Milan Lacarak
Član
Ne znam za Good year mi smo skoro kupovali Cultor gumu za 560 i kostala je 38300 dinara u Sapcu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja vam mogu proveriti ovde u selu dali ima polovnih guma od Rakovice znam da su ih dosta rasklapali za Egipcane,cesto bude ekstra dobrih guma.Meni su nudili za 560 ali smo kupili novu 16.9-28.
Nisam siguran ali mislim da je oko 27-28 000 din.A koliko je u juselu 16/9/28? 10 platna..
Evo sad konkretno pitanje, šta biste pre uzeli od 14.9-28: Mitas ili Cultor?
Prodavac kaže da se obe proizvode u Rumi, cena je slična, a pošto nemam mogućnosti da vidim gume (naručio bih ih, pa bi mi doneli na kućnu adresu) ne znam kakve su (oblik gustina ripni, veličina balona i sl.), tj. koje su bolje...
@Dukej
a sto ne bi uzeo 16.9.28 ?
Jusel 015/300-000 Koliko znam imaju sve poljoprivredne gume Rumine i Trayalkolega mirko 015, da li Jusel ima i gume u ponudi,ja inace narucujem preko njihovog sajta robu ali nisam video ponudu spoljasnjih guma,konkretno me interesuje dimenzija 11,2-24 ili ako moze broj gde bih mogao to proveriti kod njih naravno moze i na p.m