Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јесу вакцинисани?Evo i babo i majka su mi napipali koronu. 76 i 75 godina slaba cuka i sl, za sada su ok.
Sede ljudi u parku na klupi ili se deca igraju na igralistu obdanista, i autobusu GSP otkazu komande pa bude svasta.Koja je to verovatnoca da se desi?Osim onih koji su vakcinisani pa su umrli.
Mozemo mi da parafraziramo mnogo strucnjaka iz ove oblasti a iz svega prilozenog do sada za ove skoro dve godine a tu su milioni sati po svim drustvenim mrezama JA JOS NISAM CUO NEKU KVALITETNU DISERTACIJU NA OVU TEMU jedino se cuju osporavanja ako je neko nesto rekao onda drugi strucnjaci osporavaju ili kontriraju ili predpostavljaju ALI ZA SADA SAMO PREDPOSTAVLJAJU ali nazalost jos uvek nista konkretno da bi se zavrsilo sa ovom epidemijom A I MORAJU DA BUDU SAMO PREDPOSTAVKE KADA JE ZABRANJENA OBDUKCIJA A NEKO MOCAN JE ZABRANIO I ONDA SAMO MOZEMO DA KONSTATUJEMO ali zabranjeno je uci u srz problema.Sede ljudi u parku na klupi ili se deca igraju na igralistu obdanista, i autobusu GSP otkazu komande pa bude svasta.Koja je to verovatnoca da se desi?
Ako po ibarskoj ides belom linijom cemu se nadas?
Parafraziran dr.Radovanovic.