E-Agrar

Procedura jeste jednostavna ali video si na klipu šta se dešava. Jednostavno ne radi aplikacija ono što se očekuje. Izaberem zip sa bekapom i neće dalje.

Evo našao sam rešenje, možda još nekome zatreba.
Consent nije hteo da uzme zip fajl sa bekapom napravljenim na starom telefonu. Ne znajući šta dalje, klonirao sam Consent u Dual space i gle čuda tako kloniran je prihvatio zip. Onda sam iz kloniranog Consenta napravio backup. Probao da ga učitam u pravi Consent i njega je prihvatio. Posle sam obrisao klon i Dual space. Pravi Consent sada radi kako treba.
Inače deluje besmisleno uopšte klonirati Consent kada u njega može da se doda više ID-eva.

Čitam sad recenzije na Play prodavnici. Niko nije uspeo da vrati backup posle zamene telefona, pa tako ni ja. A informatički sam obrazovan daleko više nego prosečan poljoprivrednik ili građanin Srbije.
Neodgovorno od strane kreatora aplikacije, sad moram opet u Poštu, da se ubeđujem sa nadrndanim šalterušama i čekam red sa "osetljivim" društvenim grupama koje čekaju socijalu...

Ja sam uspeo iz prve, na iPhone. Bilo je prosto da ne moze prostije

Prosto jeste ali nije htelo iz nekog razloga onako kako su ga zamislili, pa je moralo zaobilaznim putem.

Evo našao sam rešenje, možda još nekome zatreba.
Consent nije hteo da uzme zip fajl sa bekapom napravljenim na starom telefonu. Ne znajući šta dalje, klonirao sam Consent u Dual space i gle čuda tako kloniran je prihvatio zip. Onda sam iz kloniranog Consenta napravio backup. Probao da ga učitam u pravi Consent i njega je prihvatio. Posle sam obrisao klon i Dual space. Pravi Consent sada radi kako treba.
Inače deluje besmisleno uopšte klonirati Consent kada u njega može da se doda više ID-eva.
Drago mi je da je proradio Backup na ovaj način 🙂::svaka cast:::bravo::ppozdrav:::spreman na sve::.

Nazad
Vrh