Pa tvoja kombinacija je ustvari HIROŠIMA iste aktivne materije samo druge količine.Moj recept je vec 3 godine arigo 330g terbis od 0,5 -0,7. i lepilo… ove godine je dosta zacupavilo pa cemo videti oce uspeti. Ima dosta jagodnjaka na nekim mestima…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa tvoja kombinacija je ustvari HIROŠIMA iste aktivne materije samo druge količine.Moj recept je vec 3 godine arigo 330g terbis od 0,5 -0,7. i lepilo… ove godine je dosta zacupavilo pa cemo videti oce uspeti. Ima dosta jagodnjaka na nekim mestima…
Racuna se kako kome odgovara, pet razvijenih a sesti tek izlazi, njega ne racunamo, sada imamo problem da je zbog suse kukuruz 6 lista mali kao sa tri lista, ali pojedini koji su se uhvatili u vlagu imaju 5-6lista i visinu odn20-30cm, veoma nezgodna situacija.Moze da ide i do sedmog lista, idu manje doze dikambe, Nikosulforon moze slobodno do sedmog.Vazno je uklopiti doze, manje doze na veci kukuruz, vece na manji.Do kada najkasnije moze Hirosimica? Do kog lista? Je l taj poslednji list racunate kad izadje ceo iz tocira ili cim se pojavi?
Terbis moze do osmog bez problema.Bas tako, imam gde je 5lista, a imam gde izlazi iz tocira 7mi…zato i pitam, dikambu ne stavljam, nego bas idem sa original recept…jedino me brine terbutilizan da li moze i ako izlazi 7mi, ovo ostalo ok, Talisman valjda moze i do 8mog
1,3l po haPo meni nema potrebe, ako si isao oko 1 litar na hektar!
Ako mozes, napisi i komercijalne nazive tj.sta si uzimao. Koliko je izaslo po ha kombinaciju i na kojim korovima se pokazalo najbolje?Zavrsi ja moje kukuruze veceras sa hirosimom po prvi put u mojoj radinostireceptom
0,25l/h mezotrion
1l/h terbutilazin
0,7l/h nikosulfuron
26g/h rimsulfuron
0,2l/h lepak
Sad cekam rezultat...
Od 2500-2800 din je, zavisi od apoteke. 1 litra po hektaru je dosta.@olalija
Koja je cijena tog mikrobioloskog djubriva i kolika je doza po hektaru?