Attila
Član
Ne bi trebali da kreću od dole samo da budu realni i da razumu da nemaju svi rođake blizu "vatre" ako razumete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Attila je napisao(la):ja mislim da umesto subvencije treba da podignu cene naših proizvoda i mirno da spavamo manje papirologije manje nerviranja
talle je napisao(la):KAKVE BRE SUBVENCIJE?svi nesto traze od ove ojađene i pokradene drzave...a kad treba da se brani bezanija na sve strane...porez placa samo ko mora...svi bi da zasade koje nivče i da sa njega ubiraju i zaradjuju a drzava da to placa...nikako to meni nije jasno...ima li neko ovde da subvencionise nekoga komsiju rodjaka prijatelja da mu daje novce badava....a lale kukaju i kad ima rodi pa kukuruz nemaju gde...izranise oni celu srbiju.....hihihihiih...samo da ve podsetim da je jedna "Prva Petoletka"imala prihod nekada veci nego celokupna vojvodjanska poljoprivreda....
ja neznam ko ovde tera segu ja ili ti...nisam za to da drzava bilo kome daje svoje novce ban badava...misljenja sam da treba svoje novce da ulaze tamo gde ce joj se taj ulozeni novac oplemeniti i visestruko vratiti, a ne bacati ih hronicno nezadovoljnimm paorima...tajkunima i ko zna kojim sve....talle je napisao(la):Ma ti mora da se salis, ustvari, sigurno se salis
ja neznam ko ovde tera segu ja ili ti...nisam za to da drzava bilo kome daje svoje novce ban badava...misljenja sam da treba svoje novce da ulaze tamo gde ce joj se taj ulozeni novac oplemeniti i visestruko vratiti, a ne bacati ih hronicno nezadovoljnimm paorima...tajkunima i ko zna kojim sve....talle je napisao(la):Ma ti mora da se salis, ustvari, sigurno se salis
Branko je napisao(la):[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=29Q9QvNCJlU[/youtube]
Al je to bila država nikad više se neće takva država stvoriti na Balkanu
diklofen je napisao(la):Kače se zato što većina njih ne da neće nego ne može da ispuni uslove za subvencije.Što se tih 70000dinara za osiguranje tiče to nije ništa strašno jer se pokriva sa 5ha zemlje.E zato bi ja svima do 10 ha dao subvencije bez uslova (ovih i onih) a za preko 10 ha sa uslovima ali da ne bude ograničeno na 100ha.Kao što nije u redu da mali poljoprivrednici ne dobiju subvencije(ne mogu da plate pio)nije uredu i da veliki koji imaju 100+ ha ne ostvare subvenciju na svu zemlju.