Ivermektin kao lek protiv korone

Pije se po 2 kubika i posle izvesnog vremena možeš da mekećeš,mučeš ali korona ne podnosi te zvukove pa beži.

Ja i supruga smo vakcinisani kineskom vakcinom ,pa smo pre mesec dana poceli da pijemo invermektin ,mene je uhvatila gripa pre tri nedelje (gripa jer se nisam testirao) temperatura 3 dana 38.5 kasalj da nisam dve noci spavao ,3 dan temperatura se vratila u normalu ali sam izgubio culo mirisa i ukusa na jedno tri dana pa se postepeno vratilo ,znojio sam se ko da sam okupan ,od lekova potrosio sam kutiju panklava sa isteklim rokom i pojeo sam par kila streptoleta za grlo ,e onda 8 dan dobijem proliv u pm i to je bilo jedno 3 dana i kraj bolesti .Sta je bilo u pitanju nem pojma niko drugi se nije u kuci razboleo ja nisam izlazio nigde iz dvorista melji mesaj namirivaj ali sve malo radis pa odmaras.

Mnogo je kontradiktornosti i vidim da polako sve izlazi na svetlo dana.Antivakseri su na velikom udaru-iako i vakcinisani šire zarazu.Isto tako se mnogo ističu poznate ličnosti kao primer da bi se što više ljudi vakcinisali.Iste koriste,koji su umrli kao propagandu protiv antivaksera.Kada umre vakcinisana poznata osoba o tome ne pišu(umrla,posle duge ili kraće teške bolesti),
Može se primiti koliko hoćeš vakcina,džaba.Oni koji mućkaju,samo dodaju po neku supstancu (zvanično se to zove novi soj po Grčkoj azbuci).Kako šire-to je nepoznanica.Ja sumnjam da baš vakcinisani šire zarazu (zato toliko insistiraju na vakcinaciji-ne vidim drugi razlog).Šta može zdrava nevakcinisana osoba-ništa.U praksi su sada mnogo više zaraženi vakcinisani i to u dobrom procentu.Priča,da ne mogu vakcinisani imati teže posledice je udarna a koliko je istinita je veliko znak pitanja.
A o okupljanjima ne vredi ni pričati.Kao da neko namerno to dozvoljava-da bi se cirkus nastavljao u nedogled.Moj kolega se sa njive javlja policiji.Na pitanje-da li ste kod kuće-jesam i tu je kraj priče.To se zove karantin.Samo da dodam-sve 3 doze je primio i nedugo potom na listu pozitivnih.
Neverovatno!

Vakcinu sam primio u maju hteo sam kinesku jer sam verovao da ce da me zastiti da ne dobijem ili ako dobijem da lakse prebolim jer mislim da je to strasna bolest davi te na suvom ,nagledao sam se goveda koja pene i ubija ih respiratorni virus to je strasno ,kinesku zato sto je stari tip vakcine nije nano tehnologija itd .Drugi razlog primanja vakcine je izbegavanje admistrativnih problema tipa odlazak u banku prelazak granice itd .
Invermektin smo poceli da pijemo kad je krenuo delta soj prvo supruga pa ja kao podrska ,pricao sam sa ozbiljnim ljudima doktorima koji isto koriste tako da nisam napamet resio sa koristim .

Čim uvatim vremena kupicu i vakcinu od sezonskog gripa da se i od toga zastitim ,nemam zamenu i privilegiju da budem na bolovanju a i idu godine sve mi teze pada gripa pogotovo kad je moras odbolovati na nogama.

Marko! Ovo što ću napisati ne odnosi se na tvoj post.
Al se slatko nasmija na neke objave na ovoj strani pa se sjeti slučaja kad mene.
Neki dan ide jedan mladić 25-6 god. u grad pa komšinica kaže da joj kupi neke ljekove. Na kraju spiska kaže i jedan Distol.
Uđe on u apoteku i pita za distol a oni ga blijedo gledaju i kažu da nema. Odmah, iz apoteke, se vati telefona i zove komšinicu.
"Pa nisi valjda tražio? To je za stoku." Smijeh i zadirkivanje traju i danas kad ga sretnemo.

Pa mi smo prvo trazili invermektin po apotekama za ljude i nije ga bilo a ja sam veterinar pa uvek imam par flasica u rezervi pa smo uzeli novu flasicu ne otpakovanu,jes ruzan za popiti u pm

Karenca znaci da je toliko dana potrebno da se lek izbaci iz organizma zivotinja ,jer ti zaostaci leka izazivaju rezistentnost kod bakterija itd ,vecina lekova u veterini se upotrebljava i kod ljudi narocito antibiotici itd

Nazad
Vrh