiljno kolega bavis naucnim radom , linkujes ispitivanje gdje su ispitivana prvo 2 onda 3 pacijenta i na osnovu toga donesen zakljucak.
Studija je uradjena na uzorku od 100.000 ljudi. Istraživači su Izraelci. Imate ceo rad na raspolaganju i ukoliko imate pristojno znanje engleskog jezika, razumećete šta su autori analizirali.

Prirodan imunit i jeftin lek nije popularan sada kada imam vise desetina milijardi raznih bocica vakcina.Takodje imamo i skupe lekove Kome treba prirodan imunitet? pa valjda je cilj narusiti imunitet da bi prodao svoj lek.Ovo je jedan ogroman biznis na globalnom nivou i tu se prirodan imunitet ne racuna jer nema profita.

Studija je uradjena na uzorku od 100.000 ljudi. Istraživači su Izraelci. Imate ceo rad na raspolaganju i ukoliko imate pristojno znanje engleskog jezika, razumećete šta su autori analizirali.
Studija je radjena na 5 ljudi ta koju si linkovao , procitaj sta pise.

Studija ne pise na kojem uzorku je radjena vec da ta zdravstvena organizacija pokriva 26 posto osiguranika za lijecenje , od 2,5 miliona osiguranika, koliko je proslo za to vrijeme kroz lijecenje, koliko je to 1 ili 2 posto ili vise koju su usli u tu statistiku.

Poslednja izmena:
Studija je uradjena na preko 100.000 ljudi. Nažalost imali su manji broj onih koji su stekli imunitet prirodnim putem, pa su stoga napravili uzorke da se poklapaju u broju ljudi. Odnosno da bude isti broj ljudi koji su stekli prirodni imunitet i ljudi koji su vakcinisani.
Overall, 673,676 MHS members 16 years and older were eligible for the study group of fully vaccinated SARS-CoV-2-naïve individuals; 62,883 were eligible for the study group of unvaccinated previously infected individuals and 42,099 individuals were eligible for the study group of previously infected and single-dose vaccinees.

Ajde sad malo objasni , tek je sad nejasno 62883 nevakcinisani i prije inficirani i 42099 prije inficirani i jednom dozom vakcinisani.
Barem kako si gore napisao ili kopirao nesto ne stima.

Studija je poprilično komplikovana. Imali su uzorak od 62.883 nevakcinisana i ranije zaražena, a 42.000 koji su se nakon zaraze vakcinisali. Poredili su znači prirodni imunitet (nevakcinisani zaraženi) sa imunitetom stečenim vakcinacijom. Takođe su poredili prirodno stečeni imunitet sa imunitetom koji je pojačan jednom dozom vakcine. Gledali su da parametri posmatranih uzoraka budu približno jednaki u svim kategorijama, zbog lakšeg poredjenja. Inače dodatna vakcina kod onih koji su preležali koronu, nije pružila statistički značajno bolju zaštitu od prirodnog imuniteta. Vakcina je bila daleko slabije delotvorna u pružanju zaštite od korone kako u pogledu zaražavanja, tako i u pogledu hospitalizacije od prirodno stečenog imuniteta.
Meni su ovi podaci sasvim dovoljni da ostanem pri svojim ranijim stavovima. Zbog toga Švedjani nemaju nove talase, za razliku od ostalih Evropskih zemalja. Evropske zemlje će zbog zatvaranja koja sada traju imati još talasa zaraze. Sve dok se deca ne zaraze i ne postanu stub odbrane od korona virusa, virus će se i dalje širiti. Mogu slobodno da napišem da su oni idioti. Mi imamo idiotsku vlast i krizni štab, i guramo tiho Švedski i Beloruski model. Nažalije mi je što nemamo podatke o neželjenim reakcijama na vakcinaciju, ali to nas nevakcinisane u svakom slučaju ne treba da brine.

Imam jebenu upalu srednjeg uha pa mi se neda previse da ...

Prva , od po 16000 i nesto u svakoj grupi 238 u odnosu na 19
Druga, od 46000 i nesto u svakoj grupi 640 u odnosu na 108
treca, od 14000 i nesto od svake grupe i 20 u odnosu na 37

Vakcina daleko slabija u odnosu na ovo statisticko istrazivanje;) Ajde mi sad objasni ovi vakcinisani nisu zbog vakcine prelezali 95% koronu jer su vakcinisani a ovi nevakcinisani su svi prelezali koronu , pogledaj brojeve.

I sta ti dokazujes.

Poslednja izmena:
238 zaraženih koji su bili vakcinisani u odnosu na 19 reinfekcija, kod iste veličine uzorka. 10 puta veća zaraza kod onih koji su primili vakcinu.
640 kod vakcinisanih u odnosu na 108 reinfekcija na uzorku od 46.000. Što bi rekli 6 puta više.
I naravno najmanje zaraze kada porediš prirodni imunitet sa prirodnim imunitetom pojačanim vakcinom. Gde izmedju ostalog nema statistički značajne razlike.
Sve to je analizirano pre trećeg talasa u Izraelu.

Е овако и ја сам био попут Жељкааа за мене је све то било једна велика превара, али (увек оно јбн али, што девојци срећу квари) доживео сам то и на својој кожи 12 дана у болници на Мишелуку. Са тешком клиничком сликом сам превежен тамо и мој живот је био јако упитан буквално висио сам о концу. За 12 дана сам се свега нагледао од умрлих до човека којо је на наше очи умро и то је био онај најгори део гледамо се међусобно и свима нам је у глави ко је следећи?
Оно што сам видео и закључио и што ми је променило мишљење и свест о свему овоме је да је ипак требала колективна имунизација. Неки се неће сложити али верујте вируси мутирају великом брзином ја сам закачио онај делта плус и последицама још нема краја отишло ми је на срце, јетру и очи. Оће ли временом све доћи у нормалу или ће нешто остати као трајни ожиљак видећемо у будућности. З болници смо сви лежали заједно и вакцинисани и не вакцинисани највише је било људи са кинеском вакцином после две и три вакцине али су они имали много блаже клиничке слике и њихови опоравци и лечење је брже ишло од нас не вакцинисаних. Највећи проблем су друге болести које људи имају и онда корона прави хаос. А највећи савезник корони су страх и паника гледао сам људе кони су због тога завршавали на респиратору. Умирали су људи код нас и са 45 година кажу од короне али истина је била другачија одбијали су медицинску помоћ, и ту је корона имала лаган посао полако али сигурно им је долазила главе. Док лежиш тамо и гледаш све око себе имаш јако пуно времена да сабираш утиске и размишљаш. Једно што знам да није тог Мишелука нас у Војводини би јако мало остало живих. Најгора вакцина по њиховој статистици је Кинеска, Руска и Фајзер су набоље а њухова нека препорука је Фајзер са њом најмање има пацијената на лечењу. Али и поред што је Кинеска најслабија опет је клиничка слика много воља него код не вакцинисаних. По речима доктора моја једина срећа у свој несрећи је моја физичка снага и то што ми је посао такав да сам по цео дан напољу на свежем ваздуху. Сада једини проблем је Д-Димер али надам се да ће се и то средити под терапијама сам па ћемо видети оћу ли и то победити. Јбг написах есеј али ето надам се да неће никоме шкодити.

Drale slazem se sa tobom u potpunosti. I ja sam za malo zavrsio na Miseluku. Imao sam 12 dana temperaturu izmedju 37,5 i 39,5, otislo je na pluca. Imam 34 godine i prosao sam kao bos po trnju, nisam vakcinisan. Roditelji od 65 godina vakcinisani Astra Zenekom su se prosetali kroz koronu. Mama je samo izgubila culo mirisa i ukusa na par dana, a tata je imao par dana temperaturu oko 37,5. Sva sreca pa su me oni nesposobni iz Backe Palanke poslali na dalje lecenje na Miseluk. Za D dimer nadam se da primas inekcije. I ja sam ih primao 4 dana, sada pijem Midol protiv zgrusavanja krvi.
Evo Matic pita za kg. Ja sam za 12 dana temperature izgubio 8 kg. Kada mi je prosla temperatura i malo se povratilo culo mirisa i ukusa 10 dana sam jeo kao mecava. Na svakih 2 sata ceo obrok. Kilaza se povratila, mozda i koji kg vise nego pre korone.

Драле, то је за први пут, а јеси ли до сада негативан после овог другог пута? Спремаш се за орање?

Drale u tom i jeste poenta.
Ko preboli, sa težom kliničkom slikom pa i kod kuće (da nije hospitalizovan), ne želi nikada da se seća te agonije. Posledice kratkotrajne su 3-6 meseci oporavak, a dugotrajne bumo videli.
I ja sam ogorčen na ponašanje silnika u kriznom štabu i vladi, no to nisu hladne pametne glave.

Aco, nisu silnici samo u kriznom stabu i u vladi. I u kovid ambulantama ima silnika u vidu medicinskih sestara i lekara. Mi obicni smrtnici smo cekali po 8 sati na pregled, po 3 sata na rendgen dok se majstor seta po zgradi i boli ga uvo za njegov posao, dok prijatelji, braca, kumovi i opstinski funkcioneri sve obave za 10 minuta. Bolesne ljude su drzali ispred zakljucane ambulante i pustaju po 10 pacijenata dok se 50 ljudi napolju smrzava na temperaturi ispod 0. E to su silnici i dzelati.

Бокиболе@не примам инекције сада никакве пијем кардиопирин 100 кажу да је то довољно што мене јако брине јер ми је д-димер 1470 они сматрају да није забрињавајуће чак кажу занемари тај д-димер пије лекове и за 10 дана ће бити све ОК. Они се воде тиме како ми се све брзо враћа у нормалоно стање јер ми крвна слика феноменална па ваљда рачунају да због тога ће и д-димер да се врати, као имају доста случајева као ја да им се све стабилизовало за кратко време. Пошто сам ја неко ко ничему не препушта случај јуче сам ишао на комплетан доплер крвних судова и за сада је све одлични доктор је био стварно темељан зна ме стара сам му муштерија па је више од сат времена само ноге прегледао и на крају човек ми одради и доплер плућа каже да ја(он доктор) буде миран и да може да ми каже да се не секирам и не бринем. Иначе на Мишелуку сам ујутро и увече добијао фрагмин 5000 јединица у стомак.

Nazad
Vrh