Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato što nećemo dobiti ništa.
Sin je juce obilazio ,nisam ga to pito,al verovatno unapred.Da li Titan trazi unapred ili po realizaciji posla?
Ja dajem 10 % bilo kome ako mi sredi, ali po završetku poslaSin je juce obilazio ,nisam ga to pito,al verovatno unapred.
ponovo procitaj o fondu,tri ponude neznaci da ce ti uzeti tri puta po 6 %Znači 3 ponude po min 6 % pa još unapred.....lepo bogami , kod nas Ipard ima da dobije sasvim novu dimenziju i oblik ...
Nema vise ili-ili. Nisu ni poceli, a vec prave izmene.Ima tamo ili ili. Znaci ili skola ili iskustvo 3 godine gazdinstva. Preko nacionalog jeste jednostavnije ali je manji povrat i nema traktora.
To za ponudjaca je dosta jednostavno, ne biras tri ponudjaca npr JD, nego tri ponudjaca traktora od 100kW. I onda nastimujes uslove tj "opremu i karakteristike" masine koje ispunjava samo odredjena masina ona koju ti zelis kupiti. Tako se radi u javnim nabavkama i svugde ostalo. Npr ima xxx kg, dimenzija guma, spoljni izvodi, radni farovi........ To je najlakse.Dakle treba skola.
Ajde da i kupimo neku visu skolu, jel kako to kod nas vec ide, a sta cemo sa najpovoljnijom ponudom. To mi je malo nedefinisano. Znaci li to da ce uvek najjeftini ponudjac pobediti u istoj snazi traktora bez obzira na proizvodjaca, ili to pak znaci da ce najpovoljniji biti onaj ko za isti traktor da najbolju ponudu. Ako je ono prvo onda je Breznjev gotovo uvek pobednik, a ako je ono dru kako naci tri najbolja ponudjaca za recimo JD, ili Case traktor kad kod nas ima po jedan zastupnik.