lucijan013
Član
Ja sam mislio da onaj Class ide na ipard!?Ja pročitao i odustao. Za 100 kw treba preko 70 ha upisano. I to će verovatno trajati godinu dana dok ne reše...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam mislio da onaj Class ide na ipard!?Ja pročitao i odustao. Za 100 kw treba preko 70 ha upisano. I to će verovatno trajati godinu dana dok ne reše...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ne bi trebalo da bude kasno svo dok je datum raniji od datuma predavanja.Jel kasno dase dodaju nove površine u gazdinstvo, ja ne znam nikog kod nas ko ima min 70 ha na eagraru.
Boduje se i sredstva se dodeljuju prema rang listi.Da li su potrebni bodovi za godine i pol, ili se moze proci i bez toga ako se uslovi svi ispunjavaju? Mislim na kapacitet farme, povrsinu zemljista itd.
Dosta je komplikovano, ali ti imas dobru opremu mozda uspes. Za svinje mora resetkasti pod, to je obavezno ostalo se pegla. Za stoku je isto najbolje resetka, jer dosta zezajy oko stajnjaka, gde stoji, da ne curi osoka okolo. Itd..Koji traktori mogu na ipard tier 4 ili 5 motori, razmisljam da konkurisem na stocarstvo traktor 75 ks sa prednjim utovarivacem i navigacijom, da li je neko isao na stocarstvo koliko je komplikovano......
Pa znam, ali kao sta mislite jel ima sredstava da nema potrebe za bodovima, da znam da l da podnesem.Boduje se i sredstva se dodeljuju prema rang listi.
Odnosno budzet sam mislio, naravno ne bas sa 0 bodova, nego fazon to za godine i pol, jer kao dobija se za zadrugu i to sto podnosis kao prvi put i ima tu jos nekih bodova.Pa znam, ali kao sta mislite jel ima sredstava da nema potrebe za bodovima, da znam da l da podnesem.
Podnesi,bilo je izlaza gde se prolazilo sa 0 bodova u ranijem ciklusu.Pa znam, ali kao sta mislite jel ima sredstava da nema potrebe za bodovima, da znam da l da podnesem.