Gume

Хвала Синиша има пар бројева које нисам окренуо са списка па ћу сутра то урадити,звао сам и агро војводину имају само једну и она кошта код њих 54000 без пдв са унутрашњом, ови остали имају само ценовник и позивају се на руму која нема на стању тих гума,као пустиће их у производњу средином јула...

danas na vasaru u Temerinu kod Cece Mol trayalke 12.4/28 19400din ruma cultor 22000din, i mitas 24000. bilo je jos 11.2/28 one su 16600din. i 14-9/28 27500din sve su sa 8 platna. najbolje mi deluju cultor sara im je drugacija nego kod drugih e sad misljenja su razlicita.

Prikolica je danas dobila nove "cipele"

o585f8.jpg

2j31bms.jpg

jal6ah.jpg

Jel ima neko da prodaje polovne prednje gume za IMT 533?

Послато са Telenor_Smart користећи Тапаток 2

Zamenio bih gume na beracu kukuruza.Nosi dimenziju 16.9/78-28 Dunlop.Gde moze da se nadje takva guma i ispati li se da stavljam takvu gumu ili da stavim klasicnu 16.9-28 koja je inace mnogo tesnija pa mislim da ce masina biti nestabilna???

sta mislite da li bi bilo dobro da stavim na torpeda 75 prednje 12,4 24, zadnje su 18,4 30 a napred su sada 11,2 24 i prednje koce u odnosu na zadnje sto mi smeta jer nateze diferencijal, tezi je na volan

jedno pitanje;Treba mi nova guma za Rusa 820, 18,4 R34. Pa me interesuje dali da stavim ruske ii da stavim neke druge? i ako neko zna gde ima povoljno da se kupi... :ppozdrav:

Ima kod nas u selu naprodaj JD 4020 sa tim dimenzijama guma koje su vrlo malo radile. A mislim da su Barum... Kupiš traktor skineš točkove,ostatak u presu. :osmeh:

Izvinjavam se napraviću off ali samo sa ovim postom.
Sad sam zvao jednog od dva vlasnika JD-a i raspitao se detaljnije u vezi istog. Traktor nije za presu. Malo sam se,možda,na crn način našalio,ali zato sam i stavio smajli jer traktor nije toliko loš. Tačnije radjen je motor i koštao ih je baš,baš novaca i nakon toga nije puno radio (možda nekih 100rs) jer su se dva vlasnika (dva brata) podelila. Obojica su kupili ruse i JD im je ostao kao zajednički traktor ali i višak a ni jednom ni drugom ne treba jer: kao prvo 68-mo je godište a kao drugo ne mogu s njim da urade površine koje imaju,lošija kabina.... Tako da traktor je 68-mo,jedna zadnja guma (Barum) je stavljena nova druga je solidna (isto Barum),motor u vrlo dobrom stanju,menjač i dif nisu nikad rastavljali jer nisu imali potrebe,papire ima ali ne vodi se ni na jednom od njih već na nekom iz Vrbasa a cena je 2500e. Još jednom se izvinjavam za O.T. Za ostale detalje prelazimo u p.p.

Nazad
Vrh