Ko ne riskira ne profitira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu ste u pravu, ali zašto se pojavljuju fantomske agencije, mi vodimo poljoprivrednike već više od 10 godina u sistemu PDV-a i to radimo samo poljoprivredu, odjednom se pojavi agencija koja traži od nas sve izračunate podatke u budućih pet godina zarad svog biznis plana, u redu imamo ih i daćemo ih, šta predstoji dalje ?, kontrole od strane IPARD-a u sadejstvu sa terenskom kontrolom Poreske Uprave Republike Srbije, gde je tu opet ta fantomska agencija koja je odradila "BIZNIS PLAN" tako dobro da ja kao knjigovođa treba da peglam njihove proračune, oni odnesoše pare ,Vi ste dobili povraćaj , a zajedno nam predstoji pet godina saradnje zarad tog povraćaja i tu se javlja ta finansijska ljubomora oni uzeli, poljoprivrednik-knjigovodja izvolte peglajte.Ko ne riskira ne profitira.
Izvini ali šta podrazumevaš pod tim ozbiljna agencija, ako si u sistemu PDV-a, tvoj knjigovođa ti je najsigurnija agencija, ako nisi porazgovaraj sa knjigovođom koji vodi poslovne knjige poljoprivrednika u tvom okruženju, izbegavaj knjigovođe koje vode velike firme jer iz mog iskustva oni nemaju interese da tebi daju savet jer mi smo mali za njih mali, to ti je najsigurnije a sam biznis plan može da ti završi svako ko ima veze sa ekonomijom i poljoprivredom.@mvpadina
Ja se slazem za sve to sto ste napisali kao i agrosofronije, ali sta nama paorima je alternativa? Ja sam svestan da postoji sansa da ne dobijem i da ce mi u tom slucaju propasti deo novaca, ali imam li izbor bolji?
Jos nikome nisam dao deo novaca, ocekujem da se pojave na trzistu ozbiljne agencije koje ce ici sa nama paorima zajedno do momenta odobravanja sredstava. Pa ako prodjemo na konkursu da zaracunaju svoj deo. Ovako davati napamet je jako velik rizik.
Zar ste duzni da besplatno radite finansijske proracune u narednih 5 godina ? Nisam cuo da to jos nekom radi knjigovodja.Tu ste u pravu, ali zašto se pojavljuju fantomske agencije, mi vodimo poljoprivrednike već više od 10 godina u sistemu PDV-a i to radimo samo poljoprivredu, odjednom se pojavi agencija koja traži od nas sve izračunate podatke u budućih pet godina zarad svog biznis plana, u redu imamo ih i daćemo ih, šta predstoji dalje ?, kontrole od strane IPARD-a u sadejstvu sa terenskom kontrolom Poreske Uprave Republike Srbije, gde je tu opet ta fantomska agencija koja je odradila "BIZNIS PLAN" tako dobro da ja kao knjigovođa treba da peglam njihove proračune, oni odnesoše pare ,Vi ste dobili povraćaj , a zajedno nam predstoji pet godina saradnje zarad tog povraćaja i tu se javlja ta finansijska ljubomora oni uzeli, poljoprivrednik-knjigovodja izvolte peglajte.
Da je to moj lični problem ne bih pisao na ovom forumu, već bi stavljao reklame kao što Vi kao komercijalni supermodelator stavljate, samo upozoravam poljoprivrednike da ako im uzmu pare za izradu biznis plana i za kako Vi nazivate papire, da i stoje iza njih, velike su pare u pitanju, samo Vas upozoravam da pripazite na svoje postupke, grlom u jagode su davno snimljene i sa tragičnim krajem, molim Vas bez prepirke pamet uza se i biće sve dobro.Zar ste duzni da besplatno radite finansijske proracune u narednih 5 godina ? Nisam cuo da to jos nekom radi knjigovodja.
Al ste bar otvoreno rekli da Vas jedi to sto cete raditi, a ne biti placeni, mada to je Vas licni "problem".
- - - - - - - - - -
Evo sta je pravi i direktan marketing.
Kolega većina firmi koje prodaju mehanizaciju radiće te biznis planove za dž.Ne znaci ti nista medju prvima ili poslednjima. Ako bude vise prijava od budzeta onda idemo na bodovanje.
Treba probati u Agrostandardu za Basak ali hoce za dz da urade biznis plan onda to da pokupujemo.