CONKA ivan
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 20 Feb 2011
- Poruka
- 8
Molio bih vas za malu pomoc mom tati je izgoreo klas dominator 98 clasik pa mi treba kabina i motor za kombajn...Hvala unapred...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dominator 106 se proizvodio od 78do 85 god.kruno007 je napisao(la):pozz!imam jedno pitanje,videl sam da ste več raspravljali o tome,kupujem kombajn i našao sam jednog claas-a 106 dominator,samo kaj lik tvrdi da je 1993g.a videl sam tamo u prijašnjim raspravama da su se proizvodili do 85.!!!nigdje ne piše na njemu godište,jedino da je typ 090!!!može ko pomoči sa godištem?
Hajde ako budeš išao proveri baš koliko je i kod njih jer je ovo cena takođe kod nekog zastupnika ali ne znam kod kog.Pozdrav!ratarhr je napisao(la):Onda sam ja nešta fulo ako je 400€ cijela nova pa to i nije puno .. trebo bi danas u eibl&wondrak oni su zastupnici kod nas pa ću baš njih pitat za cijenu ..
Sto da nepostoji adapter za njega .Zavisi sta hocete da kupite polovni su oko 5000 evra ja koje sam gledao oko te cene su dosta iskrljani mnogo su radili dobri su oko 10000 evra a novi 17000 i nestoPetar123 je napisao(la):kakav je klas dominator 86
iz 1989 godine
da li ima nekih nedostataka ?
koje su mu mane?
jel za njega postoji cetvorordni adapter za kukuruz ? i koja je njegova cena?