Gume

Možda nije najbolja tema za moje pitanje, ali kontam da ću ovde najprije dobiti odgovor. :osmeh:

Koliko otprilike koštaju lanci za kamion? Imam neke koje svake godine prebacujem s jednog kraja garaže na drugi pa bi najradije da ih prodam.
Ostali iz vremena dok je ćale rabom krstario po evropi i bliskom istoku.

znaci ti lanci su za gume 20 coli 11-ke,a danas su kamioni 22,5 coli sa gumama 315 sirine(uglavnom) tako da jedino ponudis nekom ko ima FAP-a

A znaš li koliko se otprilike kod nas kreću cijene pošto nigdje ne mogu naći sajt neke domaće prodavnice koja se bavi prodajom?

Našao sam negdje u amerikama iste takve po 300-400 $, znam da kod nas niko neće dati toliko za pedeset kilograma gvožđa.

Obično su te felne sa dva dela koja se sastavljaju sa šrafovima, mislim da je tako i na Fak prikolici

Ili uzmeš gotovu montiranu na felni
Ovakve ja imam na zastava prikolici od 5 tona nosivosti,felna se rasklopi iz dva dela i ide pojas na felnu i unutrasnja.Nenzam dali bi ove punjene mogle da me posluze

Jel zna neko gde mogu da se kupe nove gume 15,5-r38,a da nisu voltyre?
.Pre 3-4 nedelje narucio sam belshina 44000 kom i nikako da stignu a nasao sam mitas 55000 ali neka bezveze sara

Nazad
Vrh