Ivermektin kao lek protiv korone

Tvrdim odgovorno da ova ima problem u glavi , to se seljacki zvalo nejebica, ja bio nedavno na hitnoj , zgnjecio prst pa mi nisu trazili kovid test niti da se moram testirati niti pitali jel sam cijepljen , zenska prica o gospodaru svijeta i ostale gluposti , a vidi se iz aviona fali joj dobar ku*****.

A ovi sa lavovima , jel ti lijecis svoje krave kad su bolesne , pa sad zamisli da su lavovi skuplji od tvoje krave 20X , pa normalno da su trazili sta im je , vrlo prosta ekonomska racunica. Samo sto macke i kerovi nemaju ozbiljne simptome da im treba lijecenje.

Da rezimiramo antikovid prosvijed.
Nije bio oranizovan a oko 22000 ljudi bilo , kad policija pocela traziti organizatora svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase , nema ih , onaj autobus i ozvucenje samo doslo :haha:

Sad su pokrenuli pred lijecnickom komisijom da se oduzmu licence lijecnicima koji su pricali pred ruljom da kovid ne postoji i ostale gluposti.

Onog fratra sto je pricao gluposti i ucetelje vjeronauka sam kardinal poklopio , papa Francesko a po hijerajrhiji i kardinal Bozanic javno izjavili vjernici cijepite se. Amen a onaj fratar i vjeroucitelji vrlo lako moze da zavrsi sa spicastom cipelom u guzici.

A i ovi iz politike sto bili na mitingu , cudo jedno najednom peru ruke kad ih se pita za skup , a skup poceo govorom od Dzihadi Marka(onaj pusten iz ludnice) , svi dobili amneziju pa se ne sjecaju da su podrzali te budaletine koje hoce da uvedu serijat, otvaraju logore za neistomisljenike itd.

Mator si da bi nesto napravio po tom pitanju, a i postoji opasnost za tvoj kardiovaskularni sistem da ne kolabrira , tu trebaju puno mladji.

Malo-cas u vestima ( RTS 17 : 00 ) Aco pomenu kako nam za 5-6 meseci stize super vakcina koja ce

nas resiti svih nevolja ( bar sto se ove bolesti tice )

Setih se kako sam prosle god .u par navrata gledao na toj istoj televiziji da se u Svajcarskoj neka labaratorija koja je za sada jedina u svetu

naparavila vestacki kovid virus radi na vakcini pod radnim nazivom '' RAKETA '' koji ce pokrivati sve sojeve i mutacije .

Navodno , u istoj labaratoriji pola ekipe cine nasi ljudi pa smo mi ( Srbija ) tako stekli eksluzivno pravo da budemo

deo 3 faze ispitivanja i prvi u svetu dakako gratis testiramo taj medikamenat .

Dobicemo je i pre Schvajcaraca !

Misljenja sam da je ovo prva ozbiljno odradena vakcina i ako su moje pretpostavke tacne da je to '' RAKETA '' uzmemo

se u pamet , masovno odazovemo i pobedimo ( prvi u svetu ) ovo zlo .

Poslednja izmena:
Teorija zavere.Nije to baš tako,kako se prikazuje.Postoji naučna studija o tome,kako se dešava proboj vakcine.A u Bosni nema toliko mesta da probije.

Ali po broju smrtnosti u zadnjih 7 dana u odnosu na broj stanovnika BiH ima skoro 4 puta vise od Njemacke . Kako se taj podatak uklapa ? Njemacka 260 prosjek dnevno umrlih a BH 36

Malo-cas u vestima ( RTS 17 : 00 ) Aco pomenu kako nam za 5-6 meseci stize super vakcina koja ce

nas resiti svih nevolja ( bar sto se ove bolesti tice )

Setih se kako sam prosle god .u par navrata gledao na toj istoj televiziji da se u Svajcarskoj neka labaratorija koja je za sada jedina u svetu

naparavila vestacki kovid virus radi na vakcini pod radnim nazivom '' RAKETA '' koji ce pokrivati sve sojeve i mutacije .

Navodno , u istoj labaratoriji pola ekipe cine nasi ljudi pa smo mi ( Srbija ) tako stekli eksluzivno pravo da budemo

deo 3 faze ispitivanja i prvi u svetu dakako gratis testiramo taj medikamenat .

Dobicemo je i pre Schvajcaraca !

Misljenja sam da je ovo prva ozbiljno odradena vakcina i ako su moje pretpostavke tacne da je to '' RAKETA '' uzmemo

se u pamet , masovno odazovemo i pobedimo ( prvi u svetu ) ovo zlo .
Pre nego sto dodje do te cuvene RAKETE koju je psihopata najavio na nevidjeno moram da saopstim veoma vaznu informaciju u vezi ovog OMICRON SOJ -a neznam da li je potrebno da najavljujem zasto se pojavio ovaj novi soj ali za one koji neznaju da citaju izmedju redova MORAM DA SAOPSTIM DA SE OMIKRON POJAVIO DA BI BILA NOVA VAKCINACIJA POSTO SVE VAKCINE DO SADA NE DELUJU NA OMICRON A DELUJU NA OVE RANIJE SOJEVE .Kaze stara narodna BABA DA DINAR DA UDJE U KOLO A DVA DA IZADJE a kako je krenulo ovo sa milion sojeva i novih serija vakcinacije ovde bi bilo BABA DA DINAR DA UDJE U KOLO A 8 DA IZADJE 🆘 nego sada cemo da ispratimo dali ce ovaj epicentar zaraze korone koju je napravio prvi covek nase drzave opet napraviti haos a taman se primirilo a sto se tice trosarine koju je napravio svece to ovaj narod da plati i da finansira I BAHANALIJE I ZARAZU🚾
I sad zamislite coveka koga politika ne zanima i koji nije zeleo da ide za Beograd a koji je ucenjen da mora da krene da ne bi snosio posledice ZAMISLITE DA TAJ COVEK OBOLI OD KORONE ILI JOS GORE UMRE a samo iz Smedereva je ucenjeno i poslato 1200 ljudi i u slucaju da neki mucenik otputuje na groblje i ostavi porodicu na cedilu NE DA MU NIKO NE BI REKAO HVALA I NE DA GA NIKO NE BI POMENUO nego bi mu sutra deca kad porastu postavila pitanje na groblju ZA CIJE ZDRAVLJE I ZA CIJE CILJEVE DRAGI TATA ILI MAMA OSTAVISTE PORODICU U BRLOGU U ZIVOM BLATU ❓❔::jako_besan:: a Budzati gazi i preko zivih i mrtvih taj nema dusu on place samo kada ga po glavi miluje Gerhard Sreder ili krvavi Bil ali on je juce naterao 25 000 unesrecenih a bilo je mnogo i bolesnih cak su i neki sa koronom naterani na silu u autobus koga ce na auto putu iskontrolisati ne kovid redari nego neka stranacka kao inspekcija kao oni u koznim kaputima iz dzipova 1947 godine oni pregledavaju autobuse I KAO LOGORASE KADA SPROVODE U KONCENTACIONI LOGOR ONI SU SVE SPROVELI U ARENU. Sada samo treba ispratiti ovih dana skok inficiranih A NAJGORE OD SVEGA STO MI KOJI SMO STREJT I KOJI SE PRIDRZAVAMO SVIH MERA ZASTITE ULAZIMO U PROBLEM DA NAS ZARAZE OVI VAKCINISANI IZ ARENE. Mislim da je kristalno jasno u ovom momentu KO JE PRVI PRENOSIOC ZARAZE U SRBIJI 🚾::lose::

Uglavnom vezano za Ivermektin, ništa se nije promenilo, to i dalje ne sprečava niti leči koronu. Nije da nije efikasan lek, ali rezultate daje samo kod konja.

Uglavnom ne budite naivni i ne lečite se po savetima koje nađete napisane na internetu, posavetujte se sa lekarima u odgovarajućim ustanovama.

Nazad
Vrh