sale ratar
Član
Dikamba je u evropskoj uniji registrovana do 6 listova mada su mi svi zaštitari rekli može u 6-om ali pola doze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar nije terbutilazin do 3. lista?Evo po meni zanimljive teme u kojoj se mogu pisati sve varijante Hirošime i rezultatima a evo i originalan recept.
Mezotrion 0,25l/h
Terbutilazin 1l/h
Nikosulfuron 0,70l/h
Rimsulfuron 0,33l/h
Znao sam da ce to biti medju prvim komentarima i jeste mi proslo kroz glavu: Samo nek pada... bas se srucilo iznenada, bila je u prognozi tek za popodne.@lucky.serbia ja bih na tvom mestu bio presrecan sto si dobio toliko kise
Znam za zemljisno delovanje, zanima me kako odradi ovo sto je vec niklo.Biće to dobro plus što više neće nići ništa novo.
Hirosima, na iznikle korove velicine 5-10cm?Meni je pre nekoliko godina pokislo pisle 15 min i savrseno uspelo
Ovaj moj post je od 19. Maja prosle godine:Kakva su vasa iskustva u pogledu delovanja hirosime na iznikle korove ukoliko je posle sat vremena od prskanja pokisla onako ljudski.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Upravo zbog ovih razloga ja sam nocas prskao kukuruz do 3 ujutru.
Od rose natopljene biljke skroz. Rezultat cemo videti kasnije.
Koristio sam Intermeco 0,15 l/kj + Terbis 0.5 l/kj + Siran 0.7l/kj + lepak 0,08 l/kj na 100 l vode po kj.
Ove parcele nisu bile prskane ni sa cim posle setve. Bilo je u ogumcima bas dosta divljeg graska, ima pepeljuge i cicka.