Ivermektin kao lek protiv korone

Да додам биће ту свашта јер та докторица што је водила инфективну је била кума на слави новог сада значи блиска са градоначелникчв вучевићом

Па ваљда надлежна државна институција сваке поједине земље и то јасно декларишу ко су, када објаве неке резултате. :)

Кад помињеш ујдурму око короне, јеси ли спреман да будеш скептичан само према неком естаблишменту или си спреман да такав будеш исти такав и према разним појединцима или групама који гурају неку своју причу (аргументовану или не), били из добрих намера, било из своје **greška и незнања? Ја у којекаве прпосветитеље и откриваче скриваних истина не верујем.

PS

Одем пре неки дан до апотеке, старамајци за неке лекове и тамо сретнем једног познаника, са 30 и нешто ситно година, типа који не верује у "вилинску прашину и танане нити", већ је тврд, два и два су код њега увек четири, чак би могло да га назовемо тешким човеком. Диванимо док чекамо на ред и после његове резигнације у вези оног масовног скупа напрдњака у Арени, док нас обавезују на ношење маски, дођемо до тога да ми каже да нама корону бацају из авиона (!!!), јер је он "прочитао на Интернету".

После првих неколико секунди затечености да тако неку глупост чујем од типа за кога рачунам да је са две ноге на земљи, грубо сам га прекинуо и рекао да ме поштеди тих **greška, јер сам и ја на Интеренету прочитао да су видели Елвиса у супермаркету у Јуџину у Орегону и да светом влада раса ванземаљаца рептилијанаца. Растали смо се са његовим "Видећемо се за десет година, па ћемо видети ко је био у праву". За себе знам да ћу ту његову тврдњу прихватити као истину ако буде довољно аргумета и доказа за то, али се питам да ли ће он поступити на исти начин, или ће терати ту "своју" причу...
Tvoj drug je informacije pokupio i prisvojio sa interneta a tvoj izvor informacija je npr televizor ili isto drustvene mreze pitanje koje se namece kako u moru informacija i dezinformacija razaznati gde je istina ❓ Mozes li ti da stavis ruku u vatru da si ucinio pravu stvar i da si na pravom putu a tvoja odluka nije vezana za odredjeni posao na zapadu pa da si bio pod pritiskom .Da budem iskren ljudi koji su najvise uticali na mene i na moju familiju da se ne vakcinisemo su upravo ljudi iz struke sa medicinskim fakultetima skolovani i kompetentni i sto rece moj stari na pitanje DA LI PRIMECUJE RAZLIKU U IZLAGANJU IZMEDJU NESTOROVICA I DR KONA ❓odgovorio je kao iz topa naravno Dr Kon je rezijski tj partijski a Nestorovic prica iz lekarske prakse .Resenje ove epidemije se za sada ne nazire i ne bi bilo lose kada bi se ovo zauvek umirilo ali je pitanje za vakcinisane DA LI OVE NOVE SERIJE VAKCINACIJA UNOSE DODATNI NEMIR U GRADJANSTVO JER NA SAMOM POCETKU NIKO NIJE NI POMISLJAO DA CE OVO ICI KAO SPANSKE SERIJE U NEDOGLED I MNOGI SU CAK I ZASTALI KOD DRUGE DOZE NE ZELE DA NASTAVLJAJU AGONIJU U NEDOGLED. Statistika kaze da u mojoj siroj familiji apsolutno niko nije vakcinisan imali smo 3 zarazena sa blagim i neprimetnim simptomima A APSOLUTNO NIKO NIJE PRIMIO VAKCINU a ovo napominjem ne da bih izazivao sudbinu daleko bilo nego zato sto mi vakcinisani cesto govore EVO JA SAM VAKCINISAN I STA MI FALI NISTA a evo po osnovnim skolama nema ni jedno vakcinisano dete i nisam cuo da je bio ikakav problem. Ova Zagrebcanka rece da ih ima izmesanih i da nema statistike tako da za sad IZGLEDA DA STVARNO NEMA NIKAKVE RAZLIKE umiru i jedni i drugi i oboljevaju i to je jedina istinita statistika koja postoji a izvor informacija je direktno od bolesnika ili medicinskog osoblja sa kovid odeljenja .

Hajde da krenem od pocetka i da se potrudim da budem sto kraci.
To sto ti nisi CUO kvalitetnu disertaciju ne znaci da ih nema vec da ne trazis na pravom mestu ili cak i ako je nadjes ne prihvatas je jer se ne poklapa sa tvojim misljenjem.
Obdukcije nisu zabranjene i vec su radjene u mnogim zemjama tako da je to dezinformacija koju siri i nas nepismeni ministar.
Da li nas kanal br.1 gledaju i u Austaliji ,Nemackoj ,Italiji ,Rusiji ,Rumuniji ako gledaju i ako je i njih zaludeo onda skidam kapu dostignucima urednickog tima RTS-a. Ja na tom programu gledam Slagalicu ,Poteru i vremensku prognozu ( i to zavisi koja je teta vodi).
Ovakvo dvosmisleno ponasanje nosilaca vlasti kod nas je i dovelo do ovakve situacije.
Od pocetka igra kvazi strogoce (nagradjen ordenom dr.Kon) i stucnjaka za opustanje situacije (nagradjen ordenom dr. Nestorovic) dobrog i loseg policajca je i dovela da 50% ljudi vise veruje anonimusima sa fejsa i you tube-a nego onima kojima treba da veruje.
Po poslednjim pasusima tvog posta opet ispada da Vucic i njegova klika vladaju ne samo Evropom nego i dobrim delom sveta (sto mislim da je i njegov san).
Po citiranim linkovima sa hepiTV ,prve , pinka itd. mislim da si veci konzument tih programa od mene (ja ih ne gledam uopste) , a tabloidne novine nisam uzeo u ruke nikad.
I za kraj samo da ti kazem da tvoje pisanje protiv budzatog kako ga ti zoves vise lici na kuknjavu razocarane mlade nego na stvarnog protivnika.
Po tvom pisanju sam zakljucio da si mu dao glas bar jednom (ja nisam ni kad je cerkin ostanak na poslu bio u pitanju), a sad bi odsekao ruku sto ga je zaokruzila jer nije ispunio ocekivanja.
MILANCE 971 OVO JE OPUSTENI CHAT u kome moze da se cuje dosta razlicitih misljenja ili stavova i sve je to prirodno .Ja ne spadam u grupu vakcera ili antivakcera a sve sto je dobro zelim da usvojim .Komplekse nemam a nemam ni frustracije iz mladosti a ceo zivot mi je prepun smeha, sarma pozitivne energije i kod mene na televizoru je samo erotika ,sport ,muzika ali koja PODIZE RASPOLOZENJE A OVO STO SPUSTA TO NISTA zatim filmovi komedije i erotski trileri NISTA DRAME I MELODRAME I HORORI SA KLANJEM I PLJACKANJEM i ja sam hedonista koji uziva u svakom momentu u pravom smislu te reci pa cak i kad sam dekintiran. Sto se tice pripadanja i pitanja za milion dolara KO KOME PRIPADA I ZBOG CEGA ❓veruj mi dragi moj Milance A NEMAS RAZLOGA DA MI NE VERUJES da je veca verovatnoca da ja pripadam Hare Krisni nego zloglasnoj naprdnoj organizaciji koja je Srbiju i intelektualni krem Srbije prigusila i napravila da ovde niko ili nema svoje misljenje ili ne sme da ga ima 🚾
Ja sam u onoj grupi NEZAVIZNIH ILI SLOBODNIH gradjana a to je najmanja grupa koji mogu da kazu gde hoce i sta hoce A DA NE SNOSE POSLEDICE a veruj mi da je najvece bogatstvo kada covek moze da ima slobodu duha i razmisljanja i izjasnjavanja
Sto se tice vakcine ja bih bio najsrecniji kada bi vakcinisani bili totalno zasticeni jer bih i ja onda bio zasticen i moja nevakcinisana familija a samim tim bi dosli i do kraja epidemije A STATISTIKA KAZE DA JE VECI DEO GRADJANSTVA VAKCINISAN STO BI TREBALO DA ZNACI DA SMO BLIZU KRAJA....................E SAD JEDINO MI NIJE JASNO ZASTO VAKCINISANI MORAJU DA SE VAKCINISU STALNO JOS PO JEDNOM :sta:🆘

Kao i obicno milane , jednostavan i poucan post . Antivakseri u slucaju "rona" polako gube argumente , pocevsi od potpunog ponistavanja pandemije u pocetku , i da je obican grip , pa da se ne umire od toga , pa do negiranja uticaja vakcina , pa propagisanja alternativnih ljekova ,.. ostalo je vezanje za lokalnu politiku i tvrdoglavo neodustajanje od teorije po svaku cijenu .
I dalje mi nije jasno AKO JE MORAO ONAJ IZ BEOGRADA STO ZIVI U OSINJAKU NA VAKCINACIJU A TAMO IH IMA NA MALOM PROSTORU KAO U SARDINI A STA TEBE NATERA IZ PRIRODNOG REZERVATA GDE JE NETAKNUTA PRIRODA I GDE TI JE BOG PODARIO APSOLUTNO SVE DA EKSPERIMENTISES SA SVOJIM ORGANIZMOM I DA UNOSIS NEPROVERENE EKSPERIMENTALNE TEKUCINE U SEBE I JOS DA TI NESTO ZAKLJUCUJES ❓❔a to bi isto bilo kao da covek koji zivi na Goliji na 1300 mnv kupuje sumece tablete ,bajatu vodu u balonima i pastetu da maze na leba koliko god da mi to cudno zvucalo nije dusevni bolesnik slucajno vrsio marketing bas u Rudnoj glavi i Babusnici ALI EFEKTI SU IZUZETNO VIDLJIVI ::lose::

Evo i babo i majka su mi napipali koronu. 76 i 75 godina slaba cuka i sl, za sada su ok.
Evo da izvijestim, roditelji se oporavili, otac se dosta lose osjecao, a majka podnijela lako iako je srcani bolesnik, prekomjerna tjelesna masa hipertenzija i sl. Na babu bih se kladio da je jaci, ali eto on se losije proveo, mada oboje imali CRP do 67, saturacija 98-99, temp do 38, 5 max, ali neki njegov subjektivni osjecaj je bio los.
Usput sam isprobao svoj i suprugin imunitet, bili smo u kontaktu sa njima direktno da direktnije ne moze i izgleda da ovaj prirodni sljaka bez greske jer je proslo samo dva mjeseca od nase infekcije.

Та сатурација највише значи, ја са прогресивном пнеумонијом обадва плућна крила нисам имао сатурацију испод 95,редовно је била око 97-98. По речима доктора са Мишелука то, је била моја највећа предност јер дана нисам био на кисеонику.

Da priupitam ovde,možda neko zna. Najverovatnije ce mi trebati koncetrator kiseonika (ne lično meni),pa bi mi dobro došla informacija na šta obratiti pažnju prilikom kupovine istog,ili neka preporuka, ili možda neko ima da proda...

Da priupitam ovde,možda neko zna. Najverovatnije ce mi trebati koncetrator kiseonika (ne lično meni),pa bi mi dobro došla informacija na šta obratiti pažnju prilikom kupovine istog,ili neka preporuka, ili možda neko ima da proda...

Mozda najbolje kontaktiraj nekog doktora na pulmologiji , koji su najbolje obavjesteni o tome, ili znaju firmu koja to radi ,prodaje ili iznajmljuje. Posto se takvi aparati servisiraju i ciste, i rabljeni uredzaji i dalje koriste.

Ja sam prelezao kovid u decembru prosle godine,tacnije bio pozitivan na danasnji dan,od toga samo gubitak cula mirisa i malo mi je cureo nos. Radim inace u bolnici kao medicinski tehnicar i radio sam u kovid sistemu,da je jednostavno bilo,nije jednostavno,ali sta da radimo...

Na zalost moja rodjena tetka, majkina sestra rodjena preminula je od virusa prosle nedelje u bolnici, bila je na kiseoniku.Vakcinisana tri puta, zao mi je mnogo sto nas unistise politicari i sto nas podelise Pre nekih 3 meseca sestra i zet su imali virus kao i cela njihova porodica, tetka je navalila da kritikuje, zasto nisu vakcinisani, ona je to uradila, kao i teca, ona je stekla samo laznu sigurnost a da toga nije svestna Mene ne zanimaju udruzene bolesti.Struka kaze vakcina i stiti i ublazava tegobe i nema smrti, to kaze lazna struka a ja ne slusam ni jednu Poznajem ljude, sada je ovo vec gotovo, polako vecina vakcinisanih dobija virus, bez problema.Svi koji nisu prelezali kod mene u selu, imali su sada, umrli su vise vakcinisani nego drugi, tacnije imali smo 4-5 smrtih ishoda sada.Ne zelim da ulazim u polemiku, i dalje sam za to da svako odluci a da ove glupe mere ukinu.Evo gledam NBA pred zatvaranjem, svi vakcinisani, Premijer liga ugrozena zbog virusa kod vakcinisanih, Real Madrid desetkovam svi pozitivni su vakcinisani, je l im dobro ili ne? ja to neznam.znam samo da ni jedan nas sportista nije imao problema posle virusa i to bez vakcine.Ovo je ludilo, virus polako zaobilazi vakcinu, desava se upravo ono sto je Nobelovac Luk montanje rekao, vakcinacija u jeku epidemije ne dolazi u obzir.Pozdrav za sve vas i cuvajte se.Mene locno vise muce drugi zdravstveni problemi, korona kao korona, moze ubiti a moze i proci kao vetar

zao mi je mnogo sto nas unistise politicari i sto nas podelise
Жељко роде, нису нас политичари поделили - такви смо се родили и израсли. То је последица слободне воље. У већини случајева је то добро, некада баш и не, али ја не бих волео да тако нешто не постоји. Да нисмо подељени, већ... уједињени, то би се звало једноумље, а ми би смо се звали Северна Кореја.

Те приче о томе да су вакцинисани незаштићени колико и вакцинисани причај неком другом јер је то глупост коју би и сам увидео, да имаш на располагању податке о проценту леталности међу вакцинисанима и невакцинисанима. Ја такве податке, конкретне, са бројевима и потписом испод, ко је то истраживање спровео немам, баш као и то што га немаш - не тражим их јер ми нису потребни или да имам неку корист од њих.

Ето, није неки званични податак, 1 на 1, али сам пре пар недеља чуо у некој ТВ емисији на страној телевизији, у жару дискусије о корони, да је лекар који ради у ковид болници, неком аваксу који је учествовао у емисији и говорио да вакцина не ради, да они у његовој болници, на 100 умрлих од короне, имају 97 невакцинисаних и 3 вакционисаних. Доклегод је проценат умрлих, а невакцинисаних, већи од процента умрлих, а вакцинисаних - вакцина ради. И да тај проценат умрлих, а вакционисаних буде не 3, а 13, 23 или 33% - вакцина ради.

И мани се оцењивања шта је "лажна струка", а шта је "права струка" - без обзира на ставове које сами имамо или нам их неко формирао ониме што је написао на Нету или изјавио за неки медиј, ти и ја нисмо компетентни да дајемо такве судове, већ можемо само да "лајкујемо" или "дислајкујемо".

Него, данашња насловна страница "Блица"

Канда смо то чекали са овим вирусом - да постане заразнији, али са блажим симптомима. Можда до следеће зиме полако и заборавимо на ово стање у каквом смо данас.

Жељко роде, нису нас политичари поделили - такви смо се родили и израсли. То је последица слободне воље. У већини случајева је то добро, некада баш и не, али ја не бих волео да тако нешто не постоји. Да нисмо подељени, већ... уједињени, то би се звало једноумље, а ми би смо се звали Северна Кореја.

Те приче о томе да су вакцинисани незаштићени колико и вакцинисани причај неком другом јер је то глупост коју би и сам увидео, да имаш на располагању податке о проценту леталности међу вакцинисанима и невакцинисанима. Ја такве податке, конкретне, са бројевима и потписом испод, ко је то истраживање спровео немам, баш као и то што га немаш - не тражим их јер ми нису потребни или да имам неку корист од њих.

Ето, није неки званични податак, 1 на 1, али сам пре пар недеља чуо у некој ТВ емисији на страној телевизији, у жару дискусије о корони, да је лекар који ради у ковид болници, неком аваксу који је учествовао у емисији и говорио да вакцина не ради, да они у његовој болници, на 100 умрлих од короне, имају 97 невакцинисаних и 3 вакционисаних. Доклегод је проценат умрлих, а невакцинисаних, већи од процента умрлих, а вакцинисаних - вакцина ради. И да тај проценат умрлих, а вакционисаних буде не 3, а 13, 23 или 33% - вакцина ради.

И мани се оцењивања шта је "лажна струка", а шта је "права струка" - без обзира на ставове које сами имамо или нам их неко формирао ониме што је написао на Нету или изјавио за неки медиј, ти и ја нисмо компетентни да дајемо такве судове, већ можемо само да "лајкујемо" или "дислајкујемо".

Него, данашња насловна страница "Блица"

Канда смо то чекали са овим вирусом - да постане заразнији, али са блажим симптомима. Можда до следеће зиме полако и заборавимо на ово стање у каквом смо данас.
::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Nazad
Vrh