Proka Azanja
Član
Mozda gresim ali koliko znam R 76 i R 65 imju isti zadnj trap,prema tome stavi se ploca od R 76.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si,nemam neko veliko iskustvo sa R 76 nema ih puno kod mene,mahom radim 60 i 65.Onda neka menja zvono,ali pitanje je koliko se to isplati.kinez je napisao(la):r76 nema plocu blok se srafi direkt na menjac
kod r60 i landina nisu ista zvona sve ostalo istogalki je napisao(la):covek je stavio S44 na landina pa sad nemoze da ugradi anlaser jer za njega nema mesto kada je sa tim motorom a landin je preteca rakovice
znam zato sam i napisao da nemoze anlaser da stavikinez je napisao(la):kod imt560 izbacis motor m34 i samo ubacis s44 bez ploce jer on ima malo ispupcenje na bloku(zvono) al kod rakovice to ne ide
Post je spojen: [time]1294056662[/time]_________________________________________________
kod r60 i landina nisu ista zvona sve ostalo istogalki je napisao(la):covek je stavio S44 na landina pa sad nemoze da ugradi anlaser jer za njega nema mesto kada je sa tim motorom a landin je preteca rakovice
2000 evrova je previse za to.Prodas R 65,dodas tih 2000 e,kupis R 76 i ne mucis se.kinez je napisao(la):stavicu ja slike neki dan s44 na r60 investicija 2000e ne isplati se
Slazem se,mislio sam da kupi polovnu R 76,nove sam video na sajmu i pojedini delovi su bili farbani cetkom!leka je napisao(la):ove nove 76 nisu ko one stare
leka je napisao(la):Imao sam problema u pocetku tri rezervoara u garanciji servo uredjaj i na 800 rs lamela a i prednje gume crkle los kvalitet prodao sam je sa neki 950 rs kabina lose ofarbana izbija rdja posle 7 god