Ako moze neko da obrise tudje gazdinstvo sto on nebi mogao svojeBilo bi sve super samo da nema ovo "valjda"...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako moze neko da obrise tudje gazdinstvo sto on nebi mogao svojeBilo bi sve super samo da nema ovo "valjda"...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Nema kvadrat vise. Ako je parcela neparan broj, na primer 45 ari, stavis na jednog 22 a na drugog 23 i prolazi. Ja sam tako uradio i proslo je.Pa onda kako staviti?
Ipak mi je logičnije manje,jer ovako ispada da uzimaš kvadrat više na primer za subvencije,jeste glupost ali ajde.
Poštovani Srđane,
ova problematika je verovatno već bila obrađena sa tvoje strane ali je ja nisam pratio, mislio sam da mi neće trebati, kad ono...Na svom starom telefonu imam uredan Consent ID ali je telefon počeo da brljavi i dobijem noviji telefon i sin mi prebaci sve podatke na novi (imenik, gmail, viber..) kao i samu ikonicu, onaj plavi privezak, Consent ID. Međutim on neće da radi, verovatno ga nekako treba ponovo aktivirati ili tome slično. CID mi je ostao na starom telefonu i on, iako je kartica prebačena na novi telefon, radi ali samo u kući tj pored VF.
Kako da sad aktiviram CID i na novi aparat gde su inače svi preneti podaci sa starog? Da li opet moram u PTT ili mi ti možeš to pomoći da uradim.
Sin mi je sad par dana odsutan, pa moram nekako da se snalazim sam, a i komšinica me stalno zivka, pa sam na velikim mukama, pomagaj.
Aco ja sam menjao telefon [prebacio karticu sa starog na novi] a CID mi je ostao na starom jer on je vezan za telefon a nema veze sa karticom. Za rad ti samo treba internet. Ne razumem zašto treba prebacivati CID sa jednog telefona na drugi.Slabo taj Srđan pomaže, evo mene je bacio u bedak sa prebacivanjem CID sa starog na novi telefon. Zabolela me glava i sad treba u mojoj 66.godini da počnem da pijem brufene.
Jel ovaj prvi deo radim na starom telefonu , a drugi korak na novom i gde to faktički ostane na starom, dok ne započnem na novom telefonu ovu drugu fazu
Jel će to onda biti na oba telefona sačuvano?
Jel znaju to da urade ljudi u PSS ako im odnesem oba telefona i onaj papir što sam svojevremeno dobio u PTT?
Da da baš baš slabo pomažem na ovom forumu (Ali ok razumeo sam da je ovo šala ).Slabo taj Srđan pomaže, evo mene je bacio u bedak sa prebacivanjem CID sa starog na novi telefon. Zabolela me glava i sad treba u mojoj 66.godini da počnem da pijem brufene.
Jel ovaj prvi deo radim na starom telefonu , a drugi korak na novom i gde to faktički ostane na starom, dok ne započnem na novom telefonu ovu drugu fazu
Jel će to onda biti na oba telefona sačuvano?
Jel znaju to da urade ljudi u PSS ako im odnesem oba telefona i onaj papir što sam svojevremeno dobio u PTT?
To je to imate eID parametre na novom i sada možete da se logujete na platformi eRPG i ePodsticaji u okviru softverskog rešenja eAgrar.
Rade sigurno ako imaju vremena ali uglavnom izdaju nove eID parametre.Jel znaju to da urade ljudi u PSS ako im odnesem oba telefona i onaj papir što sam svojevremeno dobio u PTT?
Papir vam neće trebati pošto je on vezan za stari telefon (Znači kada odete u PSS potrebno je da ponesete taj stari telefon i novi telefon i to je to ako imaju volje napraviće vam Backup iliti Rezervnu kopiju eID naloga).
Da eID nalog je vezan za telefon ali šta onda kada taj telefon , baš zbog toga se pravi rezervna kopija Backup (To vam je ujedno i odgovor na "Ne razumem zašto treba prebacivati CID sa jednog telefona na drugi").Aco ja sam menjao telefon [prebacio karticu sa starog na novi] a CID mi je ostao na starom jer on je vezan za telefon a nema veze sa karticom. Za rad ti samo treba internet. Ne razumem zašto treba prebacivati CID sa jednog telefona na drugi.
Ne zovem te čika Aca zato što mislim da sam stariji od tebe.
Drago mi je da me Srđan citira i da će moje rešenje možda nekome pomoći
Evo našao sam rešenje, možda još nekome zatreba.
Consent nije hteo da uzme zip fajl sa bekapom napravljenim na starom telefonu. Ne znajući šta dalje, klonirao sam Consent u Dual space i gle čuda tako kloniran je prihvatio zip. Onda sam iz kloniranog Consenta napravio backup. Probao da ga učitam u pravi Consent i njega je prihvatio. Posle sam obrisao klon i Dual space. Pravi Consent sada radi kako treba.
Inače deluje besmisleno uopšte klonirati Consent kada u njega može da se doda više ID-eva.
Ako stavite Backup na novi telefon znači imaćete taj isti i na starom i na novom telefonu.Jel to onda znači da ja na dva telefona mogu imati dva različita CID ili da iste parametre postavim i na ovaj novi, pa da faktički imam sve isto na dva telefona od kojih jedan mogu koristiti samo pored mog VF a ovaj novi mogu i da nosim i koristim odakle hoću?
Ivice, imam samo 66 godina. Kao onaj film" Dečko koji obećava".
Da dobro ste razumeli (Stari koristite samo kod Wi-Fi, novi gde god hoćete >naravno tamo gde vam treba eAgrar<).pa da faktički imam sve isto na dva telefona od kojih jedan mogu koristiti samo pored mog VF a ovaj novi mogu i da nosim i koristim odakle hoću?
Koristite Dual Space i tu može preko 100 ConsentID. Što se tiče ofc aplikacije ConsentID može samo jedan.Kako u jedan ConsentID može da se doda više ID? Misliš, jedan obrišeš, pa obnoviš drugim? Ili...?
Kod mene na moj Xiaomi nije taj slučaj ali pošto je kod vas takav slučaj odradite ovakoInače, meni na dvojnoj (sistemskoj) aplikaciji na Šomiju NEĆE da učita backup fajl, a na svakoj third party app hoće bez problema.
Ubacivanje njiva i ugovora moze uvek da se uradi. Samo je fora da u kalendarskoj godini se ubace do kraja konkursa da bi za tu godinu i dobio subvencije.Jel postoji trenutno neka vremenska granica ubacivanja novih njiva i ugovora?
Kada ce biti zadnji rok obnavljanja gazdinstva za sledeću godinu?