geci
Član
Evo ko ceka verifikaciju,meni tako odgovorili
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ЗАБЕЛЕЖБА ПОСТОЈАЊА ЗАБРАНЕ ОТУЂЕЊА ИЛИ ОПТЕРЕЋЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ
Danas zvao 26 puta dok nisam dobio vezu, posle cekao jos 23min da se javi operater. Isto imam jednu parcelu jos pre nove godine ubacio. Kaze mi zena da je katastrofa sa parcelama. A vidim danas iz mog sela njih par kod notara bilo svi daju zemlju u zakup ko je imao fiktivno gazdinstvo.Već par dana pokušavam da im pošaljem poruku(budimo u kontaktu) i stalno mi izbacuje"došlo je do greške,osvežite stranicu i pokušajte ponovo" zovem ih na telefon,slobodan operater nemaju!Samo jednu parcelu treba da još odobre,a kanda nisu ni videli.
Meni to isto pisu od februara prosle godine..Evo ko ceka verifikaciju,meni tako odgovorili
Moraš da skineš plodouživanje ili da napraviš ugovor sa plodouživaocem.Ubacujem zakupe pa mi u katastru na nekoliko parcela izbacilo ovakvu zabelezbu:
Da li moze da pravi problem prilikom verifikacije?
Sta pise u ugovoru o zakupu? Ako je sporazumni raskid i nije uzet neki novac unapred za zakup pisite upravi preko kontakt forme.Problem!!! uzeo drug novi zakup predhodni zakupac nece da obrise parcele sa njegovog e agrara?
Ako je ugovor vazeci ne moze nista ako.nece da izbrise.Problem!!! uzeo drug novi zakup predhodni zakupac nece da obrise parcele sa njegovog e agrara?
Već par dana pokušavam da im pošaljem poruku(budimo u kontaktu) i stalno mi izbacuje"došlo je do greške,osvežite stranicu i pokušajte ponovo" zovem ih na telefon,slobodan operater nemaju!Samo jednu parcelu treba da još odobre,a kanda nisu ni videli.
Isti slucaj 2 nedelje cekam
Ko od njih dvoje obrađuje te parcele ?Problem!!! uzeo drug novi zakup predhodni zakupac nece da obrise parcele sa njegovog e agrara?
Danas ubacio neke parcele sto su u zakupom sa crkvom i na svakoj parceli mi je izbacilo "lease_legal_entity" šta ru raditi slao sam mejlove nisam dobio kontretan odgovor
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока