Xone
Član
Ajde vlasnici fotona kako se rukuje sa hidraulikom tj sa ručicama u kom polozaju treba da stoje kad se ore? Leva rucka je za dizanja i spustanje orudja,probao sam desnu da spustim malo vise od pola prema dole i onda leva nece opste da reaguje. Kako kad plug nema točka namestite željenu dubinu da traktor to drzi na hidraulici tj da uvek drzi zadatu dubinu?
Upravo tako desna rucka za kontrolu otpora ide dole za dublje gore za plice ali uvek ima veliko "Ali" i kod traktora koji ja koristim i pomalo popravljam od 2005 g. to isto ne funkconise bas najbolje vrlo je tesko podesiti da to radi kako treba narocito u teskoj zemlji jednostavno reakcija hidraulika je pregruba ili je uopste nema tako da je naj srecnije resenje tocak na plugu i nemas brige. Kada sam rastavljao hidraulik video sam da se to moze malo popraviti ali opet ostaje grublja reakcija narocito, ponavljam, u teskom zemljistu, ali sa tockom je druga prica stavis tocak i zaboravis desnu rucku ovo vazi za foton 4xx i 5xx za ostale nemam iskustvo
Poslednja izmena: