Lovol 60ks će se najviše koristiti u malinama,redovi su od 3m pa do 3.8m tako da što se tiče dimenzija neće biti problema,za sad ima 100 sati i ostalo je da se još maline pokose i naguraće oko 10-15 sati,a stigao je kraj septembra. Vidi ja sam ga najviše vozio i bukvalno dosta mašina smo kačili za njega,od tanjirače 28diskova,spremač consum 2.2m ,djubretara 6t, kopačica 1.8m ,malo sam i probao orati 2x35cm i u svim tim poslovima ima snage na pretek,motor je baš oštar na gasu,ima za razliku od 50ks motor 4000kubika i to mu je ustvari snaga da pod jakim opterećenjem ne gubi obrtaje a i ne dimi,dosta je težak ima 3320kg sa tegovima i punim tankom goriva prednja vuča je tu ako zagusti. A što se tiče potrosnje tu je kao imt 560,friško oranje je spremano i to sam ga fajn spustio oko 3l po kj,tanjiranje po tvrdoj podlozi tj izmedju redova malina oko 2.5l kj ,transport djubra 6t tura pola asvalt pola letnji put putanja je 12km oko 4l .U suštini dobar traktor kabina dosta dobro zadihtovana ima klimu,snage na pretek potrošnja je osrednja ,hidraulika jaka ali fina hdraulika malo grublja,tj ne preciznija, menjač se lako šalta ima reverzer koji dosta pomaze oko okretanja jedino transportne brzina velika razlika izmedju 3 i 4 pa se mora malo više poterati u 3brzini da ga ne guši u 4 dok se ne zaleti,prednja vuča zlata vredi mnogo rastereti traktor a u grubim radovima za 0.7-0.8km/h ide brže kad je uključena, volan dosta lako ide ajnšlang isto dobar,..