Proka Azanja
Član
Za kompresore ih i ja koristim i dobre su,za benzinske motore su takodje dobre ali za dizele ne valjaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Trenutno imam 755 ali.nije to to.Imam problema sa kosom vucom,losije zaorava kukruzovinu,slamu...Uzeo bih neki visoki klirens.E sad neki su mi preporucivali leoparda ali kod mene su zadnje gume 16.9-30 pa nebi lepo isao.Sta mi vi preporucujete

Jeste i dobro se slazu sa Drapsinovim sklopovima sto se tvrdoce tice.Indijci sve delove rade po Perkins licenci i napravili su dobar posao.zorancile je napisao(la):Dobre su te iz limenke, (powerpack) i mi smo ih menjali na starim motorima, i nema problema. Imaju lisnate uljne karike i motor ne troši ulje skoro ništa.
Velika ti je to guma za R 65 to je guma za R 76.Cuo sam da su se leskovacki plugovi dobro pokazali.Sto se tice zaoravanja slame,mnogo lakse ide kad su diskovi "zvezdasti" a ne okrugli.CVEJA Po je napisao(la):Pozdrav svima.Koji bi ste mi plug preporucili za Rakovicu 65_Trenutno imam 755 ali.nije to to.Imam problema sa kosom vucom,losije zaorava kukruzovinu,slamu...Uzeo bih neki visoki klirens.E sad neki su mi preporucivali leoparda ali kod mene su zadnje gume 16.9-30 pa nebi lepo isao.Sta mi vi preporucujete
![]()
![]()
Bas tako,16.9-30 ljudi stavljaju,kao fora ide brze u transportu sto je teorijski tacno ali u praksi je drugacije.Jos sam cuo da imaju problema sa nagomilavanjem blata jer veci tocak=manji prostor izmedju tocka i blatobrana.cika_jova je napisao(la):za nju su 14.9-28 i ima da brija
Zato bih uzeo visoki klirens neke 
Smanji malo ribu pobices decuCVEJA Po je napisao(la):To si u pravu sa nagomilavanjem blata!!Licno mi se desavalo!!Ja sa ovim mojim IMT 755 plugovima orem jedan hektar oko 1,5h!!!Dubina 35cm,zemlja plavusa,ali gusi se plug u kukuruzistu![]()
koji bi naravno pogodili rajki
![]()

Imam i ja tu kombinaciju i resio sam kosu vucu ali za 1h treba 3 sata i to da ores u pesku na 20cm dubine,tako da...CVEJA Po je napisao(la):To si u pravu sa nagomilavanjem blata!!Licno mi se desavalo!!Ja sa ovim mojim IMT 755 plugovima orem jedan hektar oko 1,5h!!!Dubina 35cm,zemlja plavusa,ali gusi se plug u kukuruzistu![]()
koji bi naravno pogodili rajki
![]()

mislim da je najtacnije oko nesto manje od 2h.Kad najmanje smanjim kosu vucu(na rucici pluga)prednja brazda mi je oko 70cm,a zadnja 25cm.Letim po njivi pa sam pici
Rajka i zadnje gume koje sam naveo,malo vise od pola gasa i prva brza!
E sad,ja sam to zurio zbog vremena da zavrsim zimsko ali,znam da na duze staze ne bi bilo dobro ni za plug ni svakako za rajku.A,da,da,ne zaboravim,Terao sam rajku pun gas trecom brzom cale iza mene sa ford eskortom i pod punim gasom ide 42km/h

E da i moj je 70 bez glave, al mjerim od koljenaCVEJA Po je napisao(la):mislim da je najtacnije oko nesto manje od 2h.Kad najmanje smanjim kosu vucu(na rucici pluga)prednja brazda mi je oko 70cm,a zadnja 25cm.