International

neznam koliko bi ti se isplatilo da odes sam do austrije jer ovaj tip

Rudi Ullen (ilen)
Sicheldorf
8490 Bad Radkersburg (AUSTRIJA)
tel. 00 +4334763248

ti nabavi sto god treba hoces rabljeno ili novo, moguce ce je sve dogovoriti telefonom i onda se samo ode po dijelove , i gazda i sin odlicno govore neku mjesavinu hrvatsko-slovensko-srpskog jezika i nema problema u dogovoru. jedino ce ti trebati kataloski broj dijela.

ista stvar je i kod ovog jer on uzima dijelove kod ullena

http://www.traktor-servis.hr/

probaj naci koji su to dijelovi na ovim slikama

Zapoceo sam ugradnju kompresora na IH 1246 ali imam problem, moram prvo izmjestiti alternator negdje jer kompresor se montira upravo gdje je trenutno alternator,bio bi zahvalan kad bih mi neko postavio sliku i mjesto nosaca alternatora mogao bih ja da to nekoko rijesim po svom,ali bih volio da to uradim kako je fabrika postavila. Mislim da je isto na svim internationalima 844, 845, 956, 1255,1455.

001.jpg

006.jpg

007.jpg

Sada mije puno jasnije.Ako sam dobro vidio na goranovim slikama alternator ima pogon sa remenice vodene pumpe a kompresor vjerojatno sa radilice kod mene remenica vodene pumpe ima mjesta za jedan remen a remenica radilice za dva.

pozdrav svima, da li neko ima Case ihc 956 xl ili 1056 xl? Zanima me kakvi su to traktori. Ja imam case 733 i odlican je traktor ;)

Za lične utiske se obratite članu ovog foruma @paorpaor ili @paorsenior (on slabo piše na forumu, ali znam da prati). Oni su lično imali 1056 xl.
Moje mišljenje je da su odlični traktori, ali su malo skupi delovi kao uostalom i za sve strane traktore.

pozdrav ljudi...ja imam case internationala 745 XL, 72 ks,1990 godina, napravljena sad generalka motora jer je počeo ulje trošiti, ima sada 15730 sati,,, dosta je usčuvan i sa svime ostalim sam prezadovoljan, ima snage nevjerojatno nešto, težak, povuče što god hoće, nezna što je teško...ja bi ga svakome preporučio ako ima priliku za kupovinu, lako za dijelove, to se uvjek nađe, a ako se pazi i održava...taj traktor se nemože uništit... ZF getriba i prednji most također ZF...a mototr je isto odličan, stvarno sve pohvale...

zdravo imam traktor case international 1394 hidrashift hteo sam da menjam ulje u menjacu i hidraulici pa neznam koje ulje da sipam ? i kako se menja cuo sam nesto da se iz hidraulike ispusta vazduh ,dali je to tacno ?

Nazad
Vrh