Claas

Za Claasa 88 15000 evra,je meni džabe.Pa šta možeš uzeti za 15000 da je 1988 godište,sečka,klima,itd. :nono:

Pa i ja kažem da je malo,da je pre par godina dato kad je i bio mlađi za taj Claas 88 15000 evra:haha:.Ako i meni kaže 20000 evra za tog.Teram ga kući. :ppozdrav:

Ima u selu Claas 98sl Maxi kombajn je oke .. imo je mušica, naime kada je kupljen bivši gazda je reko samo kljuć u bravu i po gasu ali nije bilo tako zezo ga je dosta stvari, trebalo ga je radit, plaćen je bio 28 000€ sa obje adaptacije .. sada kombajn samo ide vlasnik ga svake godine pregleda i pripremi .. Cini mi se da je 89. godište ima klimu, sjećku, hydromat kosa mislim 4,50m (nisam siguran) .. ! :cao:

Zdavo svima. pre neki dan sam tu listao i video sam cene napisane od Avera od Tucana 320 i Tucana 430 a sad nemogu da nadjem nigde. Neko iz hrvatske ili iz slovenije neznam je napisao kolko kod njih kosta kombajn. pa ako moze pomoc... jer sam i ja pre kupovinom kombajna. Unapred HVALA :ppozdrav:

Vlasnici Klas kombajna evo vam ideje kako da uposlite vase ljubimce i van sezone:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t545Prkfqn8[/youtube].

Smejao sam se pola sata posle ova 2 snimka! :haha: Sta budalama padne na pamet to je strasno...jos je najjace sto im je kanda vrsalica stalno bila ukljucena zbog vetra da bi mogao da duva u lulu da izbacuje rizlu ili sta vec napolje...

96 ica sa oglasa iz kikinde nema papire,nema secku.Ima klimu koja drzi 5 dana....
jel neko zna sta raditi kada ima saobracajna samo odspolja bez carinske deklaracije?

igordulic je napisao(la):
96 ica sa oglasa iz kikinde nema papire,nema secku.Ima klimu koja drzi 5 dana....
jel neko zna sta raditi kada ima saobracajna samo odspolja bez carinske deklaracije?
Jel može sad da se ocarini pa da se registruje?

zorancile je napisao(la):
igordulic je napisao(la):
Jel može sad da se ocarini pa da se registruje?
pa ocarinjen je kao :sta: :sta:
Post je spojen: [time]1298366287[/time]
INace ladja i sve stoji onako dobro vidi se da je zdravo,i ima capelo heder secka na oklagijama + rotosecka sa 3 noza.

:D
291ye4w.jpg
Danas slikao,valjda se i prodaje...

Nazad
Vrh