Gume

Možda nije najbolja tema za moje pitanje, ali kontam da ću ovde najprije dobiti odgovor. :osmeh:

Koliko otprilike koštaju lanci za kamion? Imam neke koje svake godine prebacujem s jednog kraja garaže na drugi pa bi najradije da ih prodam.
Ostali iz vremena dok je ćale rabom krstario po evropi i bliskom istoku.

znaci ti lanci su za gume 20 coli 11-ke,a danas su kamioni 22,5 coli sa gumama 315 sirine(uglavnom) tako da jedino ponudis nekom ko ima FAP-a

A znaš li koliko se otprilike kod nas kreću cijene pošto nigdje ne mogu naći sajt neke domaće prodavnice koja se bavi prodajom?

Našao sam negdje u amerikama iste takve po 300-400 $, znam da kod nas niko neće dati toliko za pedeset kilograma gvožđa.

Obično su te felne sa dva dela koja se sastavljaju sa šrafovima, mislim da je tako i na Fak prikolici

Ili uzmeš gotovu montiranu na felni
Ovakve ja imam na zastava prikolici od 5 tona nosivosti,felna se rasklopi iz dva dela i ide pojas na felnu i unutrasnja.Nenzam dali bi ove punjene mogle da me posluze

Evo možda ovo nekom posluži ako nije znao šta koja oznaka predstavlja

hwluhh.jpg

Jel zna neko gde mogu da se kupe nove gume 15,5-r38,a da nisu voltyre?
.Pre 3-4 nedelje narucio sam belshina 44000 kom i nikako da stignu a nasao sam mitas 55000 ali neka bezveze sara

Nazad
Vrh