Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Роде, ај' нађи негде тачне бројке о томе броју умрлих на милион заражених од пре годину дана и сада. Тумачење тих бројева и разлога зашто су такви ћу оставити теби, ал' бројеви ће лако показати једно - данас је смртност мања него пре годину дана.Zadnje dve godine nismo ni mrdnuli sa mrtve tacke sto se tice kovda 19 j
Pa naravno da je manja... sami se ljudi lece
Mene vise zanima KO RADI TU STATISTIKU I DA LI JE ONA UOPSTE VALJANO ODRADJENA TJ DA LI UOPSTE POSTOJI Pomenuo sam davno u jednom postu da Nestorovica ljudi iz struke veoma cene i postuju i da ga svrstavaju u 3 najbolja strucnjaka u toj oblasti medjutim on je ovde izbrisan sa svih media i moze da govori samo na nekoj improvizovanoj televiziji kao zig info a sa obzirom da se taj glas ne cuje daleko tesko da ce 2/3 Srbije moci da ga cuje, a opet kada Brnabicka pocne da drzi slovo o koroni ili partijski poslusnici politicari pa sve do dr Kona to odzvanja Srbijom .Mnogo je ovde Zorge nejasnoca NAZALOST MEDIJI NISU SLOBODNI iako je demokratija na snazi a i ovaj nas vrhovni guru stalno iznosi neke statistike cak ponekad ponese u studio tablu i kredu i po tim statistikama mi smo u rangu Japana po ekonomiji i sto je nejzanimljivije te statistike upija jedan dobar deo stanovnistva . A veoma agresivno izgledaju i ovi voditelji po raznim televizijama koji valjda imaju direktivu da ko god dodje u studio da kaze neku strucnu da ga stalno seku i da mu nedaju da dodje do reci kvalitetno jer za koga je vise bitna strukaРоде, ај' нађи негде тачне бројке о томе броју умрлих на милион заражених од пре годину дана и сада. Тумачење тих бројева и разлога зашто су такви ћу оставити теби, ал' бројеви ће лако показати једно - данас је смртност мања него пре годину дана.
Ova zena je sa kovid odeljenja i ovo sto govori je trauma koju nosi posle dve godine rada sa pacijentima od korone Koliko god da je izgubila zivce VERUJ MI DA JE MERODAVNIJA OD ONOG NADMENOG OFTAMOLOGA KOJI JE IZSPRICAO SVE STO JE DOVATIO OD 7 DO 77 A NIJE POSTEDEO NI SVOJU FAMILIJU I DECICA SU MORALA DA PRIME BUSTER DOZU onakvih se ja mnogo vise plasim .......a tek sto deluje smireno a pun samopouzdanja .........a izgleda da mnogo voli da naredjuje ..............a izgleda da je pristupio vladajucoj vrhuski jebes Hipokratovu zakletvu SNS je SNSOvi u Zagrebu pre nego sto zaposle nekog u zdrastvu prvo kod psihijatra da salju.Mada i kod nas ima svakakvih.
@ Zoki
Savrsena zena za tebe
Mogu da zamislim te razgovore o vakcinama, lekovima za stoku, pavloviceva mast u nos, 3g,4g,5g, cipovi,ravna ploca...
Neki znaju da je manji broj umrlih jer su vakcinisani dok drugi ni u ludilu to nece priznati.Роде, ај' нађи негде тачне бројке о томе броју умрлих на милион заражених од пре годину дана и сада. Тумачење тих бројева и разлога зашто су такви ћу оставити теби, ал' бројеви ће лако показати једно - данас је смртност мања него пре годину дана.
Па ваљда надлежна државна институција сваке поједине земље и то јасно декларишу ко су, када објаве неке резултате.Mene vise zanima KO RADI TU STATISTIKU I DA LI JE ONA UOPSTE VALJANO ODRADJENA TJ DA LI UOPSTE POSTOJI
Zivo me interesuje....Па ваљда надлежна државна институција сваке поједине земље и то јасно декларишу ко су, када објаве неке резултате.
Hvala ti što si me podmladio ali ja nisam šeik-oženjen sam već 33 godine.Ovi u Zagrebu pre nego sto zaposle nekog u zdrastvu prvo kod psihijatra da salju.Mada i kod nas ima svakakvih.
@ Zoki
Savrsena zena za tebe
Mogu da zamislim te razgovore o vakcinama, lekovima za stoku, pavloviceva mast u nos, 3g,4g,5g, cipovi,ravna ploca...
Zivo me interesuje....
Sto se tice nasih nadleznih drzavnih institucija... kada objavljuju rezultate, brojke itd.
Verujes li im samo kada je u pitanju korona ili za sve podatke koje iznesu npr. ekonomija ...
Срећом, нисмо ограничени само на наше надлежне државне институције, иначе јао нама...Zivo me interesuje....
Sto se tice nasih nadleznih drzavnih institucija... kada objavljuju rezultate, brojke itd.
Verujes li im samo kada je u pitanju korona ili za sve podatke koje iznesu npr. ekonomija ...
Pa kao onog Stojanovića-direktora DZ Palilula.To su tvoji istomišljenici..Oni pričaju tvoju priču.Ali baš ga je Miroljub spustio na zemlju koliko se zdao...@ Zoki
Koje moje ? Pa ja ni rts negledam vise od 3-4 sata nedeljno a kamoli pink.