Neznas sta pricas veruj mi, tvoja je stvar ako si vakcinisan i ti branis svoje stavove, tako da mene nemoj da pomonjes, moje je pravo da biram, imam pravo da se lecim a lecim se sam u vecini slucajeva.Znam sta mi nece naskoditi.Nemozes uporediti lek od 30 godina koji koristim i nesto novo koje se tek ispituje a da prtom narod umire od toga.Uzivaj u zivotu i pusti moje ime jer ja tebe nisam pomenuo a ni tvoj nacin lecenja.
Жељко, је л' ово тема као и свака друга на овом форуму, да разменимо мишљења, изнесемо своје ставове и искуства, оспоримо нечији други став износећи неке контрааргументе, колико год имамо сазнања и знања? Немој ми рећи да ниси упао у неке спорове са другим члановима на овом форуму по ко зна којим питањима, јер се сећам да јеси. Мени је то нормално за свима доступан Интернет форум, па се зато нисам либио да реагујем на то што напишеш. Шта ти то значи - "тако да немој мене да помињеш"? Ниси ти бре са специјалним потребама, па да добијеш фрас ако те неко прекида док си рецитовао своју песмице. Дискутујемо к'о нормални људи на месту које је томе намењено. Ако би хтео да напишеш шта имаш, а да ти нико "не руши кулу од песка", ено ти блог платформе, па пиши кол'ко ти воља.
Ја се баш лоше односим према саговорнику који ми нешто говори и у реченицу, као аргумент дода "веруј ми". Е брате, не верујем - нисам верујући. Некако ми вазда треба очигледни доказ од некога ко зна да тај доказ одвоји од субјективног утиска. Да си на месту на коме би могао то и тако да урадиш, захвалио бих ти што си са нама поделио такву информацију. А овако, подсећам - ниси.
Ја теби не оспоравам право да се разбољеваш и лечиш онако како ти то одлучујеш, све док то твоје право не угрожава право неког другог. А у вези тога.... кажеш да се у
већини случајева лечиш сам. ОК, јасно, а када дође до
мањине случајева, када се не лечиш сам, ко те тада лечи? "Лажна струка" и "фармакомафија" или ти баба Станојка излива олово? Ја се 100% не бих се кладио на баба Станојку.
Ја сам ти написао да си ти у свом животу пелцован много пута којекаквим вакцинама (како си их назвао, "преварама века"), од узраста одојчета, до пунолетства и да ти због њих није нешто лоше. Да, има и оних који умиру од самог убризгавања вакцина (и није то ствар неиспитаних вакцина), баш онако како умиру и од инфузије физиолошког раствора, коштуњавих плодова, шкампи, шкољака, рибе, млека... Какогод, ако успеш да сабереш све настрадале вакцинисане и невакцинисане из своје месне заједнице и лепо прикажеш бројкама, ти се не либи да то поделиш са нама, а да субјективне оцене оставимо по страни.
И ово: ја нисам објављивао никакве "своје начине лечења" јер их и немам, а ни вакцина није лек - куративно средство, већ превентивно.
ZORGE Imam osecaj kao da ne verujes ZELJKU da mu je vakcinisana rodjaka umrla ili mu verujes ali te to po malo vredja zasto je on to rekao
Не, не, Маринеро, није то питање вере или не! Нема шта, јасно је: умиру људи и вакцинисани и невакцинисани, али видим да се овде људи фрљају са изјавама да нема никакве разлике између те две групе. А има и то је податак кога оглашавају на свим странама света. Чини ми се да сам и ја недавно овде поменуо случај старије сестре мајчине другарице и њеног мужа, који су били вакцинисани прошле зиме, а разболели се и за две недеље од првих симптома, обоје умрли у размаку од пар дана. Не бих био изненађен да су били вакцинисани и они декица и бакица од којих сам куповао расад (које сам такође поменуо), јер им је ћерка која је удата у вароши, медицинска сестра, па их је могуће одвазла до дома здравља у суседном месту и места за вакцинацију. Можда и нису - ја то не знам.
Мајку му, па читај више ако заиста тражиш аргументе и доказе!
Не, стварно, налетао сам којегде на статистике из читавог света о тим кретањима процената смртности од броја инфицираних у зависности од удела вакцинисаних. Нисам се трудио да то покушавам да анализирам, већ сам им посвећивао пажњу колико и свакој другој вести на коју налетим.
И наравно да могу да ти објасним зашто Чемерика и ЕУ не признају туђе вакцине, кинеске, руске, индијске... Они то чине из истог разлога због кога Кина не 'ебе "Фајзерову", "Модернину", "Астра Зенекину" и чију већ вакцину, и из истог разлога због кога Русија нема намеру да има икакве везе са неком од те три вакцине - политика и економија.
Kako bi nazvali vas klub?
"Клуб усамљених срца водника Биберовића"?