Tvrdim odgovorno da ova ima problem u glavi , to se seljacki zvalo nejebica, ja bio nedavno na hitnoj , zgnjecio prst pa mi nisu trazili kovid test niti da se moram testirati niti pitali jel sam cijepljen , zenska prica o gospodaru svijeta i ostale gluposti , a vidi se iz aviona fali joj dobar ku*****.
A ovi sa lavovima , jel ti lijecis svoje krave kad su bolesne , pa sad zamisli da su lavovi skuplji od tvoje krave 20X , pa normalno da su trazili sta im je , vrlo prosta ekonomska racunica. Samo sto macke i kerovi nemaju ozbiljne simptome da im treba lijecenje.

a Budzati gazi i preko zivih i mrtvih taj nema dusu on place samo kada ga po glavi miluje Gerhard Sreder ili krvavi Bil ali on je juce naterao 25 000 unesrecenih a bilo je mnogo i bolesnih cak su i neki sa koronom naterani na silu u autobus koga ce na auto putu iskontrolisati ne kovid redari nego neka stranacka kao inspekcija kao oni u koznim kaputima iz dzipova 1947 godine oni pregledavaju autobuse I KAO LOGORASE KADA SPROVODE U KONCENTACIONI LOGOR ONI SU SVE SPROVELI U ARENU. Sada samo treba ispratiti ovih dana skok inficiranih A NAJGORE OD SVEGA STO MI KOJI SMO STREJT I KOJI SE PRIDRZAVAMO SVIH MERA ZASTITE ULAZIMO U PROBLEM DA NAS ZARAZE OVI VAKCINISANI IZ ARENE. Mislim da je kristalno jasno u ovom momentu KO JE PRVI PRENOSIOC ZARAZE U SRBIJI