Ivermektin kao lek protiv korone

Sad kad se sretne u subsaharskoj africi omikrom i HIV virus kod zarazenih sa HIV-om kojih tamo ima puno , pa onda dodje do mutacije omikrona sto je moguce, onda ce biti ludilo.

Zadnje dve godine nismo ni mrdnuli sa mrtve tacke sto se tice kovda 19 j
Роде, ај' нађи негде тачне бројке о томе броју умрлих на милион заражених од пре годину дана и сада. Тумачење тих бројева и разлога зашто су такви ћу оставити теби, ал' бројеви ће лако показати једно - данас је смртност мања него пре годину дана.

Ne samo ivermektin... na pocetku su umirali i od zgrusavanja krvi. niko nje radio analize na to, bar kod nas... jedan komsija umalo nije glavu izgubio...
otisao da uradi na svoju ruku prvatno po savetu prijatelja iz bg jer se jako lose osecao.. kad su mu videli nalaz odmah hitno bolnica....
Moja supruga cula za to, ode uradi, na granici da je salju u bolnicu, primala je inekcije 10 dana

Pa naravno da je manja... sami se ljudi lece
55.gif

Ко разуме мој одговор Монтоји - разуме.

Роде, ај' нађи негде тачне бројке о томе броју умрлих на милион заражених од пре годину дана и сада. Тумачење тих бројева и разлога зашто су такви ћу оставити теби, ал' бројеви ће лако показати једно - данас је смртност мања него пре годину дана.
Mene vise zanima KO RADI TU STATISTIKU I DA LI JE ONA UOPSTE VALJANO ODRADJENA TJ DA LI UOPSTE POSTOJI ❓ ❔ Pomenuo sam davno u jednom postu da Nestorovica ljudi iz struke veoma cene i postuju i da ga svrstavaju u 3 najbolja strucnjaka u toj oblasti medjutim on je ovde izbrisan sa svih media i moze da govori samo na nekoj improvizovanoj televiziji kao zig info a sa obzirom da se taj glas ne cuje daleko tesko da ce 2/3 Srbije moci da ga cuje, a opet kada Brnabicka pocne da drzi slovo o koroni ili partijski poslusnici politicari pa sve do dr Kona to odzvanja Srbijom .Mnogo je ovde Zorge nejasnoca NAZALOST MEDIJI NISU SLOBODNI iako je demokratija na snazi a i ovaj nas vrhovni guru stalno iznosi neke statistike cak ponekad ponese u studio tablu i kredu i po tim statistikama mi smo u rangu Japana po ekonomiji i sto je nejzanimljivije te statistike upija jedan dobar deo stanovnistva . A veoma agresivno izgledaju i ovi voditelji po raznim televizijama koji valjda imaju direktivu da ko god dodje u studio da kaze neku strucnu da ga stalno seku i da mu nedaju da dodje do reci kvalitetno jer za koga je vise bitna struka
.Ja verujem lekarima i medicinskom osoblju i postujem njihovu strucnost ALI MI SE CELA OVA UJDURMA KOJA JE NAPRAVLJENA I TAJ PRITISAK NA NASU VLADU I NA VLADE OSTALIH ZEMALJA NIMALO NE DOPADA .Ti si skolovan covek i znas da procitas izmedju redova a sto se tice svih vakcinisanih ovde na forumu daj boze da bi 1 posto sada mogao da odleti za Ameriku ili Kanadu ❓::lose:: jer Ruske ili Kineske ili neke druge Evropske ne priznaju a ako npr imas primljene 2 vakcine Pfajzera ili Astre ne moze da se udje u SAD bez trece dzaba i antitela dzaba sve a profiti koji su napravljeni ovim velikim farmako kucama su abnormalni to su nezamislive brojke.
OVAJ TEST ZA KORONU JE NAJVECA PREVARA 21 VEKA A UPRAVO OVAKAV TEST IM JE FALIO 2009 GODINE KADA NIJE ZAZIVELA PRICA SA SVINJSKIM GRIPOM A MNOGI SU DOBILI ETIKETU KORONA A DA NISU NI VIDELI KORONU .U svakom slucaju grip vise ne postoji a ne postoji ni virusno zapaljenje pluca a ne postoje ni bronhitisi a bronhitis je duboko ukorenjen u tradiciju gradjana Beograda ,Panceva ili Smedereva to je sve nestalo preko noci sada postoji samo korona LJUDI IZ STRUKE SE NAJMANJE IZJASNJAVAJU POVUKLI SU SE POD PRITISKOM SU ALI NE SAMO OVDE NEGO U CELOM SVETU a ove vakcine nikako ne stavljati u isti kos sa vakcinama koje su se koristile zadnjih 100 godina jer to nema ama bas nikakve slicnosti

Ovi u Zagrebu pre nego sto zaposle nekog u zdrastvu prvo kod psihijatra da salju.Mada i kod nas ima svakakvih.

@ Zoki

Savrsena zena za tebe :love:

Mogu da zamislim te razgovore o vakcinama, lekovima za stoku, pavloviceva mast u nos, 3g,4g,5g, cipovi,ravna ploca...

Ovi u Zagrebu pre nego sto zaposle nekog u zdrastvu prvo kod psihijatra da salju.Mada i kod nas ima svakakvih.

@ Zoki

Mogu da zamislim te razgovore o vakcinama, lekovima za stoku, pavloviceva mast u nos, 3g,4g,5g, cipovi,ravna ploca...
Ova zena je sa kovid odeljenja i ovo sto govori je trauma koju nosi posle dve godine rada sa pacijentima od korone Koliko god da je izgubila zivce VERUJ MI DA JE MERODAVNIJA OD ONOG NADMENOG OFTAMOLOGA KOJI JE IZSPRICAO SVE STO JE DOVATIO OD 7 DO 77 A NIJE POSTEDEO NI SVOJU FAMILIJU I DECICA SU MORALA DA PRIME BUSTER DOZU onakvih se ja mnogo vise plasim .......a tek sto deluje smireno a pun samopouzdanja .........a izgleda da mnogo voli da naredjuje :haha: ..............a izgleda da je pristupio vladajucoj vrhuski jebes Hipokratovu zakletvu SNS je SNS :haha:::suncanje::

Neki znaju da je manji broj umrlih jer su vakcinisani dok drugi ni u ludilu to nece priznati.

Mene vise zanima KO RADI TU STATISTIKU I DA LI JE ONA UOPSTE VALJANO ODRADJENA TJ DA LI UOPSTE POSTOJI
Па ваљда надлежна државна институција сваке поједине земље и то јасно декларишу ко су, када објаве неке резултате. :)

Кад помињеш ујдурму око короне, јеси ли спреман да будеш скептичан само према неком естаблишменту или си спреман да такав будеш исти такав и према разним појединцима или групама који гурају неку своју причу (аргументовану или не), били из добрих намера, било из своје **greška и незнања? Ја у којекаве прпосветитеље и откриваче скриваних истина не верујем.

PS

Одем пре неки дан до апотеке, старамајци за неке лекове и тамо сретнем једног познаника, са 30 и нешто ситно година, типа који не верује у "вилинску прашину и танане нити", већ је тврд, два и два су код њега увек четири, чак би могло да га назовемо тешким човеком. Диванимо док чекамо на ред и после његове резигнације у вези оног масовног скупа напрдњака у Арени, док нас обавезују на ношење маски, дођемо до тога да ми каже да нама корону бацају из авиона (!!!), јер је он "прочитао на Интернету".

После првих неколико секунди затечености да тако неку глупост чујем од типа за кога рачунам да је са две ноге на земљи, грубо сам га прекинуо и рекао да ме поштеди тих **greška, јер сам и ја на Интеренету прочитао да су видели Елвиса у супермаркету у Јуџину у Орегону и да светом влада раса ванземаљаца рептилијанаца. Растали смо се са његовим "Видећемо се за десет година, па ћемо видети ко је био у праву". За себе знам да ћу ту његову тврдњу прихватити као истину ако буде довољно аргумета и доказа за то, али се питам да ли ће он поступити на исти начин, или ће терати ту "своју" причу...

Poslednja izmena:
Па ваљда надлежна државна институција сваке поједине земље и то јасно декларишу ко су, када објаве неке резултате. :)
Zivo me interesuje....
Sto se tice nasih nadleznih drzavnih institucija... kada objavljuju rezultate, brojke itd.
Verujes li im samo kada je u pitanju korona ili za sve podatke koje iznesu npr. ekonomija ...

@ Zoki

Hvala ti što si me podmladio ali ja nisam šeik-oženjen sam već 33 godine.
Te razgovore o tim temama ti možeš da vodiš sa svojom ženom ako hoće da te sluša.
Žena je sigurno slagala i ne razumem stvarno neke stvari.Možda ovi tvoji sa pinka i RTS imaju adekvatan odgovor na tako nešto jer je to prosto nezamislivo.Kod njih je kriv ovaj što je tukao bageristu a ne bagerista i ovi sa palicama i čekićima.Toliko o istini.Pitaj te svoje izvore otkud pad obolelih posle one konvencije u areni.

Zivo me interesuje....
Sto se tice nasih nadleznih drzavnih institucija... kada objavljuju rezultate, brojke itd.
Verujes li im samo kada je u pitanju korona ili za sve podatke koje iznesu npr. ekonomija ...

Pitanje nije upućeno meni ali bih voleo da i ja odgovorim na njega.
Po pitanju ekonomije (i još mnogo čega) ne verujem NIŠTA našim nadležnim institucijama! Ali po pitanju korone rezultate i brojke ne objavljuju samo naši već i CEO svet. Nemoguće je da baš ceo svet laže i maže oko korone...

Zivo me interesuje....
Срећом, нисмо ограничени само на наше надлежне државне институције, иначе јао нама...

Не, ја нисам спреман да прихватим здраво за готово оно са чим изађе нека наша државна институција, поготово ако не знам какви су им критеријуми за то њихово "статис....цирање".

A шта ако се утврди да резулати који овде објављују су заиста са неком прихватљивом маргином грешке, тј. да су резултати максимално блиски реалним резултатима?

А веровање или неверовање у нешто, некога и друге религијске моменте боље да изоставимо из теме каква је ова.

Nazad
Vrh