Proka Azanja
Član
Za kompresore ih i ja koristim i dobre su,za benzinske motore su takodje dobre ali za dizele ne valjaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste i dobro se slazu sa Drapsinovim sklopovima sto se tvrdoce tice.Indijci sve delove rade po Perkins licenci i napravili su dobar posao.zorancile je napisao(la):Dobre su te iz limenke, (powerpack) i mi smo ih menjali na starim motorima, i nema problema. Imaju lisnate uljne karike i motor ne troši ulje skoro ništa.
Velika ti je to guma za R 65 to je guma za R 76.Cuo sam da su se leskovacki plugovi dobro pokazali.Sto se tice zaoravanja slame,mnogo lakse ide kad su diskovi "zvezdasti" a ne okrugli.CVEJA Po je napisao(la):Pozdrav svima.Koji bi ste mi plug preporucili za Rakovicu 65_ Trenutno imam 755 ali.nije to to.Imam problema sa kosom vucom,losije zaorava kukruzovinu,slamu...Uzeo bih neki visoki klirens.E sad neki su mi preporucivali leoparda ali kod mene su zadnje gume 16.9-30 pa nebi lepo isao.Sta mi vi preporucujete
Bas tako,16.9-30 ljudi stavljaju,kao fora ide brze u transportu sto je teorijski tacno ali u praksi je drugacije.Jos sam cuo da imaju problema sa nagomilavanjem blata jer veci tocak=manji prostor izmedju tocka i blatobrana.cika_jova je napisao(la):za nju su 14.9-28 i ima da brija
Smanji malo ribu pobices decuCVEJA Po je napisao(la):To si u pravu sa nagomilavanjem blata!!Licno mi se desavalo!!Ja sa ovim mojim IMT 755 plugovima orem jedan hektar oko 1,5h!!!Dubina 35cm,zemlja plavusa,ali gusi se plug u kukuruzistu Zato bih uzeo visoki klirens neke koji bi naravno pogodili rajki
Imam i ja tu kombinaciju i resio sam kosu vucu ali za 1h treba 3 sata i to da ores u pesku na 20cm dubine,tako da...CVEJA Po je napisao(la):To si u pravu sa nagomilavanjem blata!!Licno mi se desavalo!!Ja sa ovim mojim IMT 755 plugovima orem jedan hektar oko 1,5h!!!Dubina 35cm,zemlja plavusa,ali gusi se plug u kukuruzistu Zato bih uzeo visoki klirens neke koji bi naravno pogodili rajki
E da i moj je 70 bez glave, al mjerim od koljenaCVEJA Po je napisao(la):mislim da je najtacnije oko nesto manje od 2h.Kad najmanje smanjim kosu vucu(na rucici pluga)prednja brazda mi je oko 70cm,a zadnja 25cm.