medan je napisao(la):@ meeker
Mislim da to vec jesmo samo nismo svesni
Slažem se, a mogao bih i obrazložiti na primeru onih koji misle da su "veliki" u poljoprivredi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
medan je napisao(la):@ meeker
Mislim da to vec jesmo samo nismo svesni
Ocigledno je da radis puno zemlje u arendu. Ako ti je skupa arenda, ti odustani pa ce neko kome to nije skupo da radi. Zanimljivo je da kod nas samo zakupci podizu cene kako bi zadrzali zakupodavnce kod sebe. Ove godine je masovno islo 2500kg kukuruza klipa + pola subvencije. A mislim da je najbolje prosao moj rodjak koji je izdao zemlju za 1500kg kukuruza zrna 14% vlage ali da proda kad on hoce u toku godine. Po trenutnim cenama on dobija preko 300evra za jutro...paorpaor je napisao(la):Mislim da imam dosta istomisljenika, a biceih sve vise kako arendasi postaju "gladniji".
Poljoprivrednom treba i moze da se bavi ko god to zeli. Drzava nema nikakvo pravo da odlucuje da li ja mogu ili ne se bavim nekom delatnosti.Zoran0230 je napisao(la):treba da se jednom iskristališe ko može da se bavi poljoprivredom i lepo neka gospoda iz ministarstvalepo obiđu gazdinstva i provere to
isidor je napisao(la):Da ali treba ta delatnost da se ozvanici ,Ni doktor nije doktor ako nema diplomu
Ma izgleda da nekog svrbe tudji novci ovde .Prodali paori kukuruz po 20 dinara, pa mu sad ne trebaju subvencije .izgleda da vecinu vikend paora to boli.
Nista ja tebe ne razumemisidor je napisao(la):Pa jedostavno ,dobijes status aktivnog poljuprivrednog gazdinstva i to je to ,