Proka Azanja
Član
To ti pricam,stavljali su sta su stigli.Jedan kod mene letos kupio novu R 47,ne radi nesto puno zemje,video sam je pre par dana masna je toliko da je to neverovatno.Propisala ulje gde god je mogla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si,mada sam cuo da i novi 539 imaju problema sa prosipanjem ulja,zbog lose zavrsne obrade.IMT jos nesto i radi (539P,549,550,2050 itd) dok je IMR nacisto zatupio.Bubu je napisao(la):Necu da favorizujem da se neki ne bi bunili ali mislim da IMT trenutno i nije los koliko je Rakovica.
Razanj na motorni pogon 12v , ai mirise dobro kad se pravilno podmazeAttila je napisao(la):A šta si video da je kvalitetan a proizveden kod nas u poslednji 15-20godina.
Te indijske delove i hilzne iz Mladenovca se i trudim da izbegnem i nadjem nešto bolje.Proka Azanja je napisao(la):To ti kazem komso.Ja moju R 60 nikad ne bih menjao,ja sam cetvrta generacija koja je vozi (ko Maratonci) .Sto se delova tice,ako hoces mogu ja da ti preporucim ljude sa kojima vec godinama saradjujem i nikad nisam imao problema.
cukaneca je napisao(la):Te indijske delove i hilzne iz Mladenovca se i trudim da izbegnem i nadjem nešto boljeProka Azanja je napisao(la):To ti kazem komso.Ja moju R 60 nikad ne bih menjao,ja sam cetvrta generacija koja je vozi (ko Maratonci) .Sto se delova tice,ako hoces mogu ja da ti preporucim ljude sa kojima vec godinama saradjujem i nikad nisam imao problema.