Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idite u Poštu i zatražite parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID.Da, da, razumeo sam, samo nemam Consent na svom nalogu i onda nema ni opcije izmene korisničkog imena.
Pokrenite sada otvaranje novog gazdinstvaTrebalo bi mi registrovati novo gazdinstvo na ženu.kada bi bilo najbolje to uraditi?u ovoj ili narednoj godini
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Da li izjava člana gazdinstva da unosi svoje zemljište mora da bude overena kod notara?
Ako gazdinstvo koje je bilo na mami,a koje sam ja prebacio na sebe,ona je ostala član,parcele koje su upisane za koje je ona pravila ugovor na svoje ime moram ja ponovo da pravim na svoje ime ili može da ostane tako?Izjava člana ne treba da se overava.
Dodajte parcelu člana, pa izaberete vašu majku (Ako još uvek važi ugovor dadajte taj, ako ne važi, neka majka ponovo napravi ugovor sa vlasnikom pa onda dodajte taj).Ako gazdinstvo koje je bilo na mami,a koje sam ja prebacio na sebe,ona je ostala član,parcele koje su upisane za koje je ona pravila ugovor na svoje ime moram ja ponovo da pravim na svoje ime ili može da ostane tako?
Važe ugovori do 2033,samo što na njima u pregled parcela piše njeno ime pa -zakup,ustupanje,a parcela koja je na njeno ime piše vlasništvo,ona je bila nosilac,ja član,sada smo zamenuli mesta nosilac PG-član PG.Da li tu njenu parcelu što je upisana kao vlasništvo moram da brišem,pa da ponovo dodajem kao parcelu člana? I ove što još važe ugovori da li da brišem,pa da pravim novi ugovor na svoje ime,pa ubacim?Dodajte parcelu člana, pa izaberete vašu majku (Ako još uvek važi ugovor dadajte taj, ako ne važi, neka majka ponovo napravi ugovor sa vlasnikom pa onda dodajte taj).
Ja hocu da promenim nosioca gazdinstva, tj. sa oca na mene zbog registracije traktora na dva svedoka. Racun sam otvorio, vidim da mi trebaju jos dve izjave, pretpotstavljam da isto ne moraju da se overavaju kod notara, moje pitanje je kako te izjave treba da izgledaju? kucano i potpisano, ili moze slobodnom rukom na papiru, da li treba da se stavi i broj licne karte itd.. i koliko vremena treba da se zavrsi proces nakon podnosenja zahteva online? da li je bolje ako se ode u poljoprivrednu sluzbu, zuri mi se da kazem jer moze da se registruje na dva svedoka do kraja godine..Izjava člana ne treba da se overava.
Ja hocu da promenim nosioca gazdinstva, tj. sa oca na mene zbog registracije traktora na dva svedoka. Racun sam otvorio, vidim da mi trebaju jos dve izjave, pretpotstavljam da isto ne moraju da se overavaju kod notara, moje pitanje je kako te izjave treba da izgledaju? kucano i potpisano, ili moze slobodnom rukom na papiru, da li treba da se stavi i broj licne karte itd.. i koliko vremena treba da se zavrsi proces nakon podnosenja zahteva online? da li je bolje ako se ode u poljoprivrednu sluzbu, zuri mi se da kazem jer moze da se registruje na dva svedoka do kraja godine..
Ovo možete da odradite i u PSS.
Kada pogrešite 3x PIN čip na ličnoj se blokira.pogresio sifru za kvaliifikovan elektronski sertifikat,i sad pise jour smard card is blocked,sta raditi?
Najčešća pitanje u temi eAgrar
Šta je sve potrebno da se otvori jedno gazdinstvo preko platforme eAgrar Odgovor Da li mogu da izmenim biljnu strukturu i ako sam obnovio gazdinstvo Odgovor Kako promeniti kulturu na parceli Odgovor Kako prijaviti parcelu ako nemamo pisani Ugovor Odgovor Dali mogu da se ubace...poljoinfo.com
Kliknite na izjave i videćete kako izgledaju (Bitno je da ih odštampate, stavite svojeručni potpis i sve popunite. Kada ste to odradili skenirate ili fotografišete taj papir i dalje stavite prilog).
Što se tiče parcela u vlasništvu možete da dodate kao parcele člana pa izaberete majčino ime pa zatim u Katastru i onda popunite podatke o parceliVaže ugovori do 2033,samo što na njima u pregled parcela piše njeno ime pa -zakup,ustupanje,a parcela koja je na njeno ime piše vlasništvo,ona je bila nosilac,ja član,sada smo zamenuli mesta nosilac PG-član PG.Da li tu njenu parcelu što je upisana kao vlasništvo moram da brišem,pa da ponovo dodajem kao parcelu člana? I ove što još važe ugovori da li da brišem,pa da pravim novi ugovor na svoje ime,pa ubacim?
Da one što se ustupaju.Da li u izjavi novog nosioca da prihvata a to bude, moraju da su upisu sve parcele?
Što se tiče parcela u majčinom vlasništvu tako i piše njeno ime pa-vlasništvo(kao kad je bila nosilac PG),a ništa nisam dirao,a što se tiče parcela u zakupu da li moram da brišem i pravim novi ugovor na moje ime ili da ostavim ovako? Sada piše majčino ime-zakup,ustupanje na korišćenje.Što se tiče parcela u vlasništvu možete da dodate kao parcele člana pa izaberete majčino ime pa zatim u Katastru i onda popunite podatke o parceli
Kada to odradite pisaće majčino ime pa ta parcela (Vlasništvo).
Što se tiče parcela u zakupu tu sada ima jedan mali problem (Čim se parcela obriše i ponovo se doda ide ponovo na verifikaciju ali sada to ide brzo)
Ostavite tako.Što se tiče parcela u majčinom vlasništvu tako i piše njeno ime pa-vlasništvo(kao kad je bila nosilac PG),a ništa nisam dirao,a što se tiče parcela u zakupu da li moram da brišem i pravim novi ugovor ili da ostavim ovako? Sada piše majčino ime-zakup,ustupanje na korišćenje.
Poslao sam ti poruku.Ostavite tako.