Kako onda komentarises post 5511 i odgovor 5514??Jedna kartica je vezana samo za jedan Broj Poljoprivrednog Gazdinstva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako onda komentarises post 5511 i odgovor 5514??Jedna kartica je vezana samo za jedan Broj Poljoprivrednog Gazdinstva.
Zasto stalno izbacuje gresku kad hocu da promenim kulturu na parceli?
Dobro to je već nešto drugo (Ta osoba nema NIS Agro karticu i tu ide diktiranje BPG u onom slučaju Početak Januara je trebalo da se izdiktira JMBG zato što pumpe još nisu konfigurisale sisteme sa Ministarstvom).Kako onda komentarises post 5511 i odgovor 5514??
Ima li ovo veze sa logikom? Ako je drzava nekom verifikovala 10 hektara u Eagraru da ima pravo na subvencije, njemu sleduje 1000 litara na koje ima pravo 50 dinara povracaj, i umesto da se prilozi racuni za 1000 litara sto je normalno, oni nasli da komplikuju da za svaku litry nafte ti umanjujes povrsine za onoliko litara koliko si trenutno kupio?? Jel moguce da sa toliko poljoprivrednih fakulteta neko nije dosao na tu jednostavnu ideju kako da se pojednostavi dobijanje subvencija?Još nisam predavao za refakciju a ni kupovao gorivo ali sam čuo kada je ministarka rekla da za svaki račun mora da se ubaci određen broj ari, znači kupi 50 litara, ubaciše neku njivu ili deo njive od 50 ari i tih 50 ari se briše sa liste, tako da kada sve njive ispucaš ne možeš više da tražiš refakciju.
Nis kartica je vec odavno spojena sa e agrarom, sve one kartice koje nisu imale pokrice preko e agrara su izbacene u novembru ili oktobru mesecu.Kako će ograničiti NIS Agrokartice na 100l/ha?
Čisto sumnjam da ce mi na pumpi reći "na ovoj kartici nemaš više popusta"!
Trebalo bi NIS da spoje sa eagraron
Ili nekako preko računa da broje
Sigurno je povezana kartica sa E agrarom na neki način, ono što se još ne zna ,to je da li će biti blokirana kartica nakon sto se ispuca ta količina goriva koja je pokrivena e agrarom i na koju se dobija refakcija akcize nazad.Mislis da su samo povezani računi sa e agrarom, pojavljuju se tamo!
Znači ne pitam za refakciju od 50din nego o popustu na 179.-
obrati paznju koji sertifikat oznacis ,posto na licnoj karti postoji 2 .Jedan je za elektronski potpis a drugi za prijavuМа теби сам се обратио.
Ја сам технолошки заостао и не користим смартфонове, било под иОС-ом, било под "Андроидом", јер су ме сви ти таласи њихове популаризације међу народом некако обишли, а сада немам воље да се упознајем са њима и тим функцијама које нису телефонирање.
Neverujem,svi smo pravili karticu sa Nis-om a ne sa drzavom.Kakve veze ima drzava sa tim?Kad se ispuca bonus, kartica se zaključava.
To ne smeju da urade pre nekog obavestenja,uredbe ili slicno tome
Jesu rekli pravila pre početka igre.... do 100L do 100ha.... Ok to važi od 1.1.2024..... Jel tako?
Mogu verovatno da donesu i uredbu koja će važiti od 1.1.2024 jer su pravila već bili rekli dosta ranije, čak i pre nove godine.....
Mogu oni svašta..... Tek će biti veselo...
dakle kao sto sam i juce reako to ne mogu da urade jer ne postoji doneseno ogranicenje osim po prijavi za refakciju 100l*100h manje 50dinda je to pravilo takvo,onda mnogi vec nebi mogli kupovati preko agrokartice
a to da drzava uradi bilo bi presmesno,nije to sala
Pravo u centar.Svaka ti je ko u Njegosa.Krajem januara sipao u dva navrata na NIS pumpi gorivo sa JMBG . Ovi računi se, kad sam otišao na ikonicu za refakciju, već pojavili na mom PG ja ih prihvatio i podneo zahtev za refakciju. U subotu stigla u E-Sanduče oba rešanja za ta dva računa. Svako Rešenje je na 4 strane...
U februaru imao jedno sipanje i tražio da mi unesu BPG, evo sad je i on osvanuo na mom gazdinstvu. I njega sam uvrstio u zahtev za refakciju, verovatno za 2-3 dana da će i za njega stići rešenje na 4 strane.
Po toj logici će nam svi računi sa NIS kartice biti evidentirani od strane države na našem PG i tu onda nema trt-mrt. Jedino je pitanje da li će, kad ispucamo bonus goriva, kartica biti zaključana do kraja godine ili ne?
E sad je pitanje, a šta ako ja, posle ispucanog bonusa i dalje kupujem na karticu po 179 ali ne stavljam u zahtev za refakciju, hoće li kartica funkcionisati. Prvi koji bude bio u toj situaciji neka javi.
Ovo sam napisao pre par dana.Prvi koji bude bio u toj situaciji neka javi.