Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preko iparda nemada li ima povracaj i koliko,mnogo mi se svidja ovaj novi 504
jeste i to lepo povecao potrosnju,traktor ima konstanto crn dim na auspuhu pogotovu kada se optereti.Meni je taj bosista i rekao da ce imati malo,ali ovo je malo vise,tako da ce se ponovo skidati PVP i dizne,samo sto ce sada ici remont pumpe ili nova.Traktor inace ima preko 5500 radnih sati,imao je sitnijih kvarova,vodena pumpa,lamela vucna,blokada diferencijala i ovrkao je osovinice koje pogone hidraulicnu i servo pumpu kao i zupcanik u razvodu motora koji ih pogoni.Moje misljenje je da su to veoma dobri traktori i smatram da ove kvarove imaju svi ostali traktori u toj klasi na ovom broju radnih casova.
Sve sam to probao,bavim se mehanikom,pumpa je u pitanjuProbaj malo poigraj se sa paljenjem stavi malo ranije ili kasnije - ne bi nikako smeo konstantno crni dim na ima samo kad se zestoko optereti. I dizne su mozda uzrok ili nedostatak vazduha, rastelovani ventili zagusenje auspuha itd. Crni dim je gorivo koje nije potpuno sagorelo
а где су тегићи?Evo jednog klipa nakon sredjivanja zadnjih tegova i malo "obuke"
Moze on da ti prica sta hoce, udjes u pravilnik iparda i pogledaj iz kojih zemalja mogu da dodju u obzir traktori.nene.zvao sam generalnog zastupnika.ako sam ih razumeo do 50ks definitivno.504 i vocarski moze