Sloba31
Član
A gde da ga nadjem? U apotekama u Cacku ga nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neverovatno!Mnogo je kontradiktornosti i vidim da polako sve izlazi na svetlo dana.Antivakseri su na velikom udaru-iako i vakcinisani šire zarazu.Isto tako se mnogo ističu poznate ličnosti kao primer da bi se što više ljudi vakcinisali.Iste koriste,koji su umrli kao propagandu protiv antivaksera.Kada umre vakcinisana poznata osoba o tome ne pišu(umrla,posle duge ili kraće teške bolesti),
Može se primiti koliko hoćeš vakcina,džaba.Oni koji mućkaju,samo dodaju po neku supstancu (zvanično se to zove novi soj po Grčkoj azbuci).Kako šire-to je nepoznanica.Ja sumnjam da baš vakcinisani šire zarazu (zato toliko insistiraju na vakcinaciji-ne vidim drugi razlog).Šta može zdrava nevakcinisana osoba-ništa.U praksi su sada mnogo više zaraženi vakcinisani i to u dobrom procentu.Priča,da ne mogu vakcinisani imati teže posledice je udarna a koliko je istinita je veliko znak pitanja.
A o okupljanjima ne vredi ni pričati.Kao da neko namerno to dozvoljava-da bi se cirkus nastavljao u nedogled.Moj kolega se sa njive javlja policiji.Na pitanje-da li ste kod kuće-jesam i tu je kraj priče.To se zove karantin.Samo da dodam-sve 3 doze je primio i nedugo potom na listu pozitivnih.
Pa o to sam hteo reći.Malo je čudno a da li je istinitoKarenca znaci da nije zdravo taj period da jedemo meso u kojem ima tog lijeka a zdravo je da se popije sam ?
Mozda ti imas pantljicaru a ona ima glisteJa ne bih primenjivao na sebi terapiju Ivermektinom jer sam mršav a pokojna baba mi dala dijagnozu da imam gLJiste a on ih ubija pa se plašim pojave gojaznosti.