Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-1895567Od 8h zovem e agrar ne mogu da ih dobijem. Za email izlazi neka greska, nece da se posalje...
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-1895567isto,samo sto ja sam i prosle cele nedelje zvao i nedostupno
Prebacio sam parcelu u tu opciju i poslao ali bez opisa, u polje napomena nisam nista napisao jer sam mislio da ce se otvoriti jos jedna stranica, to je poslato tako i ne vidim mogucnost vracanja, nema ni nekog podatka o tom zahtevu ni zabelezbe, samo je pisalo uspesno ste poslali zahtev..Godinu dana nije verifikovana parcela koja je u vašem vlasništvu ali nije još urađena u Katastru
Probajte da se žalite Katastru da ubrzaju taj proces (Uz opis da vam to treba što pre zbog eAgrar-a) ePrimedbe
Probajte što da ne (Ako je sve istina nema čega da se bojite)
U napomeni napišite ovo sve što ste i meni.
Osim katastar nam je jedan od lošijih u državi .
E tu ste već pogrešili (U napomeni mora da se napiše zbog čega ne možete da dobijete Ugovor)Prebacio sam parcelu u tu opciju i poslao ali bez opisa, u polje napomena nisam nista napisao jer sam mislio da ce se otvoriti jos jedna stranica, to je poslato tako i ne vidim mogucnost vracanja, nema ni nekog podatka o tom zahtevu ni zabelezbe, samo je pisalo uspesno ste poslali zahtev..
Znam da sam pogrešio i hteo sam da ispravim odmah ali ne viidim nikakvu opciju za to...nije im bas reseno to svakom se greska lako omakne..E tu ste već pogrešili (U napomeni mora da se napiše zbog čega ne možete da dobijete Ugovor)
Kako prijaviti parcelu ako nemamo pisani Ugovor
Odgovor
Napomena služi da sama Inspekcija zna šta je u pitanju (Na osnovu čega da dođu).Znam da sam pogrešio i hteo sam da ispravim odmah ali ne viidim nikakvu opciju za to...nije im bas reseno to svakom se greska lako omakne..
Ako je to već obavezno bilo bi logično da ne mogu ni da ga pošaljem bez toga..
Imaš opciju "šuma".Potrebna mi pomoć oko izmene podataka.
Ukupna povrsina 1.30ha toliko pise da je obradiva povrsina pise mi na eagraru.
Ja hocu da prijavim 1.20ha pod kukuruzom....
Ostalih 10 ari obale kako da vodim ?
Da ne prijavljujem kulturu i da ostane bez kullture na tih 10 ari.
Ja samo izostavim deo povrsine pod kulturom, a mozes i ovo sto ti kaze nas imenjak, stavis suma ili ugar tu nema subvencija..Potrebna mi pomoć oko izmene podataka.
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-1894115Potrebna mi pomoć oko izmene podataka.
A da li su bili kod nekoga odavde sa foruma? Jel imao neko takvo iskustvoNapomena služi da sama Inspekcija zna šta je u pitanju (Na osnovu čega da dođu).
Ali šta ima tu sada da se gleda?Mi (Fizička lica) tu mogućnost nemamo, to samo Ministarstvo može da vidi.
Isti slucaj... izgleda da su prekinuli za verifikacijama.Bukvalno 20 dana je njiva na verifikaciji.
Nikako da ih dobijem na telefon a na mail ne odgovaraju.
Kada ih je neko zadnji put dobio na telefon?