Ivermektin kao lek protiv korone

Koliko vidim kod mene umiru vakcinisane osobe, sve vise i vise, meni netreba struka.Verujem svojim ocima, u kontaktu sam sa ljudima svakog dana.Komsija od moje tetke,tesko bolestan,bez plucnog krila preziveo kod kuce u krevetu sam.nigde nikog nema.Slali ga u Cupriju nije hteo, Druga zena iz familije przivela nevakcinisana takodje imala kancer pluca, odstranjeno plucno krilo.ima na stotine slucajeva.Nema potrebe da objasnjavam nista.Ja imam svoje iskustvo, mnogi iz porodice mi rade u zdravstvu a i sam imam informacije.Pre par dana preminuo je jedan decko 43 godina.Ovo je ruski rulet a vakcina je prevara veka.Treba da verujem Konu, coveku koji je ttebalo da robija odavno.

Ovo je ruski rulet a vakcina je prevara veka
А од своја три месеца, па до пунолетства, тебе су туце пута пелцовали "преварама века" и... ето, упркос томе, још увек си ту, здрав и прав.

И ако већ кажеш да умиру и пелцовани, морао би да узмеш у обзир и на то који се контигент вакцинисао - већина оних који спадају у тзв. ризичне групе, који су већ начети ко зна чиме све не. Нису то људи попут тебе, који можеш коњу реп да исчупаш.

И сигуран сам да ако будеш у већој невољи (здравственој), нећеш се обратити за помоћ бабама врачарама, траварима и користити облоге од мешавине ливадског биља, палестински петролеј, гушчију маст и ко зна какву хомеопатију, већ ћеш отићи код "лажне струке" да ти помогну производима "фармакомафије".

А од своја три месеца, па до пунолетства, тебе су туце пута пелцовали "преварама века" и... ето, упркос томе, још увек си ту, здрав и прав.

И ако већ кажеш да умиру и пелцовани, морао би да узмеш у обзир и на то који се контигент вакцинисао - већина оних који спадају у тзв. ризичне групе, који су већ начети ко зна чиме све не. Нису то људи попут тебе, који можеш коњу реп да исчупаш.

И сигуран сам да ако будеш у већој невољи (здравственој), нећеш се обратити за помоћ бабама врачарама, траварима и користити облоге од мешавине ливадског биља, палестински петролеј, гушчију маст и ко зна какву хомеопатију, већ ћеш отићи код "лажне струке" да ти помогну производима "фармакомафије".
Neznas sta pricas veruj mi, tvoja je stvar ako si vakcinisan i ti branis svoje stavove, tako da mene nemoj da pomonjes, moje je pravo da biram, imam pravo da se lecim a lecim se sam u vecini slucajeva.Znam sta mi nece naskoditi.Nemozes uporediti lek od 30 godina koji koristim i nesto novo koje se tek ispituje a da prtom narod umire od toga.Uzivaj u zivotu i pusti moje ime jer ja tebe nisam pomenuo a ni tvoj nacin lecenja.

zeljkoo друже, сачувај живце. Ово ти је као када имаш посла са Јеховиним сведоцима:). Много су агресивни.

Хоће да те убеде супротно ономе што ти видиш. Савки разуман разговор је немогућ. Једини „лек“ против Јеховиних сведока је био: марш из дворишта...не помажу људска убеђивања.

Sad su krenuli sa mesec dana.Čak i po 2 daju.

zeljkoo друже, сачувај живце. Ово ти је као када имаш посла са Јеховиним сведоцима:). Много су агресивни.

Хоће да те убеде супротно ономе што ти видиш. Савки разуман разговор је немогућ. Једини „лек“ против Јеховиних сведока је био: марш из дворишта...не помажу људска убеђивања.
Nerazumem u cemu je problem? ova tema bi trebalo ili da se izbrise ili da se promeni naziv u mozda kako uvrediti neistomisljenike! Ja mogu i da se drogiram, da pusim travu, koristim prah i ostala sranja i sada da vas ovde ubedjujem da sam ja u pravu i da je to ispravno!? Ovde sam pre svega da podelim iskustvo a ne da uticem da se neko ne vakcinise ili suprotno, iskreno to nemogu da radim,nemam prava na to.Postujem svaciji izbor, ja znam zasto nesto necu da uradim i nemoze da me neko ubedi zato sto je on to uradio da moram i ja! Ako se zajebao, njegov je problem, jednom kada nesto udje u organizam i kada udjes u sistem onda tesko izlazis, neznam sta nosi dan a sta noc.Samo bih zamolio clanove da ne pokazuju agresivnost prema drugim osobama bez razloga.Nema potreba za time, svako kroji svoju sudbinu.Ja imam mnogo materijala iza sebe, ali je zelim da pisem o tome vise ne pratim nista vezano za ovu bolest.Kada prodju 3-4 godine ljudi ce saznati istinu, ako budemo zivi i zdravi znacemo a sada znamo samo ono sto nam serviraju lazni rezimski mediji i ono i sta smo se sami uverili.Ja iskreno verujem u ono sto vidim i sto prozivim a ne u prazne price.

ZORGE Imam osecaj kao da ne verujes ZELJKU da mu je vakcinisana rodjaka umrla ili mu verujes ali te to po malo vredja zasto je on to rekao ❓ ::lose:: Moram opet da se ponavljam NE STAVLJAJ U ISTI KOS SVETSKI PRIZNATE VAKCINE KOjE SU BILE I JOS UVEK SU U UPOTREBI SA OVIM DANAS jer NE MOZE MALARIJA DA SE DOBIJE MNOGO ILI BLAZI OBLIK A TAKO ISTO I BESNILO A ISTO I GANGRENA i postoje samo dve opcije ZASTICEN ILI NEZASTICEN a ako znam more ljudi koji su preminuli ili jedva preziveli u tom slucaju NIJE POTREBNA NIKAKVA STATISTIKA POGOTOVU NE SA ZAPADA a da ne ulazim u neproverene price moje tvoje ili tudje U CELOJ MOJOJ SIROJ FAMILIJI NIKO NIJE VAKCINISAN NITI NOSIMO ZASTITU A OKRUZENI SMO SA MNOGO LJUDI SVAKI DAN I PREKADJUJEMO GDE GOD STIGNEMO i rodjendane i svadbe i sahrane i treninge i kafice i slave i kockarnice i ujcevina je imala 3 korone sa blazim oblikom prosli besumnoI KAKVA JE TU STATISTIKA ❓
Ovim postom ne zelim da kazem da li smo mi u pravu ili nismo ili da li imamo svest o necenu ozbiljnom mozda i nemamo i najvise bih voleo da se ovo zavrsi za sva vremena ALI NIJEDAN JEDINI NORMALAN ARGUMENT JA NISAM NI VIDEO NI PROCITAO KOJI BI BIO UBEDLJIV DA OBJASNI VAZNOST VAKCINE cak i velike zapadne drzave NE PRIZNAJU TUDJE VAKCINE ❓❓❓ I KAKO DA MI OBJASNIS DA SI ZASTICEN KADA AMERI ILI KANADA ILI ZEMLJE ZAPADNE EVROPE NE PRIZNAJU VAKCINU KOJU SI TI PRIMIO ❓❓❓moze li objasnjenje toga ne treba bolja statistika (n)

Nerazumem u cemu je problem? ova tema bi trebalo ili da se izbrise ili da se promeni naziv u mozda kako uvrediti neistomisljenike! Ja mogu i da se drogiram, da pusim travu, koristim prah i ostala sranja i sada da vas ovde ubedjujem da sam ja u pravu i da je to ispravno!? Ovde sam pre svega da podelim iskustvo a ne da uticem da se neko ne vakcinise ili suprotno, iskreno to nemogu da radim,nemam prava na to.Postujem svaciji izbor, ja znam zasto nesto necu da uradim i nemoze da me neko ubedi zato sto je on to uradio da moram i ja! Ako se zajebao, njegov je problem, jednom kada nesto udje u organizam i kada udjes u sistem onda tesko izlazis, neznam sta nosi dan a sta noc.Samo bih zamolio clanove da ne pokazuju agresivnost prema drugim osobama bez razloga.Nema potreba za time, svako kroji svoju sudbinu.Ja imam mnogo materijala iza sebe, ali je zelim da pisem o tome vise ne pratim nista vezano za ovu bolest.Kada prodju 3-4 godine ljudi ce saznati istinu, ako budemo zivi i zdravi znacemo a sada znamo samo ono sto nam serviraju lazni rezimski mediji i ono i sta smo se sami uverili.Ja iskreno verujem u ono sto vidim i sto prozivim a ne u prazne price.
Dobro došao u klub.

Neznas sta pricas veruj mi, tvoja je stvar ako si vakcinisan i ti branis svoje stavove, tako da mene nemoj da pomonjes, moje je pravo da biram, imam pravo da se lecim a lecim se sam u vecini slucajeva.Znam sta mi nece naskoditi.Nemozes uporediti lek od 30 godina koji koristim i nesto novo koje se tek ispituje a da prtom narod umire od toga.Uzivaj u zivotu i pusti moje ime jer ja tebe nisam pomenuo a ni tvoj nacin lecenja.
Жељко, је л' ово тема као и свака друга на овом форуму, да разменимо мишљења, изнесемо своје ставове и искуства, оспоримо нечији други став износећи неке контрааргументе, колико год имамо сазнања и знања? Немој ми рећи да ниси упао у неке спорове са другим члановима на овом форуму по ко зна којим питањима, јер се сећам да јеси. Мени је то нормално за свима доступан Интернет форум, па се зато нисам либио да реагујем на то што напишеш. Шта ти то значи - "тако да немој мене да помињеш"? Ниси ти бре са специјалним потребама, па да добијеш фрас ако те неко прекида док си рецитовао своју песмице. Дискутујемо к'о нормални људи на месту које је томе намењено. Ако би хтео да напишеш шта имаш, а да ти нико "не руши кулу од песка", ено ти блог платформе, па пиши кол'ко ти воља.

Ја се баш лоше односим према саговорнику који ми нешто говори и у реченицу, као аргумент дода "веруј ми". Е брате, не верујем - нисам верујући. Некако ми вазда треба очигледни доказ од некога ко зна да тај доказ одвоји од субјективног утиска. Да си на месту на коме би могао то и тако да урадиш, захвалио бих ти што си са нама поделио такву информацију. А овако, подсећам - ниси.

Ја теби не оспоравам право да се разбољеваш и лечиш онако како ти то одлучујеш, све док то твоје право не угрожава право неког другог. А у вези тога.... кажеш да се у већини случајева лечиш сам. ОК, јасно, а када дође до мањине случајева, када се не лечиш сам, ко те тада лечи? "Лажна струка" и "фармакомафија" или ти баба Станојка излива олово? Ја се 100% не бих се кладио на баба Станојку.

Ја сам ти написао да си ти у свом животу пелцован много пута којекаквим вакцинама (како си их назвао, "преварама века"), од узраста одојчета, до пунолетства и да ти због њих није нешто лоше. Да, има и оних који умиру од самог убризгавања вакцина (и није то ствар неиспитаних вакцина), баш онако како умиру и од инфузије физиолошког раствора, коштуњавих плодова, шкампи, шкољака, рибе, млека... Какогод, ако успеш да сабереш све настрадале вакцинисане и невакцинисане из своје месне заједнице и лепо прикажеш бројкама, ти се не либи да то поделиш са нама, а да субјективне оцене оставимо по страни.

И ово: ја нисам објављивао никакве "своје начине лечења" јер их и немам, а ни вакцина није лек - куративно средство, већ превентивно.

ZORGE Imam osecaj kao da ne verujes ZELJKU da mu je vakcinisana rodjaka umrla ili mu verujes ali te to po malo vredja zasto je on to rekao
Не, не, Маринеро, није то питање вере или не! Нема шта, јасно је: умиру људи и вакцинисани и невакцинисани, али видим да се овде људи фрљају са изјавама да нема никакве разлике између те две групе. А има и то је податак кога оглашавају на свим странама света. Чини ми се да сам и ја недавно овде поменуо случај старије сестре мајчине другарице и њеног мужа, који су били вакцинисани прошле зиме, а разболели се и за две недеље од првих симптома, обоје умрли у размаку од пар дана. Не бих био изненађен да су били вакцинисани и они декица и бакица од којих сам куповао расад (које сам такође поменуо), јер им је ћерка која је удата у вароши, медицинска сестра, па их је могуће одвазла до дома здравља у суседном месту и места за вакцинацију. Можда и нису - ја то не знам.

ALI NIJEDAN JEDINI NORMALAN ARGUMENT JA NISAM NI VIDEO NI PROCITAO KOJI BI BIO UBEDLJIV DA OBJASNI VAZNOST VAKCINE cak i velike zapadne drzave NE PRIZNAJU TUDJE VAKCINE ❓❓❓ I KAKO DA MI OBJASNIS DA SI ZASTICEN KADA AMERI ILI KANADA ILI ZEMLJE ZAPADNE EVROPE NE PRIZNAJU VAKCINU KOJU SI TI PRIMIO ❓❓❓moze li objasnjenje toga ne treba bolja statistika (n)
Мајку му, па читај више ако заиста тражиш аргументе и доказе! :) Не, стварно, налетао сам којегде на статистике из читавог света о тим кретањима процената смртности од броја инфицираних у зависности од удела вакцинисаних. Нисам се трудио да то покушавам да анализирам, већ сам им посвећивао пажњу колико и свакој другој вести на коју налетим.

И наравно да могу да ти објасним зашто Чемерика и ЕУ не признају туђе вакцине, кинеске, руске, индијске... Они то чине из истог разлога због кога Кина не 'ебе "Фајзерову", "Модернину", "Астра Зенекину" и чију већ вакцину, и из истог разлога због кога Русија нема намеру да има икакве везе са неком од те три вакцине - политика и економија.

Kako bi nazvali vas klub?
"Клуб усамљених срца водника Биберовића"? :ROFLMAO:

Zorge@
Tvoj problem nije gde cu ja da se lecim!To nije razmena iskustva, takvi kao ti bi zabranili lecenje nevakcinisanima u tome je razlika.Nema potrebe pisati par hiljada reci da bi ubedio druge da urade isto sto i ja ili ti.Nemam potrebe tebi da objasnjavam bilo sta.Drzi se ti svoje statistike

Жељко, шта си се тако наоштрио к'о да се свађамо? Ја бре тебе ни на шта не присиљавам. Зар не смемо да се не сложимо око нечега, а да ти то не схватиш као напад на тебе?

Наравно да се слажем са тобом да није твоје лечење није мој проблем и ево ићићу и корак даље и написаћу да ми, док си при здравом уму да можеш сам да одлучујеш, баш цвили она ствар како ћеш да поступаш са самим собом.

И ко су ти "такви као ја" и где си покупио ту глупост да бих ти ја забрањивао било шта или те у нечему ускраћивао, ако при том ти неког другог не угрожаваш? Мани ме тих етикета, кад их ја не лепим теби. Ја не покушавам тебе да убедим да урадиш било шта, осим да своје субјективно искуство не представљаш као објективно стање ствари.

Да ја могу да те прислилим на нешто, то би било да користиш чешће слова са дијакритицима, знакове интерпункције и размакницу, ал' 'еби га...

Жељко, шта си се тако наоштрио к'о да се свађамо? Ја бре тебе ни на шта не присиљавам. Зар не смемо да се не сложимо око нечега, а да ти то не схватиш као напад на тебе?

Наравно да се слажем са тобом да није твоје лечење није мој проблем и ево ићићу и корак даље и написаћу да ми, док си при здравом уму да можеш сам да одлучујеш, баш цвили она ствар како ћеш да поступаш са самим собом.

И ко су ти "такви као ја" и где си покупио ту глупост да бих ти ја забрањивао било шта или те у нечему ускраћивао, ако при том ти неког другог не угрожаваш? Мани ме тих етикета, кад их ја не лепим теби. Ја не покушавам тебе да убедим да урадиш било шта, осим да своје субјективно искуство не представљаш као објективно стање ствари.

Да ја могу да те прислилим на нешто, то би било да користиш чешће слова са дијакритицима, знакове интерпункције и размакницу, ал' 'еби га...
Sve je u redu, nisam ja dobro razumeo.

Želim samo da prirodni imunitet bude izjednačen sa vakcinacijom. Naučno je dokazano da prirodni imunitet pruža dužu i jaču zaštitu od vakcine. Sve dok se to ne izjednači i dok se ne prihvate jednako sve vakcine izmedju svih zemalja u svetu ova pandemija za mene je samo još jedna politička igra podignuta na vrlo visok nivo.
This study demonstrated that natural immunity confers longer lasting and stronger protection against infection, symptomatic disease and hospitalization caused by the Delta variant of SARS-CoV-2, compared to the BNT162b2 two-dose vaccine-induced immunity. Individuals who were both previously infected with SARS-CoV-2 and given a single dose of the vaccine gained additional protection against the Delta variant.
Link za ceo rad https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1
Izvukao sam samo zaključak.

Želim samo da prirodni imunitet bude izjednačen sa vakcinacijom. Naučno je dokazano da prirodni imunitet pruža dužu i jaču zaštitu od vakcine. Sve dok se to ne izjednači i dok se ne prihvate jednako sve vakcine izmedju svih zemalja u svetu ova pandemija za mene je samo još jedna politička igra podignuta na vrlo visok nivo.
This study demonstrated that natural immunity confers longer lasting and stronger protection against infection, symptomatic disease and hospitalization caused by the Delta variant of SARS-CoV-2, compared to the BNT162b2 two-dose vaccine-induced immunity. Individuals who were both previously infected with SARS-CoV-2 and given a single dose of the vaccine gained additional protection against the Delta variant.
Velika stradanja donose spasenje na kraju, obrni okreni tako ce biti.Prirodni imunitet nemoze da se poredi sa vakcinom koja prakticno ne postoji, to je trebalo da bude sredstvo za imunizaciju u dve doze a ne u buster dozi, ne u 5-6 doza, ne na svakih 6meseci, nije to vakcina koja VEROVATNO stiti od novog soja, kako rece kon,pre par dana.Sa time nema zajbancije, nemoze da bude rec, VEROVATNO kada je zivot u pitanju, moras da stanes iza svog proizvoda i da budes siguran i da garantujes za uspesnost.Od samog pocetka imamo pogresan pristup.Sa 100pozitvnih, svi smo zatvarani u kuce,babe u dede su nocu setali pse kao debili, cekali u red u 5 ujutru za hleb, vezivali su nam po 3-4 dana policiskog casa dok su prevozeni migranti autobusima, imali smo para koliko hoces, imali smo odlaganje kredita na tri meseca, ali to nije bilo dzaba, svima je banka isporucila kamatu.Na kraju je korona poklekla pred izbore, kako kaze kon, lazirani su podaci,mnogo je ljudi umrlo, da bi u novembru i decembru imali 7-8000 pozitivnih a da gotovo nikakvih mera nije bilo, ove jeseni posle imunizacije od 37-38% + bar 30% koji su stekli imunitet mi smo dosli opet do tacke pucanja, obarajuci svaki moguci rekord onda kada imamo bukvalno dve trecine zasticenog stanovnistva.Dobijamo prvi vakcine u izobilju? pa zasto ne dobijemo nesto vaznije od toga?Zasto bas Srbija i Izrael? Ispade nesposobna Nemacka, najjaca sila u evropi nema vakcine a u Srbiji se ceka u redovima kao svedski sto, mozda je sve to zdravo, mozda nece nikom nista faliti ali sada mi svi dobro znamo rezultate i vise nema dileme da je ovo maksimalno iskorsceno da bi se narod porobio, nabijes mu masku, odredis mu gde i kada moze da udje i pod kojim uslovima.Napunis Arenu bez ikakvih mera i sada treba neko da mi trazi kovid pasos dok pijem kafu uvece posle osam!? pa dobice ku..c!Ovo vredja intiligenciju svih nas, nisu problem vakcine, problem su dvostuki standardi, znaci mi moramo a oni ne!?Poverenje se ne dobija tako.Svi mi znamo da su u toku klinicka ispitivanja vakcina i lekova koji su eksperimentalni i koje smo dobili takodje.Dozvola za vakcine je privremena i vazi do polovine decembra, tako je trebalo biti.Sam proces ispitivanja traje od 5-9 godina da bi se utvrdili nezeljeni efekti a i uspesnost vakcine.Mi smo dosli sa dve doze na 5-6? to nije normalno, onaj Vranjanac primio greskom fajzera prosle godine, pa mu se navodno slosilo a sada je to normalno, nas veterinar je isprobao na kokoskama i bile su dobre,ovde se jednostavmo nista ne uklapa.Bice velikog stradanja sigurno, uvek je tako ali ovo mora jednom proci a za to vreme ekonomija dozivljavaa krah, mislim na nasu a ne na drzavnu.Narod zastrasen, sedi i cuti a za tri meseca kada pocnu radovi u poljoprivredi, glava ima da puca, samo polako.

Poslednja izmena:
Jel se ti ozbiljno kolega bavis naucnim radom , linkujes ispitivanje gdje su ispitivana prvo 2 onda 3 pacijenta i na osnovu toga donesen zakljucak.

Nazad
Vrh