savato
Član
Koliko kosta otprilike prednja spoljna guma za IMT 560 7.50-16 jel zna neko mozda?Najjeftinija verzija me zanima,trajal ili neka Kineska,posto traktor jako malo radi,prska,prevozi prikolice,baca vestak i to je to!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svake godine na poljoprivrednom sajmu na jednom standu su izlozene ogromne gume za traktore i kombajne. Zna li neko koja je to firma?
Da li postoji u Srbiji jos neka firma pored Coninga koja ima veliki izbor guma na lageru?
Au...mene zao za 7000 dinara,a ta tvoja mora da je barem 30x skuplja ako ne i vise!Amortizaciju osnovnih sredstava u krajnjoj kalkulaciji niko ne racuna,a tek kada se nesto ovako desi i treba da se izdvoji veliki novac,vidimo da mora i na to da se racuna i to ozbiljno!blago tebi kad moras takvu gumu da kupujes.......
meni crkla na kombajnu.......800 / 65 r32
Au...mene zao za 7000 dinara,a ta tvoja mora da je barem 30x skuplja ako ne i vise!Amortizaciju osnovnih sredstava u krajnjoj kalkulaciji niko ne racuna,a tek kada se nesto ovako desi i treba da se izdvoji veliki novac,vidimo da mora i na to da se racuna i to ozbiljno!
Svake godine na poljoprivrednom sajmu na jednom standu su izlozene ogromne gume za traktore i kombajne. Zna li neko koja je to firma?
Da li postoji u Srbiji jos neka firma pored Coninga koja ima veliki izbor guma na lageru?
*Ja sam prosle jeseni kupio nove prednje na 560 7.50-16, cena je bila koliko se secam nesto oko 7000 komad, Trayal gume...
- - - - - - - - - -
A pre neki dan sam kupio za presu gumu 10.0-75-12, cena 8000 sa postarinom, takodje Trayal...
Kemoimpex je pre coninga pocela sa radomSvake godine na poljoprivrednom sajmu na jednom standu su izlozene ogromne gume za traktore i kombajne. Zna li neko koja je to firma?
Narucio sam je iz Krusevca, ima 8 platana...*
ma gde to ima guma 10.0-75/12 po toj ceni ? može adresa i na PP, treba mi još jedna ! ja sam istu ruma guma od 12 platana platio 11500 i to u okrugu fabrike