CONKA ivan
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 20 Feb 2011
- Poruka
- 8
Molio bih vas za malu pomoc mom tati je izgoreo klas dominator 98 clasik pa mi treba kabina i motor za kombajn...Hvala unapred... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dominator 106 se proizvodio od 78do 85 god.kruno007 je napisao(la):pozz!imam jedno pitanje,videl sam da ste več raspravljali o tome,kupujem kombajn i našao sam jednog claas-a 106 dominator,samo kaj lik tvrdi da je 1993g.a videl sam tamo u prijašnjim raspravama da su se proizvodili do 85.!!!nigdje ne piše na njemu godište,jedino da je typ 090!!!može ko pomoči sa godištem?
Hajde ako budeš išao proveri baš koliko je i kod njih jer je ovo cena takođe kod nekog zastupnika ali ne znam kod kog.Pozdrav!ratarhr je napisao(la):Onda sam ja nešta fulo ako je 400€ cijela nova pa to i nije puno .. trebo bi danas u eibl&wondrak oni su zastupnici kod nas pa ću baš njih pitat za cijenu ..![]()
Sto da nepostoji adapter za njegaPetar123 je napisao(la):kakav je klas dominator 86
iz 1989 godine
da li ima nekih nedostataka ?
koje su mu mane?
jel za njega postoji cetvorordni adapter za kukuruz ? i koja je njegova cena?