Ivermektin kao lek protiv korone

A шта ако се утврди да резулати који овде објављују су заиста са неком прихватљивом маргином грешке, тј. да су резултати максимално блиски реалним резултатима?

А веровање или неверовање у нешто, некога и друге религијске моменте боље да изоставимо из теме каква је ова.
Da, moze da se desi da imamo najjaci ekonomski napredak u evropi... i onda smo dzaba pljuvali vlast

А ти ни један податак из којег стоји нека државна институција априори не сматраш тачним?

То је добра мера опреза, али ако ти то постане резон, рекао бих да може да ти се догоди да све што изнесе неки самоуверени лик, ти то почнеш прихваташ као истину записану у камену, док ти не дође други такав лик, па трећи, пети...

Pa kao onog Stojanovića-direktora DZ Palilula.To su tvoji istomišljenici..Oni pričaju tvoju priču.Ali baš ga je Miroljub spustio na zemlju koliko se zdao...
To sam gledao na youtubu smejo sam se pod mac bato vs Stojanovic bese onaj sa pegama na licu oftamolog ? :haha:
Samo sam gledao kad ga Miki guslar proziva, al ga je spustio u PM.Mada bilo je smesno.I jedan i drugi sluge vlasti.

Posle je guslar valjda srao kako nije on debeo ne elegantno popunjen, kako zivi na selu radi visnograd.Kako je doca ok ... Cirkus za narodne mase u reziji AV i Zeksa narkomana.

Mozemo mi da parafraziramo mnogo strucnjaka iz ove oblasti a iz svega prilozenog do sada za ove skoro dve godine a tu su milioni sati po svim drustvenim mrezama JA

Mozemo mi da parafraziramo mnogo strucnjaka iz ove oblasti a iz svega prilozenog do sada za ove skoro dve godine a tu su milioni sati po svim drustvenim mrezama JA JOS NISAM CUO NEKU KVALITETNU DISERTACIJU NA OVU TEMU jedino se cuju osporavanja ako je neko nesto rekao onda drugi strucnjaci osporavaju ili kontriraju ili predpostavljaju ALI ZA SADA SAMO PREDPOSTAVLJAJU ali nazalost jos uvek nista konkretno da bi se zavrsilo sa ovom epidemijom A I MORAJU DA BUDU SAMO PREDPOSTAVKE KADA JE ZABRANJENA OBDUKCIJA A NEKO MOCAN JE ZABRANIO I ONDA SAMO MOZEMO DA KONSTATUJEMO ali zabranjeno je uci u srz problema.
Po meni je MILANCE 971 voznja po punoj liniji na Ibarskoj ili kanjonu Morace KADA COVEK ISKLJUCI LOGIKU I PUSTI DA MU DRUGI OBJASNJAVA STA JE ZUTO ,PLAVO ILI BELO KAO NAVIGACIJA ILI NE DAO BOZE KADA JE COVEK POD HIPNOZOM. A pogotovu ako covek dozvoli sebi da mu objasnjava ZLOCINACKI DRZAVNI KANAL BR 1 A SVI TI NOVINARI KOJI PROIZVODE MRZNJU PRAVE RATOVE ILI SIRE PANIKU I PROIZVODE NESTABILNOST I NESIGURNOST KOD GRADJANA SRBIJE BI TREBALO KRIVICNO DA ODGOVARAJU A POGOTOVO STO TO NE RADE IZ NEKAKVOG NOVINARSKOG KODEKSA IZ NEUTRALNE POZICIJE VEC SU PLACENI I ONI I VLADA SRBIJE DA PROPAGIRAJU TOTALNU DESTABILIZACIJU I DRZAVE I NARODA ZARAD NEKIH LICNIH ILI TUDJIH INTERESA .
Kada ovo govorim podkrepicu cinjenicama npr probaj da udjes u bilo koji objekat ili radnju raznoraznih namena zamolice te ljudi da imas masku jer u slucaju inspekcije mogla bi da im se napise kazna u XXX iznosu a prvi covek ove unesrecene drzave je organizovao u vreme najveceg zarista zurku za 25 000 ljudi I NIKO MU NISTA NIJE NAPISAO NIKAKVU PRIJAVU 🆘 ❓ :sta: A DA LI JE TO NORMALNO ❓❔A TO NIJE VOZNJA PO PUNOJ LINIJI TO JE VOZNJA PO ZIDU SMRTI::lose::🚾 I POSLE OVOG OPSTE NARODNOG LUDILA ISTI OVI ORGANIZATORI VELIKE ZURKE U ARENI SU GLAVNI PROTAGONISTI PO RAZNORAZNIM REZIJSKIM KANALIMA I BRIGE ZA GRADJANIMA SRBIJE I NJIHOVO ZDRAVLJE A POGOTOVU I OSUDE ZA NEODGOVORNO STANOVNISTVO KOJE NECE DA SLUSA I DA IZVRSAVA NAREDJENJA.
A to KO VOZI NA PUNOJ A KO NE VREME CE POKAZATI a ja bih najsrecniji bio DA NE VOZI NIKO ali od svih izvora informacija koji postoje JEDINI IZVOR INFORMACIJA KOJI NE MOGU DA USISAM SU REZIMSKE POMIJE a cini mi se da bih pre poverovao nekoj sekti veca bi verovatnoca bila da zakacis i nesto pametno ALI BILO KAKVO INFORMISANJE PREKO REZIJSKIH TELEVIZIJA ILI TABLOIDA DOVODI DO TROVANJA SA NESAGLEDIVIM POSLEDICAMA:udri:
Hajde da krenem od pocetka i da se potrudim da budem sto kraci.
To sto ti nisi CUO kvalitetnu disertaciju ne znaci da ih nema vec da ne trazis na pravom mestu ili cak i ako je nadjes ne prihvatas je jer se ne poklapa sa tvojim misljenjem.
Obdukcije nisu zabranjene i vec su radjene u mnogim zemjama tako da je to dezinformacija koju siri i nas nepismeni ministar.
Da li nas kanal br.1 gledaju i u Austaliji ,Nemackoj ,Italiji ,Rusiji ,Rumuniji ako gledaju i ako je i njih zaludeo onda skidam kapu dostignucima urednickog tima RTS-a. Ja na tom programu gledam Slagalicu ,Poteru i vremensku prognozu ( i to zavisi koja je teta vodi).
Ovakvo dvosmisleno ponasanje nosilaca vlasti kod nas je i dovelo do ovakve situacije.
Od pocetka igra kvazi strogoce (nagradjen ordenom dr.Kon) i stucnjaka za opustanje situacije (nagradjen ordenom dr. Nestorovic) dobrog i loseg policajca je i dovela da 50% ljudi vise veruje anonimusima sa fejsa i you tube-a nego onima kojima treba da veruje.
Po poslednjim pasusima tvog posta opet ispada da Vucic i njegova klika vladaju ne samo Evropom nego i dobrim delom sveta (sto mislim da je i njegov san).
Po citiranim linkovima sa hepiTV ,prve , pinka itd. mislim da si veci konzument tih programa od mene (ja ih ne gledam uopste) , a tabloidne novine nisam uzeo u ruke nikad.
I za kraj samo da ti kazem da tvoje pisanje protiv budzatog kako ga ti zoves vise lici na kuknjavu razocarane mlade nego na stvarnog protivnika.
Po tvom pisanju sam zakljucio da si mu dao glas bar jednom (ja nisam ni kad je cerkin ostanak na poslu bio u pitanju), a sad bi odsekao ruku sto ga je zaokruzila jer nije ispunio ocekivanja.

Kao i obicno milane , jednostavan i poucan post . Antivakseri u slucaju "rona" polako gube argumente , pocevsi od potpunog ponistavanja pandemije u pocetku , i da je obican grip , pa da se ne umire od toga , pa do negiranja uticaja vakcina , pa propagisanja alternativnih ljekova ,.. ostalo je vezanje za lokalnu politiku i tvrdoglavo neodustajanje od teorije po svaku cijenu .

Opet jedno pitanje,preležao sam koronu na nogama,nije mi bilo ništa značajno,to je bilo u decembru prošle godine,sada pre 15 dana sam bio igrom slučaja u kontaktu s ljudima koji su zaraženi i oboleli,eno ih svi imaju simptome.Meni nije ništa,treba li da trčim da se vakcinišem ili da sačekam još malo da ovo prođe?Da napomenem da su supruga i majka vakcinisani a deca naravno nisu.
I da se zna jedan jedini strah koji imam je od picoustog,budžastog,kaligule(kako već ko naziva ovu pojavu), odnosno ovog koji je moja generacija i predstavlja se kao demokrata a ja ga vrlo dobro pamtim kao Šešeljevog radikala i ministra informisanja za vreme Miloševića.

Poslednja izmena:
Мој савет припази се мало немој изазивати судбину. То што си је прележао на ногама не значи да си отпоран сваки следећи пут је тежи и опаснији по твој организам. Једноставно дошло је до великих мутација вириса и сваки пут све опасније делује на људски организам.

Uradio antitela ponovo i dobio sertifikat. Idemo dalje. Baš me zanima dokle će da traju antitela, a i ovo ludilo sa koronom. Mislim da kod nas više ovako velikih pikova neće biti. Zapad će se zbog zatvaranja suočiti sa još par talasa. Hvala bogu pa nam je vlast nesposobna, pa će se epidemija brže zbog toga završiti. Verujem da je 80 odsto dece sada imunizovano. Oni su bili glavni prenosioci, a sada su glavna barijera širenju virusa.

Opet jedno pitanje,preležao sam koronu na nogama,nije mi bilo ništa značajno,to je bilo u decembru prošle godine,sada pre 15 dana sam bio igrom slučaja u kontaktu s ljudima koji su zaraženi i oboleli,eno ih svi imaju simptome.Meni nije ništa,treba li da trčim da se vakcinišem ili da sačekam još malo da ovo prođe?Da napomenem da su supruga i majka vakcinisani a deca naravno nisu.
I da se zna jedan jedini strah koji imam je od picoustog,budžastog,kaligule(kako već ko naziva ovu pojavu), odnosno ovog koji je moja generacija i predstavlja se kao demokrata a ja ga vrlo dobro pamtim kao Šešeljevog radikala i ministra informisanja za vreme Miloševića.
Mozda se nisi ni zarazio, ako jesi verovatno imas antitela pa se lako organizam izborio.Sacekaj 10 dana ako slucanjo proradi.Zaraza i vakcina mogu biti zajebani u isto vreme.Posle mozes da se bocnes, naravno ako nisi antivakser ili ako ti to zelis.

У вези короне да ли сте читали о сукобу снс мировића и вучелића посвађали се око клиничког центра у Новом саду ту има вест да је у болници на инфективној постојало одељење за политичаре и богате чињеница да нису политичари умирали ја знам за човека из каћа брат му је јако богат док је лежо у покрајинској дошао је Гојковић са пар доктора после тога је добио две вакцине и преживео је вакцине су коштале 200000 динара некривим ја њега дао би ја те паре али ко да те упути

Nazad
Vrh