Proka Azanja
Član
Mozda gresim ali koliko znam R 76 i R 65 imju isti zadnj trap,prema tome stavi se ploca od R 76. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si,nemam neko veliko iskustvo sa R 76 nema ih puno kod mene,mahom radim 60 i 65.Onda neka menja zvono,ali pitanje je koliko se to isplati.kinez je napisao(la):r76 nema plocu blok se srafi direkt na menjac
kod r60 i landina nisu ista zvona sve ostalo istogalki je napisao(la):covek je stavio S44 na landina pa sad nemoze da ugradi anlaser jer za njega nema mesto kada je sa tim motoroma landin je preteca rakovice
znam zato sam i napisao da nemoze anlaser da stavikinez je napisao(la):kod imt560 izbacis motor m34 i samo ubacis s44 bez ploce jer on ima malo ispupcenje na bloku(zvono) al kod rakovice to ne ide
Post je spojen: [time]1294056662[/time]_________________________________________________
kod r60 i landina nisu ista zvona sve ostalo istogalki je napisao(la):covek je stavio S44 na landina pa sad nemoze da ugradi anlaser jer za njega nema mesto kada je sa tim motoroma landin je preteca rakovice
2000 evrova je previse za to.Prodas R 65,dodas tih 2000 e,kupis R 76 i ne mucis se.kinez je napisao(la):stavicu ja slike neki dan s44 na r60 investicija 2000e ne isplati se
Slazem se,mislio sam da kupi polovnu R 76,nove sam video na sajmu i pojedini delovi su bili farbani cetkom!leka je napisao(la):ove nove 76 nisu ko one stare![]()
![]()
![]()
leka je napisao(la):Imao sam problema u pocetku tri rezervoara u garanciji servo uredjaj i na 800 rs lamela a i prednje gume crkle los kvalitet prodao sam je sa neki 950 rs kabina lose ofarbana izbija rdja posle 7 god