E-Agrar

Godinu dana nije verifikovana parcela koja je u vašem vlasništvu ali nije još urađena u Katastru o_O:eek::oops:::samo bes::::jako_besan:::udri:

Probajte da se žalite Katastru da ubrzaju taj proces (Uz opis da vam to treba što pre zbog eAgrar-a) ePrimedbe

Probajte što da ne (Ako je sve istina nema čega da se bojite)

U napomeni napišite ovo sve što ste i meni.
Osim katastar nam je jedan od lošijih u državi :haha:.

Prebacio sam parcelu u tu opciju i poslao ali bez opisa, u polje napomena nisam nista napisao jer sam mislio da ce se otvoriti jos jedna stranica, to je poslato tako i ne vidim mogucnost vracanja, nema ni nekog podatka o tom zahtevu ni zabelezbe, samo je pisalo uspesno ste poslali zahtev..

Prebacio sam parcelu u tu opciju i poslao ali bez opisa, u polje napomena nisam nista napisao jer sam mislio da ce se otvoriti jos jedna stranica, to je poslato tako i ne vidim mogucnost vracanja, nema ni nekog podatka o tom zahtevu ni zabelezbe, samo je pisalo uspesno ste poslali zahtev..
E tu ste već pogrešili (U napomeni mora da se napiše zbog čega ne možete da dobijete Ugovor)

Kako prijaviti parcelu ako nemamo pisani Ugovor

Odgovor

E tu ste već pogrešili (U napomeni mora da se napiše zbog čega ne možete da dobijete Ugovor)

Kako prijaviti parcelu ako nemamo pisani Ugovor

Odgovor
Znam da sam pogrešio i hteo sam da ispravim odmah ali ne viidim nikakvu opciju za to...nije im bas reseno to svakom se greska lako omakne..
Ako je to već obavezno bilo bi logično da ne mogu ni da ga pošaljem bez toga..

Poslednja izmena:
Potrebna mi pomoć oko izmene podataka.
Ukupna povrsina 1.30ha toliko pise da je obradiva povrsina pise mi na eagraru.
Ja hocu da prijavim 1.20ha pod kukuruzom....
Ostalih 10 ari obale kako da vodim ?
Da ne prijavljujem kulturu i da ostane bez kullture na tih 10 ari.

Zato ja kad nešto unosim u E-Agrar počnem da se psihički pripremam od ranog jutra. Zaključam se u sobu, izbacim mačku napolje, ugasim mobilne, nikome se ne javljam, čak ni komšinici, čaša vode pored mene, kocka šećera, operem stakla na naočarima, stavim vatu u uši, temperatura osrednja, ni visoka da zadremam, ni niska da drhtim, roletna podignuta zbog svetla, prozor na kip da imam svežeg vazduha...
Do sad nisam pogrešio.

Ja samo izostavim deo povrsine pod kulturom, a mozes i ovo sto ti kaze nas imenjak, stavis suma ili ugar tu nema subvencija..

Po mome sad jedno stanje,kad se podnose subvencije a ako se promeni stanje bitno je promeniti u eagraru

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-1894115

Takođe imate i Temu "Najčešća pitanje u temi eAgrar" https://poljoinfo.com/threads/najčešća-pitanje-u-temi-eagrar.20329/

Ostalih 10 ari navedete da je bilo šta što je ne obradivo ili stavite da je Ugar (Ako je stvarno tako, tako i navedete) možete i da izostavite kao što vam je napisao @milan11 (To je već na vama da odlučite).

Bukvalno 20 dana je njiva na verifikaciji.
Nikako da ih dobijem na telefon a na mail ne odgovaraju.

Kada ih je neko zadnji put dobio na telefon?

Nazad
Vrh