mirmag
Član
Nikako brisati...u prilozima zameniš stari za novi ugovor i promeniš dužinu zakupa.Eventualno ako zakupodavac promenio lk pa i to zameniš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upišeš kao da ti je na kraju 24 kvadrata. 1 kvadrat otpada.Kako upisujete površinu kad recimo izimate u zakup od supružnika gde je zajednička svojina a površina je neparna,recimo 1 ha 10 ari 25 m2?
Znači zajednička svojina,supružnici su vlasnici pola pola,uzimate od jednog i kako pišete površinu?
Mora se obrisati gazdinstvo od tog pokojnika, samo tako i nikako drugačije. Idi sa njegovim sinom u najbliži pss i odradice vam oni.kako da upisem zemlju koju sam kupio,ona je jos uvek u gazdinstvu koje je u pasivnom statusu,upisano po starom(nikad nije bila u eagraru )jer covek(nosilac) je preminu pre dve godine,sin od tad nije nista radio,niti je bio clan...?
Nista ne moras da razdvajas povrsinu, samo u ugovoru moras imati da pravis sa supruznicima(to je slucaj kad je imovina 1/1) i to je to, treba da budu oboje prisutni kod notara ..Zajednička imovina 1/1.
Znači izbrišeš iz priloga stari ugovor?Nikako brisati...u prilozima zameniš stari za novi ugovor i promeniš dužinu zakupa.Eventualno ako zakupodavac promenio lk pa i to zameniš.
To znam,ali me interesuje koja površina se upisuje kad baš uzimaš samo pola,recimo od svoje supruge(a vodi se kao zajednička svojina 1/1),nebitno,samo kako kad ne može da se podeli na dva,ali evo kolega je odgovorio gore.Nista ne moras da razdvajas povrsinu, samo u ugovoru moras imati da pravis sa supruznicima(to je slucaj kad je imovina 1/1) i to je to, treba da budu oboje prisutni kod notara ..
Kolega je odgovorio pogresno. Imao sam takav slucaj i stavio sam na jedno 1m2 vise i proslo je.To znam,ali me interesuje koja površina se upisuje kad baš uzimaš samo pola,recimo od svoje supruge(a vodi se kao zajednička svojina 1/1),nebitno,samo kako kad ne može da se podeli na dva,ali evo kolega je odgovorio gore.
Hvala u svakom slučaju.
Oboje moraju da potpišu, ali može i odvojeno, i kod dva različita notara, samo onda treba 1 primerak ugovora više koji ostaje kod drugog notara...Da li zakupodavac treba da bude prisutan kod notara prilikom overe ugovora, ili može ugovor sam da podnese zakupac?
Pa onda kako staviti?Kolega je odgovorio pogresno. Imao sam takav slucaj i stavio sam na jedno 1m2 vise i proslo je.
Mora se obrisati gazdinstvo od tog pokojnika, samo tako i nikako drugačije. Idi sa njegovim sinom u najbliži pss i odradice v
Mora se obrisati gazdinstvo od tog pokojnika, samo tako i nikako drugačije. Idi sa njegovim sinom u najbliži pss i odradice vam
zvao ja pss,al rekli da mogu samo da brisu ako je u eagraru,moracu da odem licno pa da vidimMora se obrisati gazdinstvo od tog pokojnika, samo tako i nikako drugačije. Idi sa njegovim sinom u najbliži pss i odradice vam oni.
Ja sam probao 1 kvadrat više ali e-agrar nije hteo da prihvati i morao sam da smanjim.Pa onda kako staviti?
Ipak mi je logičnije manje,jer ovako ispada da uzimaš kvadrat više na primer za subvencije,jeste glupost ali ajde.
Stari obrišeš!Znači izbrišeš iz priloga stari ugovor?
Ili samo dodaš novi u priloge?