Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nije tacno,ja sam dosta njiva dodao u toku javnog poziva i sve su prihvacene.Ove godine je bilo do javnog poziva ,posle što se dodalo nije podleglo ovogodišnjim subvencijama.
Do isteka javnog poziva. Na primer ako javni poziv bude od 1 februara do 1 aprila.Zemlju mozes ubacivati sve do 1 aprila odnosno do zadnjeg dana i onda zadnjeg dana podneses zahtev za subvenciju. Stim sto je prosle godine bila halabuka zbog prihvatanja i obrade unetih predmeta pa se cekalo i po mesec i jace da prihvate parcelu. Mislim da toga ove godine nece mnogo biti i da ce vecina na vreme ubaciti. Tako da je neki moj predlog da se parcele ubace bar minimum mesec dana pre isteka roka javnog poziva.Da bi gospoda u kancelarijama imala vremena da odobre parcelu.Mada ne vidim razlog zasto cekati zadnje minute,kada sada mozes ubacivati nove parcele. Retko ko uzima nove zakupe u januaru-februaru itd.Do kada da ubacim novu njivu, a da imam pravo na subvencije
Hteo sam reći do podnošenja zahteva za subvencije . Kad se jednom podnosi zahtev i odobri se količina ne može se više dodati.To nije tacno,ja sam dosta njiva dodao u toku javnog poziva i sve su prihvacene.
Ja sam juče ubacio parcele čiji sam ugovor overio 18.9.2024. I sve prošlo za par sati...Mislim da ima samo jedna začkoljica, a to je da se ugovor pošalje u eagrar u roku od 30 dana od kad je overen, pre dok su se ugovori predavali u trezoru imao sam baš problem sa ovim ....
Za dobijanje parametaraJedno pitanje, šta mi treba u pošti za dibijanje parametara?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Parametre ubacite u vaš telefon pomoću QR koda i to je to.
Ne ako već imate registrovan eID (eUprava nalog). Sigurno ga imate ako ste se vakcinisali protiv Covid (Samo tako je bilo zakazivanje preko eUprave).Znači ne treba email u pošti?
Ako želite mogu da proverim da li imate već registrovan nalog na eUpravi pa ste ga slučajno zaboravili. Inače pisaće vam na papiru i registrovani email.
Jedan mail je vezan za jedan eID nalog.A jel može na jedan mail više eid parametara?
Ako želite mogu da proverim da li u opšte imate nalog na eUpravi (Desi se da se zaboravi).Ok. Znači treba mi email...
Kako mogu da kontaktiram eUpravu i da li mogu da mi obrišu nalog, pa da pravim novi? Imam otvoren nalog sa službenim mejlom koji više ne radi, pa bih promenio. Našao sam opciju za izmenu mejla ali i dalje prilikom logovanja unosim taj nevažeći mail, a to ne želim.
Napravili su nam naloge sa službenim mejlovima, a nisu nas ni pitali, i sada problemi.
Isti je postupak za sve eID naloge (Bitno je da se ima ConsentID ili kvalifikovani elektronski potpis sa Lične karte).E hvala, nisam to znao jer za svoj nalog nemam još uvek Consent ali uzeću parametre. Ovaj od gazdinstva je očev.
Hvala još jednom!