Pa
i da je neko na vreme mislio i ispravno da je ulagao novac sto su penzioneri nekad odvajali i jenog dana njima isti vratio sada nebi bilo problema i sve bi funkcionisalo ali to nije tako pa onda sam izvuci zakljucak
Sve bi to bilo kod nas normalno i svako bi ziveo od svog rada nesmetano da je u ovoj drzavi sve ok ali posto su kod nas fondovi osiromaseni to menja situaciju pa se onda drzava dovija kako da funkcionise pa tako i mi seljaci malo placamo danak drzavi ili carinu kako da to nazovem vec.medan je napisao(la):@ isidor
Vidi penzioner dobija penziju od novca koji je uplatio u PIO dok je radio a ne od tvog znoja sa njive, Zasto mislis da se samo timucis sa zemljom svaki dan a onaj sto radi jos jedan posao njemu bas extralepo da dirinci pa mu zato ne treba subvencija? To sto on mozda vise ima zar nisi pomislio da vise i radi? A onda drzava da subvencije tebi da imas vise od onoga sto radi vise
i da je neko na vreme mislio i ispravno da je ulagao novac sto su penzioneri nekad odvajali i jenog dana njima isti vratio sada nebi bilo problema i sve bi funkcionisalo ali to nije tako pa onda sam izvuci zakljucak