pantelija1
Član
Odustajem.Aj zdravo Evropo
Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nego, kako će te vraćati ta sredstva kad država odustane od evropskog puta, a?
J
Tko prođe na natječaju i realizira projekat, novac dobiva sigurno.Ko je uopste imao dodir sa agencijama koje unapred naplacuju nesto sto poljoprivrednik na kraju nece dobiti? Ja samo znam za agencije koje preuzimaju rizik u cilju svoje dobiti - ako na kraju poljoprivrednik dobije povracaj. U suprotnom, nema nikakvog smisla. I biznis plan se pravi tako da se bankama svidi i kome god drugome. Na osnovu cega napraviti dobar i pravi biznis plan, ako to zavisi od same drzave i kise da li ce dovoljno pasti?
Ima veze - prvi kriterij su bodovi, u slučaju istog broja bodova kriterij je vrijeme prijave.Ne znaci ti nista medju prvima ili poslednjima. Ako bude vise prijava od budzeta onda idemo na bodovanje.
Treba probati u Agrostandardu za Basak ali hoce za dz da urade biznis plan onda to da pokupujemo.
Molim kolege iz Hrvatske da napišu kolika je masimalna snaga traktora bila na IPARD-u kod njih u gledajući ceo IPARD ?
Ja čekam da gazde pokupuju nove traktore pa ću se zadovoljiti nekim jeftinim polovnimMislim da ću sačekati da vidim kako će ljudi proći na konkursu,tj kako će proći na kraju sa ipardom...Jer SLAVA pripada hrabrima
Dobri ste, dobri ste, nema šta, mašala...
Nego, kako će te vraćati ta sredstva kad država odustane od evropskog puta, a?
Ja samo onako, sa strane primećavam.
Što bi reko Džoni Štulić: Balkane, Balkane moj, budi mi silan...
A neki će i dobro stajati...
Aj, uzdravlju.
odlicna ti je stranica sa pretstavljanjem sela i gazdinstva
Mudro zboris daj boze da sto vise ljudi dobije pa ce ponuda biti boljaJa čekam da gazde pokupuju nove traktore pa ću se zadovoljiti nekim jeftinim polovnim
Da nema svrhe ni konkurisati.