Gume

Koliko kosta otprilike prednja spoljna guma za IMT 560 7.50-16 jel zna neko mozda?Najjeftinija verzija me zanima,trajal ili neka Kineska,posto traktor jako malo radi,prska,prevozi prikolice,baca vestak i to je to!

Ja sam prosle jeseni kupio nove prednje na 560 7.50-16, cena je bila koliko se secam nesto oko 7000 komad, Trayal gume...

- - - - - - - - - -

A pre neki dan sam kupio za presu gumu 10.0-75-12, cena 8000 sa postarinom, takodje Trayal...

blago tebi kad moras takvu gumu da kupujes.......

meni crkla na kombajnu.......800 / 65 r32 :udri:
Au...mene zao za 7000 dinara,a ta tvoja mora da je barem 30x skuplja ako ne i vise!Amortizaciju osnovnih sredstava u krajnjoj kalkulaciji niko ne racuna,a tek kada se nesto ovako desi i treba da se izdvoji veliki novac,vidimo da mora i na to da se racuna i to ozbiljno!

uffff daleko sam ja od gospodina :osmeh:

Neznam ni ja na koga mislim samo sam se setio da ima svake godine izlozenih guma i bas velikih dimenzija. E sad dal je Belshina ili ne pojma nemam.

- - - - - - - - - -

Au...mene zao za 7000 dinara,a ta tvoja mora da je barem 30x skuplja ako ne i vise!Amortizaciju osnovnih sredstava u krajnjoj kalkulaciji niko ne racuna,a tek kada se nesto ovako desi i treba da se izdvoji veliki novac,vidimo da mora i na to da se racuna i to ozbiljno!

FirestoneRATDT*3
800/65R32 172A/B TL
430344.00 RSD

Ja sam prosle jeseni kupio nove prednje na 560 7.50-16, cena je bila koliko se secam nesto oko 7000 komad, Trayal gume...
- - - - - - - - - -

A pre neki dan sam kupio za presu gumu 10.0-75-12, cena 8000 sa postarinom, takodje Trayal...
*
ma gde to ima guma 10.0-75/12 po toj ceni ? može adresa i na PP, treba mi još jedna ! ja sam istu ruma guma od 12 platana platio 11500 i to u okrugu fabrike

Kod mene je trayal i na autu i na traktoru i nema bubrega a vozila se uopste ne stede.Rumina bila na traktoru i posle 3-4 godine dobila"s"i veliki bubreg,zamenio kupio trayal.

Svake godine na poljoprivrednom sajmu na jednom standu su izlozene ogromne gume za traktore i kombajne. Zna li neko koja je to firma?

Da li postoji u Srbiji jos neka firma pored Coninga koja ima veliki izbor guma na lageru?

Mozda da pitas ovde http://www.mlinprodukt.rs/agro.htm takodje na prvoj strani poljoprivrednog oglasnika ima reklama za firmu koja prodaje firestone gume za polj. mehanizaciju,mislim da je iz Ade ili Backe topole.

Mislim da su dosta skuplje nego da uzmes od nekog drugog proizvodjaca ....mitas 16.9-28 oko 40 000 din.mitas 420/85r28 (16.9-2:cool: 60 000 din. i continental u istoj dimenziji je 78 000. din.

Nazad
Vrh