Gume

Felna je od 50-70 eura a unutrasnja guma ako se dobro secam isto toliko ako ne i skuplja pa se ravnaj po tome.Ja bi mu nabacio 23.1-26 gume i bio miran sto se guma tice a ima ih u tvojoj okolini kod tipova koji rasturaju kombajne.Zet je uzeo 2 komplet tocka sa ekstra gumama 23-kama za 600 eura kod nekog iz tvog kraja.

Ima u Vajskoj komplet tockova od 150 do 500 eura komad.18-ke nisu preterano izdrzljive pogotovo kada se na adapter namesti roto secka i povisi bunker.

Zna li neko gde ima i kako se kreću polovne gume 7.5-20 (treba mi komplet, spoljna+unutrašnja)? Isekli smo jednu prilikom berbe kukuruza, pa prikolica stoji na klocni već 5 dana. Ako neko ide u Rumu na vašar, značila bi mi informacija sa lica mesta, pošto ja nema šanse da idem.

Zna li neko gde ima i kako se kreću polovne gume 7.5-20 (treba mi komplet, spoljna+unutrašnja)? Isekli smo jednu prilikom berbe kukuruza, pa prikolica stoji na klocni već 5 dana. Ako neko ide u Rumu na vašar, značila bi mi informacija sa lica mesta, pošto ja nema šanse da idem.
ima nekih guma u temerinu vojni otpad, meni drugar rekao jer sam pitao za 8.25-20, bila je oko 5000 i moras sam prevrcati traziti jer su na gomili, nisam isao jos jer mi nije hitno-to za rezervu da uzmem par komada neka stoje leba netraze :)

Ako nekom treba gume za prikolicu Fak Loznica nove (stare 20 i kusur godina) komad košta 6000 din u vojnom odpadu u Temerinu, ima raznih guma i za manje novca se može naći

jt323b.jpg

Da li neko zna gde ima u okolini Novog sada sa se kupi guma 7,5x16, zs trsktorsku prikolicu. Samo me nova gume interesuje. Unapred zahvalan.

Imenjace jel znas kako se vadi ta masa iz zume jel ispada u komadima ili komadi ostaju zalepljeni, pa kasnije mogu da nazuljaju unutrasnju?
Ako nekom trebaju 8.25 r20 sa kamiona na felni sa unutrasnjom gumom za 60e/kom nek mi se javi, ima ukupno 6 komada.

a zasto nevaljaju ovako napunjene? menti treba za jedan stari spediter taman da resim problem nista tesko ne nosi samo sapurike i sad komusine

Nazad
Vrh