Moguće i vrlo verovatno da je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je prskan na crno nebi ni izasao. Ovako moramo da ga usporimo. Nema ga mnogo ali cemo prskatiPre će biti da je terbis odradio muhar, godinama prskam sa nikosulfuronom i mezotrionom i ako ima muhara on samo malo pocrveni i ako padne kiša odlazi dalje. Muhar se rešava prskanjem pre nicanja useva i korova.
Bez dikambe? Kolika je bila palamida i da li je potpuno uništena?Efekat hirosime na korove odlican... Ja sam ljudi prezadovoljan, za sada. Sve je pocistila cak i palamidu...
Ja sam ove godine i kukuruz i suncokret prskao na crno... Moje njive i njive koje duže radim su super, nove njive i pored prskanja na crno, su prljave stras božija, ima i muvari I semenskog i rizomskog sirka na izvoz...Da je prskan na crno nebi ni izasao. Ovako moramo da ga usporimo. Nema ga mnogo ali cemo prskati
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Sto ne ides na sajam? Jel to zbog one svadbe?Takođe poštom, ne idem na sajam.
Ovako je izgledala njiva
Jel vi ne umete da šetate i razgledate na NS sajmu, bez namere da nešto pazarite?Ja nisam isao min.5 godina,pa reko da zaokruzim na 6 dok ne padne cena za gvojze.