Proka Azanja
Član
Bas ta?A zbog zasto?Pazi da ne budemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proka Azanja,na koliko se steluju dizne na R 76??Proka Azanja je napisao(la):Dizne na Rakovici 60 se steluju na 125 bara,a na Rakovici 65 na 185 bara.Jel ima kakav dim na auspuhu?Kad je dizna losa obicno se javlja belo-sivkasti dim.To pap-pap moze da znaci i da su karike otisle pa ima nejedneku kompresiju u cilindrima.blaz je napisao(la):To je to onda. jer se one steluju na 160 bara ?
Povecaj pritisak na diznamaivan-sakule je napisao(la):Nije nova(97),od prvog dana kada je kupljena u leru dimi a pod opterecenjem ne tako puno,imas li neki savet da ne dimi u leru?
ne pase ni prednji trap ni zvono menjacalucky je napisao(la):Da li moze na Rakovicu 65 da se ugradi motor od 577, tj. da li pase prednji trap i zvono menjaca?
samo joj cuvaj lamelu i nesparaj blokadu , jer na taj nacin cuvas srce diferencijalaratarhr je napisao(la):Ma, kupio sam nove prije par mjeseci .. dobar je rakovica 60 traktor za transport dušu dala u blatu nigdje nisam stao peglo sam s njom vagon kukuruza u zrnu po suhom a 6 tona zrna po blatu i nije me iznevjerila još ..
samo kad pricas moze.od cega ce da stavis plocuProka Azanja je napisao(la):Moze da se nakaci motor od R 76 na R 65 samo treba da se zameni adaptaciona ploca.
Još, nisam imo potrebe gurat nešta u rikverc, sa Zmajom - 222 nigdje s njom po nekom blatu nisam zapo uvijek izađe, naravno sa blokadom a 565 malo,malo bio pa stane ..Rale 83 je napisao(la):samo joj cuvaj lamelu i nesparaj blokadu , jer na taj nacin cuvas srce diferencijalaratarhr je napisao(la):Ma, kupio sam nove prije par mjeseci .. dobar je rakovica 60 traktor za transport dušu dala u blatu nigdje nisam stao peglo sam s njom vagon kukuruza u zrnu po suhom a 6 tona zrna po blatu i nije me iznevjerila još ..
Probaj u rikverc Uvek ce te IZNEVERITI i slajfa i pali lamelu , Samo napred zilava je ona